Reclamă

Justin Bieber își ține fanii la curent cu starea sa de sănătate. Cum se simte artistul după diagnosticarea cu sindromul Ramsay Hunt

Justin Bieber își ține fanii la curent cu starea sa de sănătate. Cântărețul le-a arătat celor care îl urmăresc cum se descurcă cu mobilitatea feței pe contul de Instagram. El a dezvăluit în iunie 2022 că a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt. Afecțiunea l-a făcut să se confrunte cu paralizie facială parțială.

Publicat: 16 martie 2023, 12:32

Justin Bieber le oferit fanilor noi informații despre starea lui de sănătate. După ce a dezvăluit că fața lui a fost parțial paralizată, artistul în vârstă de 29 de ani și-a arătat mobilitatea feței printr-un story pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Bieber își ține fanii la curent cu starea sa de sănătate

„Așteaptă”, a scris el deasupra clipului scurt în timp ce își mișca ochii dintr-o parte în alta și apoi zâmbea larg în timp ce melodia „Ice T” de la Tems era redată pe fundal, scrie People.

Clinica Mayo explică că boala apare atunci când un focar de zona zoster afectează nervul facial lângă ureche. Pe lângă paralizia facială, poate provoca și pierderea auzului și necesită tratament prompt. Tot sursa menționată mai sus mai spune că tratamentul imediat al sindromului reduce „riscul de complicații. Printre acestea se pot număra slăbirea permanentă a mușchilor faciali și surditate”.

Când Bieber și-a dezvăluit diagnosticul, cântărețul a spus că simptomele sale includ faptul că nu a putut să clipească cu unul dintre ochi și să-și miște nara și nici să zâmbească pe o parte a feței.

Reclamă

„Acest lucru este destul de grav, după cum puteți vedea. Mi-aș dori să nu fie așa, dar, evident, corpul meu îmi spune că trebuie să încetinesc. Sper că voi înțelegeți. Voi folosi acest timp pentru odihnă și relaxare ca să-mi revin 100%, astfel încât să pot face ceea ce m-am născut să fac”, a mai spus el.

La acea vreme, el a adăugat că își făcea timp pentru sănătatea lui și că a apelat la „exerciții faciale pentru a-mi reveni la normal”.

„Va reveni la normal. Este doar timpul”, a spus Bieber. „Nu știm cât va dura, dar va fi bine”.

Reclamă

Justin Bieber și-a anulat complet turneul Justice

După ce și-a reluat turneul Justice World în iulie, care a fost amânat după anunț, el a susținut șase spectacole diferite înainte de a renunța la celelalte concerte rămase.

„Mi-a luat un adevărat tribut”, a scris el într-o declarație distribuită pe Instagram Story în septembrie. „În weekend-ul trecut am cântat la Rock in Rio și le-am dat tot ce am oamenilor din Brazilia. După ce am coborât de pe scenă, epuizarea m-a cuprins și mi-am dat seama că trebuie să fac din sănătatea mea o prioritate chiar acum. Așa că voi lua o pauză de la turnee deocamdată. Voi fi bine, dar am nevoie de timp să mă odihnesc și să mă fac bine.”

Bieber a continuat: „Am fost atât de mândru să aduc în lume acest turneu și mesajul nostru. Vă mulțumim pentru rugăciunile și sprijinul vostru în toate acestea! Vă iubesc pe toți cu pasiune!”

Recent, artistul a spus că turneul este anulat, după mai multe amânări. De asemenea, el a comunicat că fanii își vor primi banii înapoi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×