Reclamă

Stiliștii de la Hollywood au explicat care este ritualul lor dinaintea galei Premiilor Oscar 2022

Nu există un covor roșu mai mare și mai așteptat decât cel de la Premiile Oscar 2022. Cea mai mare noapte de la Hollywood are loc anul acesta pe data de 27 martie 2022. Stiliștii de la Hollywood au explicat care este ritualul lor dinaintea Premiilor Oscar 2022.

Publicat: 25 martie 2022, 11:14

Specialiștii în frumusețe au puterea să transforme vedetele de la Hollywood. Aceștia petrec săptămâni întregi, dacă nu chiar luni cu pregătirea marelui spectacol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stiliștii de la Hollywood au explicat care este ritualul lor

Vogue a luat legătura cu câțiva stiliști ce vor pregăti vedetele pentru covorul roșu al Premiilor Oscar 2022. Mulți sunt curioși de unde găsesc puterea și inspirația să facă față presiunii marelui eveniment.

Află de aici mai multe detalii despre eveniment. Și de asemenea, de ce Lady Gaga nu a fost nominalizată anul acesta la Oscar și care e reacția ei.

Dani Michelle

Dani Michelle le pregătește pe Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Hailey Bieber, Maren Morris

Reclamă

Stilistul a spus că pregătirea pentru Premiile Oscar 2022 nu înseamnă numai pregătirea pentru covorul roșu. Aici este vorba și despre petrecerea Vanity Fair și multe altele. Dacă de obicei ai mintea setată pe un anumit look, Dani Michelle are foarte multe opțiuni pentru că nu știe care o să fie alegerea pentru noaptea cea mare.

„Îmi iau inspirația de la fetele pe care le îmbrac. Sunt inspirată de corpurile lor, de gusturile personale și împreună ne găsim viziunea.”

Întrebată care este ritualul de dinaintea galei Premiilor Oscar 2022, Dani Michelle a spus că nu există ala ceva, că este vorba doar despre optimism.

Reclamă

Jason Bolden

Acesta le va îmbrăca pe Cynthia Erivo, Serena Williams, Alicia Keys, Vanessa Hudgens

Întrebat cum se pregătește pentru Premiile Oscar 2022, acesta spune că alături de oamenii cu care lucrează, trebuie să decidă în funcție de clienții pe care îi are și dacă aceștia au primit nominalizări sau sunt doar pe lista de invitați.

„Așa că totul se întâmplă foarte repede. Apoi pornim în această călătorie. Îi întreb care este dorința lor și ce și-ar dori în materie de fashion. Uneori îmbrăcăm actori de la Hollywood, alteori trebuie să mergem la extrem. Cineva ca Cynthia Erivo va vrea de exemplu să iasă mereu din tipare, în timp ce o persoană ca Michael B. Jordan va vrea să aibă o ținută croită impecabil.”

Nici Jason nu are niciun ritual înainte de gala Premiilor Oscar 2022: „Încerc doar să ajung la linia de sosire. Cea mai frumoasă parte este să văd rezultatul final de pe covorul roșu și să văd că totul a funcționat așa cum trebuie”.

Tara Swennen

Aceasta va îmbrăca oameni vedeta ca Kristen Stewart, Angelique Cabral, Sam Corlett.

Tara Swennen spune că în atelierul ei pregătirea pentru Premiile Oscar 2022 începe cu câteva luni în avans.

„În cazul lui Kristen Stewart, pentru că ambasador Chanel, știm ce trebuie să poarte din start, dar nu avem ținuta. Am zburat la Paris în ianuarie ca să aleg vestimentația din cea mai recentă colecție.”

Tara spune însă că inspirația și-a primește din cele mai recente colecții lansate pe podium sau de la piesele frumoase pe care le găsește în showroom-uri. Ritualul ei înainte de marea gală constă într-o sesiune de masaj și în shot-uri pentru imunitate.

Tiffany Briseno

Aceasta va crea ținute pentru nume ca Shawn Mendes, Angus Cloud, Maddie Ziegler și spune că începe pregătirea cât mai curând posibil.

Și inspirația ei vine de la oamenii pe care îi îmbracă, dar și de la colecții de haine care au fost lansate recent. Cu toate acestea, Tiffany spune că are mereu conturată în minte imaginea clienților ei și de acolo construiește idei noi.

Ritualul de dinaintea galei Premiilor Oscar 2022 nu este diferit de ceea ce face deja în mod normal. Consumă multe sucuri naturale, iar faptul că mintea ei are nutrienții esențiali este cheia succesului: „De asemenea, micile momente cu tine și cu o muzică bună pe fundal ajută cu siguranță”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×