Reclamă

Hailey Bieber a dezvăluit că a suferit un accident vascular cerebral care i-a provocat stres post-traumatic

Hailey Bieber a dezvăluit că a suferit un accident vascular cerebral care i-a provocat stres post-traumatic. După această mărturisire, soția lui Justin Bieber a ținut primele pagini ale tabloidelor.

Publicat: 16 ianuarie 2023, 5:11

Modelul a mărturisit că a avut un mini-accident vascular cerebral. Din păcate, acesta i-a cauzat probleme de anxietate și simptome ale tulburării de stres posttraumatic (PTSD). Tânăra a fost dusă la spital în martie, unde medicii au descoperit că avea un mic cheag de sânge în creier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailey Bieber a dezvăluit că a suferit un accident vascular cerebral

Soția lui Justin Bieber a descris întreaga experiență ca fiind una dintre cele mai înfricoșătoare din viața ei.

„M-am luptat cu anxietatea o lungă perioadă după incident”, a spus Bieber pentru podcastul The Run-Through With Vogue.

„M-am luptat cu un pic de PTSD, la fel ca teama că poate că se va întâmpla din nou. A fost doar un sentiment că am fost, ca și cum nu vreau să mai experimentez asta niciodată. Vreau să spun că a fost atât de terifiant, atât de șocant, în toate modurile pe care ți le poți imagina. Sunt foarte recunoscător că am reușit să am medici, asistente și oameni extraordinari care m-au ajutat să ajung la cauza exactă. Mă uit înapoi la asta și ar fi putut fi mult mai rău. Atât de multe lucruri mai rele s-ar fi putut întâmpla în acel moment”.

Hailey Bieber, pe stradă, în timp ce iese din sala de sport
Kendall, în vârstă de 26 de ani, și-a arătat sprijinul pentru Hailey, în vârstă de 25 de ani / Profimedia Images
Reclamă

„Au descoperit că am un cheag de sânge foarte mic la creier, ceea ce a cauzat o mică lipsă de oxigen, dar corpul meu a luptat cu asta și mi-am revenit complet în câteva ore. Deși acesta a fost cu siguranță unul dintre cele mai înfricoșătoare momente prin care am trecut vreodată, acum sunt acasă și mă descurc bine și sunt atât de recunoscătoare tuturor medicilor și asistentelor uimitoare care au avut grijă de mine.”

Hailey și Justin au avut probleme medicale în 2022

Justin și Hailey, care s-au căsătorit în 2018, și-au sărbătorit recent a patra aniversare a nunții lor în septembrie.

Reclamă

Anul 2022 nu a fost unul tocmai bun pentru ei. Hailey a trecut printr-o intervenție chirurgicală din cauza unui după un accident vascular cerebral. Medicii care s-au ocupat de ea au spus că contraceptivele, COVID-ul și un zbor lung au fost probabil factorii care au contribuit la creșterea riscului de AVC.

Deși a fost externată rapid, medicii nu și-au dat seama din prima că de fapt suferea de un PFO. O mică deschidere a inimii care de obicei se închide după naștere.

Baldwin Bieber a suferit apoi o procedură de închidere a PFO la recomandarea medicilor de un alt spital în care a mers.

De asemenea, Justin Bieber a fost diagnosticat anul trecut cu sindromul Ramsay Hunt

Acesta este marcat de o erupție dureroasă în jurul urechii, pe față, dar și pe gură. Se manifestă când virusul varicelo-zosterian infectează un nerv al capului.

Din nefericire, această infecție poate duce inclusiv la paralizia facială. Justin se află acum departe de scenă și se spune că își va relua concertele abia anul acesta în martie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×