Reclamă

Hailey Bieber a trecut printr-o operație după un accident vascular cerebral: „Cel mai înfricoșător moment din viața mea”

Hailey Bieber a trecut printr-o operație după un accident vascular cerebral. Medicii care s-au ocupat de ea au spus că contraceptivele, COVID-ul și un zbor lung au fost probabil factorii care au contribuit la accident vascular cerebral.

Publicat: 28 aprilie 2022, 12:56

Hailey Baldwin Bieber a vorbit pentru prima dată despre spitalizarea ei din 10 martie. Într-un videoclip postat pe canalul ei de YouTube, modelul, în vârstă de 25 de ani, a detaliat situația înfricoșătoare. Ea a vrut să spună că vrea să detalieze povestea cu "propriile ei cuvinte".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailey Bieber a trecut printr-o operație

Hailey a descris că a simțit o „senzație ciudată” în brațul drept în timp ce stătea la micul dejun cu soțul ei. Vârfurile degetelor erau „amorțite și ciudate”, spune ea. În timp ce soțul ei a întrebat-o dacă este bine, a constatat că „nu putea vorbi”, scrie People.

„Partea dreaptă a feței mele a început să cadă, nu am putut scoate o vorbă”, își amintește ea. „Imediat, mi-am dat seama că am un accident vascular cerebral”. Un medic era în apropiere și a început să o examineze când a fost chemată o ambulanță. Amorțirea feței a durat aproximativ 30 de secunde, a mai spus ea.

Cu toate acestea, ea se străduia să articuleze cuvinte pentru a răspunde la întrebările puse. Anxietatea ei „înrăutăţea totul”, a mai adăugat Baldwin Bieber.

Reclamă

Ce au spus medicii despre starea lui Hailey

„Când am ajuns la camera de urgență, am revenit aproape la normal. Puteam vorbi, nu mai aveam probleme cu fața sau cu brațul”.

Baldwin Bieber a rămas peste noapte în spital. A fost supus unei serii de teste pentru a determina ce a cauzat cheagul de sânge descoperit la creier. Ea a obținut un 0 pe lista de verificare a accidentului vascular cerebral din camera de urgență și nu mai prezenta simptome. Testele au arătat că a suferit un atac ischemic tranzitoriu, numit adesea mini-accident vascular cerebral.

Reclamă

Radiografiile ei au arătat că a avut o lipsă de oxigen la creier pentru o perioadă de timp, cauzată de cheagul de sânge. Medicii ei au spus că un set de trei evenimente recente au contribuit la accident vascular cerebral. Baldwin Bieber tocmai începuse să ia contraceptive fără să vorbească cu medicul ei. Pentru că suferă adesea de migrene, pastilele au cauzat probleme. De asemenea, ea avusese recent COVID și călătorise „de la Paris și înapoi într-o perioadă foarte scurtă de timp”.

A fost externată în dimineața următoare, după ce medicii ei au crezut că totul este bine. Ei nu știau cum a ajuns cheagul de sânge la creierul lui Baldwin Bieber. Nu credeau că suferea de un PFO, o mică deschidere a inimii care de obicei se închide după naștere.

Mai târziu, a vizitat un alt spital pentru alte investigații. Acolo a fost diagnosticată cu PFO după ce a fost supusă unui doppler transcranian. E un test cu ultrasunete „mai precis” și „aprofundat”, folosit pentru a detecta accidentele vasculare cauzate de cheaguri de sânge.

Care este diagnosticul real al lui Hailey Bieber

Ea a fost diagnosticată cu un PFO de gradul 5 „cel mai înalt grad” posibil. Mica gaură din inimă măsura între 12 și 13 milimetri.

În acel moment, Baldwin Bieber a spus că este doar „recunoscătoare” să știe ce a cauzat accidentul vascular cerebral. De obicei, un cheag de sânge este filtrat de inimă și absorbit în plămâni. Din cauza PFO-ului ei, cheagul de sânge a ajuns la inima ei.

Baldwin Bieber a suferit apoi o procedură de închidere a PFO la recomandarea medicului ei. Un obiect mic, asemănător unui nasture, a fost introdus prin vena femurală din zona inghinală pentru a închide orificiul mic din inimă. În cele din urmă, țesutul ei cardiac va crește înapoi în jurul dispozitivului de închidere.

Ea a împărtășit că procedura de închidere a PFO a decurs „foarte bine” și se recuperează complet. În perioada premergătoare operației, ea a suferit de o anxietate foarte mare din cauza posibilității de apariție a unor simptome viitoare sau a unui alt accident vascular cerebral similar. Acum, ea este gata să meargă mai departe.

„Cel mai bun lucru pe care îl simt este că mă simt cu adevărat ușurată că am putut să ne dăm seama de totul, că am putut să-l închidem, că voi putea trece peste această situație cu adevărat înfricoșătoare și să-mi trăiesc viața”.

Baldwin Bieber ia acum tratament zilnic și a spus că nu mai suferă de niciun simptom asociat. La sfârșitul videoclipului, ea le-a mulțumit în mod special medicilor care au ajutat-o.

Ea a spus că vrea să aștepte până când procedura se va încheia înainte de a împărtăși detaliile experienței în mod public. Ea a anunțat prima dată că a suferit un mic atac cerebral într-o postare pe Instagram pe 12 martie și a spus că, pentru că era deja un subiect în presă, a vrut să dea o explicație completă.

„Dacă există cineva care se uită la asta și care a trecut prin același lucru sau ceva asemănător, cu siguranță empatizez cu tine”, spune ea în timp ce încheie videoclipul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×