Reclamă

Momente jenante de la Festivalul de Film de la Cannes. Cum au pozat vedetele de-a lungul anilor

Festivalul de Film de la Cannes 2023 începe pe data de 16 mai și se încheie pe data de 17 mai 2023. Pe covorul roșu sunt așteptate o mulțime de celebrități. Până la deschiderea evenimentului mult așteptat, te invităm să descoperi câteva momente jenante de la Festivalul de Film de la Cannes. Vedetele au avut parte de multe accidente vestimentare de-a lungul timpului.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 mai 2023, 11:49

Festivalul de Film de la Cannes este locul în care vedetele se întrec în ținute extravagante. Modele, actrițe sau interprete încearcă să-și pună în valoare frumusețea cu ajutorul rochiilor impresionante. Însă din dorința de a atrage atenția, de multe ori acesta sfârșesc prin a se pune în ipostaze rușinoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momente jenante de la Festivalul de Film de la Cannes

Vedetele internaționale s-au întrecut în creativitate pe covorul roșu. De-a lungul timpului acesta au pozat pline de încredere, însă de multe ori ținutele alese le-au jucat feste. Astfel, multe vedete au ajuns în momente jenante. Paparazzi au profitat de fiecare dată de ocazie și le-au pozat pe dive din toate unghiurile. Iată care au fost cele mai amuzante momente de pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes din ultimii ani.

Irina Shayk – 2014

Irina Shayk a ales o ținută îndrăzneață în anul 2014. Culoarea rochiei sale a atras imediat privirile curioșilor. Însă un detaliu i-a scăpat vedetei.

Irina Shayk într-o rochie galbenă la Festivalul de Film de la Cannes 2014
Irina Shayk a optat pentru o ținută strălucitoare la Festivalul de Film de la Cannes din 2014 / Profimedia Images
Reclamă

Rochia i-a lăsat la vedere zonele intime. Irina a pozat plină de încredere, însă târziu și-a dat seama de incidentul neplăcut. Vedeta a fost mult mai atentă cu ținutele alese în anii următori.

Bella Hadid – 2016

Bella Hadid a avut apariții surprinzătoare la Festivalul de Film de la Cannes de-a lungul timpului. Cu toate acestea, în anul 2016 s-a confruntat cu un accident vestimentar.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bella Hadid într-o rochie roșie la Festivalul de Film de la Cannes din 2016
Bella Hadid a renunțat la lenjerie intimă la Festivalul de Film de la Cannes din 2016 / Profimedia Images

Vedeta a ales atunci o rochie roșie, elegantă. Cu toate acestea, diva s-a văzut nevoită să renunțe la lenjerie intimă. Un pas greșit a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit. Este unul dintre momentele care au ajuns virale în mediul online.

Patricia Contreras – 2018

Patricia Contreras a optat pentru o rochie elegantă la Festivalul de Film de la Cannes din 2018. Actrița a avut o apariție impresionantă,însă bustul generos i-a creat probleme.

Patricia Contreras a avut parte de un accident vestimentar la Festivalul de Film de la Cannes 2018 în timp ce-și verifica bustul
Patricia Contreras și-a lăsat bustul generos la vedere la Festivalul de Film de la Cannes din 2018 / Profimedia Images

Rochia fără bretele i-a lăsat la vedere bustul. Diva a încercat întreaga seară să-și ridice rochia mai sus, însă fotografii au reușit să o surprindă pe picior greșit.

Meredith Mickelson -2019

Meredith Mickelson a fost una dintre vedetele care au defilat pe covorul roșu de la Festivaul de Film de la Cannes din 2019. Vedeta internațională a optat pentru o rochie transparentă.

Meredith Mickelson într-o rochie transparentă la Festivalul de Film de la Cannes din 2019
Meredith Mickelson a avut o apariție strălucitoare la Festivalul de Film de la Cannes din 2019 / Profimedia Images

Diva a renunțat la lenjerie intimă, însă s-a văzut nevoită să se ferească de aparatele de fotografiat ale celor prezenți. Meredith a încercat fără succes să-și acopere cu mâna zonele intime. Vedeta a fost intens criticată în presă pentru alegerea vestimentară pe care a făcut-o.

Kambree Dalton – 2021

Nici Kambree Dalton  nu a fost mai norocoasă la Festivalul de Film de la Cannes. Aceasta a ales o rochie care i-a lăsat la vedere zonele intime.

Kambree Dalton și Julian Perretta venind la Festivalul de Film de la Cannes 2021
Kambree Dalton și Julian Perretta au participat împreună la Festivalul de Film de la Cannes din 2021 / Profimedia Images

Paparazzi au surprins imediat momentul, iar imaginile cu Kambree au devenit virale pe internet. Acesta ar fi trebuit să fie mult mai atentă cu ținuta pe care o alege. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×