Reclamă

Stiliștii de la Hollywood au explicat care este ritualul lor dinaintea galei Premiilor Oscar 2022

Nu există un covor roșu mai mare și mai așteptat decât cel de la Premiile Oscar 2022. Cea mai mare noapte de la Hollywood are loc anul acesta pe data de 27 martie 2022. Stiliștii de la Hollywood au explicat care este ritualul lor dinaintea Premiilor Oscar 2022.

Publicat: 25 martie 2022, 11:14

Specialiștii în frumusețe au puterea să transforme vedetele de la Hollywood. Aceștia petrec săptămâni întregi, dacă nu chiar luni cu pregătirea marelui spectacol.

Stiliștii de la Hollywood au explicat care este ritualul lor

Vogue a luat legătura cu câțiva stiliști ce vor pregăti vedetele pentru covorul roșu al Premiilor Oscar 2022. Mulți sunt curioși de unde găsesc puterea și inspirația să facă față presiunii marelui eveniment.

Află de aici mai multe detalii despre eveniment. Și de asemenea, de ce Lady Gaga nu a fost nominalizată anul acesta la Oscar și care e reacția ei.

Dani Michelle

Dani Michelle le pregătește pe Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Hailey Bieber, Maren Morris

Reclamă

Stilistul a spus că pregătirea pentru Premiile Oscar 2022 nu înseamnă numai pregătirea pentru covorul roșu. Aici este vorba și despre petrecerea Vanity Fair și multe altele. Dacă de obicei ai mintea setată pe un anumit look, Dani Michelle are foarte multe opțiuni pentru că nu știe care o să fie alegerea pentru noaptea cea mare.

„Îmi iau inspirația de la fetele pe care le îmbrac. Sunt inspirată de corpurile lor, de gusturile personale și împreună ne găsim viziunea.”

Întrebată care este ritualul de dinaintea galei Premiilor Oscar 2022, Dani Michelle a spus că nu există ala ceva, că este vorba doar despre optimism.

Reclamă

Jason Bolden

Acesta le va îmbrăca pe Cynthia Erivo, Serena Williams, Alicia Keys, Vanessa Hudgens

Întrebat cum se pregătește pentru Premiile Oscar 2022, acesta spune că alături de oamenii cu care lucrează, trebuie să decidă în funcție de clienții pe care îi are și dacă aceștia au primit nominalizări sau sunt doar pe lista de invitați.

„Așa că totul se întâmplă foarte repede. Apoi pornim în această călătorie. Îi întreb care este dorința lor și ce și-ar dori în materie de fashion. Uneori îmbrăcăm actori de la Hollywood, alteori trebuie să mergem la extrem. Cineva ca Cynthia Erivo va vrea de exemplu să iasă mereu din tipare, în timp ce o persoană ca Michael B. Jordan va vrea să aibă o ținută croită impecabil.”

Nici Jason nu are niciun ritual înainte de gala Premiilor Oscar 2022: „Încerc doar să ajung la linia de sosire. Cea mai frumoasă parte este să văd rezultatul final de pe covorul roșu și să văd că totul a funcționat așa cum trebuie”.

Tara Swennen

Aceasta va îmbrăca oameni vedeta ca Kristen Stewart, Angelique Cabral, Sam Corlett.

Tara Swennen spune că în atelierul ei pregătirea pentru Premiile Oscar 2022 începe cu câteva luni în avans.

„În cazul lui Kristen Stewart, pentru că ambasador Chanel, știm ce trebuie să poarte din start, dar nu avem ținuta. Am zburat la Paris în ianuarie ca să aleg vestimentația din cea mai recentă colecție.”

Tara spune însă că inspirația și-a primește din cele mai recente colecții lansate pe podium sau de la piesele frumoase pe care le găsește în showroom-uri. Ritualul ei înainte de marea gală constă într-o sesiune de masaj și în shot-uri pentru imunitate.

Tiffany Briseno

Aceasta va crea ținute pentru nume ca Shawn Mendes, Angus Cloud, Maddie Ziegler și spune că începe pregătirea cât mai curând posibil.

Și inspirația ei vine de la oamenii pe care îi îmbracă, dar și de la colecții de haine care au fost lansate recent. Cu toate acestea, Tiffany spune că are mereu conturată în minte imaginea clienților ei și de acolo construiește idei noi.

Ritualul de dinaintea galei Premiilor Oscar 2022 nu este diferit de ceea ce face deja în mod normal. Consumă multe sucuri naturale, iar faptul că mintea ei are nutrienții esențiali este cheia succesului: „De asemenea, micile momente cu tine și cu o muzică bună pe fundal ajută cu siguranță”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată cu o rochie lungă
Horoscop
5 zodii care nu își găsesc niciodată jumătatea. Ce stă în calea iubirii lor
Unele persoane sunt atât de norocoase încât păstrează o singură relație toată viața, însă există 5 zodii care nu își găsesc niciodată jumătatea. Acestea caută cu ardoare o sursă de iubire, însă de cele...
2
Langoși simpli pe un platou de lemn
Rețete
Langoși simpli. Rețetă tradițională ungurească
Dacă vrei să-ți surprinzi familia cu un preparat delicios la micul dejun sau cu o gustare inedită, încearcă rețeta tradițională ungurească de langoși simpli. Nu ai cum să nu adori langoșii. Cu siguranță ți-i...
3
Tess Holiday, la o emisiune tv, într-o rochie neagră, cu decolteu
Divertisment
Tess Holliday a vorbit despre lupta cu imaginea de sine. Cum se descurcă modelul cu încrederea și prejudecățile celor din jur
Modelul a lucrat la vindecarea relației cu corpul ei, după ce anul trecut a spus că are anorexie. Tess Holliday a vorbit despre lupta cu imaginea de sine. Ea a declarat pentru People că...
4
Kate Middleton într-o rochie roz alături de Prințul Louis într-o cămașă albă la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta
Divertisment
Prințul Louis își va schimba numele de familie. Ce tradiție trebuie să respecte fiul Ducilor de Cambridge
Prințul Louis își va schimba numele de familie și va urma o tradiție veche din Familia Regală Britanică. Mezinul familiei Ducilor de Cambridge va călca pe urmele tatălui său, Prințul William. Schimbarea va avea...
5
Lourdes Leon într-o ținută argintie la petrecerea Vanity Fair ținută după premiile Oscar 2022
Divertisment
Lourdes Leon a defilat pe podium la Paris. Fiica Madonnei a purtat o ținută mulată
Lourdes Leon a defilat pe podium la Paris într-o ținută mulată. Admiratorii vedetei au recunoscut-o cu greu pe fiica Madonnei. Aceasta și-a schimbat culoarea părului, iar transformarea a fost una vizibilă. Lourdes a fost...
PARTENERI
×