Reclamă

Justin Bieber a purtat un tricou alb pe cap în timp ce se plimba pe străzile din New York. Artistul nu a mai fost văzut de ceva timp în public

Justin Bieber a purtat un tricou alb pe cap în timp ce se plimba pe străzile din New York. Artistul nu a mai fost văzut de ceva timp în public. Muzicianul, în vârstă de 29 de ani, a fost văzut recent, iar apariția lui a atras toate privirile.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 mai 2023, 7:18 / Actualizat: 11 mai 2023, 9:31

Justin Bieber a fost mereu excentric în ceea ce privește vestimentația sa. Cu toate acestea, se pare că adoră să facă improvizații cu hainele pe care le poartă, iar gesturile lui un adevărat magnet pentru fotografi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Bieber a purtat un tricou alb pe cap

Artistul a fost zărit de această dată în orașul New York cu un accesoriu foarte interesant: un tricou alb, legat în jurul capului.

Pe lângă tricoul purtat în mod bizar, Justin și-a arătat și brațele pline de tatuaje în timp ce trupul său era acoperit în partea de sus doar de un maiou alb. El a completat look-ul cu blugi largi, cu mai multe buzunare și o pereche de adidasi portocalii.

Aceasta este una dintre cele mai recente apariții publice ale cântărețului „Peaches” de la anularea turneului său Justice World. El a mai fost văzut la Coachella împreună cu soția sa Hailey Bieber în aprilie.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Justin Bieber, pe stradă în New York, în timp ce le face cu mâna fotografilor
Pe lângă tricoul purtat în mod bizar, Justin și-a arătat și brațele pline de tatuaje / Profimedia Images

Bieber a anunțat că renunță la zeci de spectacole programate pentru a-și pune sănătatea pe lista de priorități. În martie, el a anulat și spectacole internaționale din Noua Zeelandă și Australia, potrivit Billboard.

„La începutul acestui an am făcut publică lupta mea cu sindromul Ramsay Hunt. Atunci fața mea era parțial paralizată”, a scris el într-o declarație. „Ca urmare a acestei boli, nu am reușit să finalizez etapa din America de Nord”.

Reclamă

Ce face Justin după ce a anunțat că nu va mai continua turneul

După ce a dezvăluit că fața lui a fost parțial paralizată după ce a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt în iunie anul trecut, câștigătorul premiului Grammy a arătat faptul că și-a recuperat mobilitatea feței într-un story pe Instagram postat în martie.

Clinica Mayo explică că boala apare atunci când o infecție cauzată de zona zoster afectează nervul facial de lângă ureche. Pe lângă paralizia facială, poate provoca și pierderea auzului și necesită tratament prompt.

Când Bieber și-a dezvăluit diagnosticul, cântărețul a spus că nu a putut să clipească din ochi, să-și miște una dintre nări sau să zâmbească.

„Acest lucru este destul de grav, după cum puteți vedea. Mi-aș dori să nu fie așa, dar, evident, corpul meu îmi spune că trebuie să încetinesc, și sper că voi înțelegeți, și voi folosi acest timp pentru odihnă și relaxare ca să-mi revin la 100%, astfel încât să pot face ceea ce m-am născut să fac”, a mai spus el.

La acea vreme, el a mai spus că își face timp să lucreze la sănătatea lui și că a apelat la „exerciții faciale pentru a reveni la normal”.

„Va reveni la normal. Este doar o chestiune de timp”, a mai spus Bieber. „Nu știm cât va dura, dar va fi bine”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×