Reclamă

Hailey Bieber a dezvăluit care este partea sa favorită din căsnicia cu Justin Bieber. Modelul a oferit un interviu sincer pentru Vogue Australia

Hailey Bieber a dezvăluit care este partea sa favorită din căsnicia cu Justin Bieber. Vedeta internațională a oferit un interviu în exclusivitate pentru publicația Vogue Australia. Hailey și Justin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt căsătoriți încă din anul 2018.

Publicat: 5 martie 2023, 6:51

Hailey și soțul său sunt tot timpul surprinși împreună. Cei doi își petrec majoritatea vacanțelor împreună și aleg de fiecare dată destinații de vis. Chiar dacă relația lor a fost supusă multor provocări, aceștia au reușit întotdeauna să treacă peste orice impediment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailey Bieber a dezvăluit care este partea sa favorită din căsnicia cu Justin Bieber

Hailey Bieber și-a deschis sufletul în fața admiratorilor săi. Diva a povestit fără perdea ce se întâmplă în prezent în căsnicia sa cu Justin Bieber.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Justin Bieber și soția sa, de mână în Los Angeles, în haine casual
Justin și Hailey Bieber au publicat fotografii de la aniversarea a 26 de ani a modelului / Getty Images

Cei doi au ajuns într-un punct de echilibru. După ce au trecut prin momente dificile, acum se bucură de timpul liber pe care îl pot petrece împreună.

Reclamă

Justin Bieber a avut mai multe probleme de sănătate. Acesta a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt și a fost nevoit să-și anuleze cele mai multe concerte.

Hailey a povestit toate aceste detalii în interviul pe care l-a oferit publicației Vogue. Modelul în vârstă de 26 de ani a povestit și despre momentele sale preferate din căsnicia pe care o are cu partenerul său.

”Partea mea favorită din această căsnicie este faptul că mă pot bucura de compania soțului meu și de tot ceea ce avem împreună. Justin este în mod cert și sincer cel mai bun prieten al meu. Nu există nimeni din întreaga lume cu care mi-aș dori să-mi petrec timpul.”

Reclamă

Problemele de sănătate prin care au trecut cei doi au dus la apropierea acestora. Hailey a trecut și ea prin momente dificile la începutul anului trecut. Diva a povestit despre această experiență în mai multe interviuri.

Cum vede Hailey Bieber provocările pe care le-a întâmpinat în căsnicia cu Justin Bieber

Hailey și Justin Bieber au aniversat patru ani de la căsătorie în toamna anului trecut. Justin și Hailey s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă la doar două luni după ce s-au logodit în anul 2018. Ceremonia a fost ținută departe de ochii curioșilor, iar cei doi îndrăgostiți au ținut totul secret.

O sursă apropiată a cuplului a declarat faptul că Justin și Hailey au făcut totul fără să țină cont de părerile celor din jur. Aceștia au ales să-și organizeze propria nuntă așa cum au dorit. Căsnicia nu a fost deloc ușoară pentru Hailey și partenerul său.

Hailey spune că a avut de depășit multe momente tensionate în timpul relației sale cu Bieber. Aceștia s-au confruntat cu probleme în special din cauza unor neînțelegeri mai vechi.

Justin Bieber a crezut că-și poate rezolva problemele personale cu ajutorul căsnicie. Acesta a realizat ulterior că este nevoie de mult mai mult pentru a putea face lucrurile să funcționeze între el și partenera sa.

”Justin rămâne persoana la care mă gărbesc mereu să ajung, în ciuda neînțelegeriolor dintre noi. Anul trecut am sărbătorit patru ani de la logodnă. Indiferent de job-ul pe care l am de făcut, la final de zi îmi doresc să ajung mai repede acasă să fiu alături de el. Știu că atunci când vor apărea și copiii în imagine lucrurile se vor schimba. Însă sunt convinsă de faptul că vom naviga împreună prin asta.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×