Reclamă

Hailey Bieber își dorește un copil cu Justin Bieber, dar se teme să fie mamă. Modelul a povestit amănuntele din viața sa într-un interviu pentru The Sunday Times

Hailey Bieber își dorește un copil cu Justin Bieber, dar se teme să fie mamă. Modelul internațional a vorbit cu sinceritate despre viața sa personală în cel mai recent interviu. Aceasta a vrut să fie transarentă și să răspundă tuturor întrebărilor adresate de revista The Sunday Times.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 mai 2023, 10:40

Hailey și Justin Bieber trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit în anul 2018, iar de atunci au primit nenumărate întrebări cu privire la un viitor copil. Justin a declarat în trecut că își dorește să fie tată, însă nu vrea să facă presiuni asupra soției sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailey Bieber își dorește un copil cu Justin Bieber, dar se teme să fie mamă

Hailey Bieber are 26 de ani și pare că se gândește serios la viitorul familiei sale. Modelul a povestit într-un interviu emoționant cât de mult își dorește să aibă un copil cu Justin Bieber.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Justin Bieber și Hailey în timp ce se țin de mână la premiile grammy 2022
Justin Bieber și soția sa, Hailey Bieber, au întors toate privirile pe covorul roșu / Getty Images

Cu toate acestea, temerile i-au stat mereu în cale, iar modelul spune că nu se simte pregătit să fie în rolul de mamă. Întrebată dacă își dorește curând un copil, Hailey a devenit vizibil emoționată în interviul acordat.

Reclamă

”Plâng din cauza acestui lucru tot timpul. Îmi doresc foarte mult copii, dar sunt înspăimântată de ce urmează. Este suficient că oamenii spun lucruri urâte despre soțul meu și despre grupul meu de prieteni. Nu-mi pot imagina cum ar fi să confrunt oamenii atunci când voi fi mamă.”

”Nu-mi doresc să-mi atace copilul. Tot ce putem face este să-i creștem și să-i facem să se simtă iubiți, dar presiunea media este foarte mare.”

Înainte de a povesti despre viitorul său ca mamă, Hailey a vorbit și despre problemele de sănătate că care s-a confrunta în luna martie 2022.

Reclamă

Vedeta spune că își dorește să încurajeze femeile să fie mult mai grijulii și să meargă la momentul potrivit la doctor. Cât privește rolul de mamă, Hailey pare că nu se simte pregătită în acest moment, după cum relatează publicația People.

Ce crede Justin Bieber despre rolul de tată

Hailey și Justin Bieber sunt văzuți deseori la plimbări împreună. Deși s-au căsătorit în 2018, cei doi nu se grăbesc să devină părinți. Justin Bieber a mai vorbit în trecut despre acest subiect, iar artistul este de părere că soția sa trebuie să decidă când este momentul oportun. În luna august a anului 2022, Hailey a povestit despre viitorul familie sale și modul în care și imaginează că vor decurge lucrurile.

”Justin este persoana lânga care vreau să-mi petrec tot restul vieții, dar nu vreau să ne grăbim. Știu că am un program aglomerat, dar la final de zi, el e persoana lângă care abia aștept să fiu. Amândoi depunem un efort considerabil pentru a face lucrurile să meargă.”

”El este cel mai bun prieten al meu, dar tot este nevoie de muncă pentru a face relația să funcționeze. Știu că atunci când vor veni copiii în familia noastră, lucrurile se vor schimba complet și vom învăța împreună cum să ne descurcăm”.

Justin a fost la fel de sincer în declarații într-un interviu din 2020 pe care l-a ferit în cadrul emisiunii The Ellen DeGeneres Show.

”Mi-aș dori să am un mic trib, dar este corpul ei și trebuie să-i respect deciziile. Cred că și ea își dorește câțiva copii. Totuși, cred că Hailey își dorește să mai atingă câteva obiective ca femeie și poate că doar nu este pregătită în acest moment, iar asta e complet pentru mine.”

Cântărețul este răbdător cu soția sa și încearcă să o susțină indiferent de decizia pe care o va lua. Se pare că cei doi îndrăgostiți își doresc o familie mai mare, dar așteaptă momentul potrivit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×