Reclamă

Justin Bieber a purtat un tricou alb pe cap în timp ce se plimba pe străzile din New York. Artistul nu a mai fost văzut de ceva timp în public

Justin Bieber a purtat un tricou alb pe cap în timp ce se plimba pe străzile din New York. Artistul nu a mai fost văzut de ceva timp în public. Muzicianul, în vârstă de 29 de ani, a fost văzut recent, iar apariția lui a atras toate privirile.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 mai 2023, 7:18 / Actualizat: 11 mai 2023, 9:31

Justin Bieber a fost mereu excentric în ceea ce privește vestimentația sa. Cu toate acestea, se pare că adoră să facă improvizații cu hainele pe care le poartă, iar gesturile lui un adevărat magnet pentru fotografi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Bieber a purtat un tricou alb pe cap

Artistul a fost zărit de această dată în orașul New York cu un accesoriu foarte interesant: un tricou alb, legat în jurul capului.

Pe lângă tricoul purtat în mod bizar, Justin și-a arătat și brațele pline de tatuaje în timp ce trupul său era acoperit în partea de sus doar de un maiou alb. El a completat look-ul cu blugi largi, cu mai multe buzunare și o pereche de adidasi portocalii.

Aceasta este una dintre cele mai recente apariții publice ale cântărețului „Peaches” de la anularea turneului său Justice World. El a mai fost văzut la Coachella împreună cu soția sa Hailey Bieber în aprilie.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Justin Bieber, pe stradă în New York, în timp ce le face cu mâna fotografilor
Pe lângă tricoul purtat în mod bizar, Justin și-a arătat și brațele pline de tatuaje / Profimedia Images

Bieber a anunțat că renunță la zeci de spectacole programate pentru a-și pune sănătatea pe lista de priorități. În martie, el a anulat și spectacole internaționale din Noua Zeelandă și Australia, potrivit Billboard.

„La începutul acestui an am făcut publică lupta mea cu sindromul Ramsay Hunt. Atunci fața mea era parțial paralizată”, a scris el într-o declarație. „Ca urmare a acestei boli, nu am reușit să finalizez etapa din America de Nord”.

Reclamă

Ce face Justin după ce a anunțat că nu va mai continua turneul

După ce a dezvăluit că fața lui a fost parțial paralizată după ce a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt în iunie anul trecut, câștigătorul premiului Grammy a arătat faptul că și-a recuperat mobilitatea feței într-un story pe Instagram postat în martie.

Clinica Mayo explică că boala apare atunci când o infecție cauzată de zona zoster afectează nervul facial de lângă ureche. Pe lângă paralizia facială, poate provoca și pierderea auzului și necesită tratament prompt.

Când Bieber și-a dezvăluit diagnosticul, cântărețul a spus că nu a putut să clipească din ochi, să-și miște una dintre nări sau să zâmbească.

„Acest lucru este destul de grav, după cum puteți vedea. Mi-aș dori să nu fie așa, dar, evident, corpul meu îmi spune că trebuie să încetinesc, și sper că voi înțelegeți, și voi folosi acest timp pentru odihnă și relaxare ca să-mi revin la 100%, astfel încât să pot face ceea ce m-am născut să fac”, a mai spus el.

La acea vreme, el a mai spus că își face timp să lucreze la sănătatea lui și că a apelat la „exerciții faciale pentru a reveni la normal”.

„Va reveni la normal. Este doar o chestiune de timp”, a mai spus Bieber. „Nu știm cât va dura, dar va fi bine”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×