Reclamă

Premiile Oscar

Chris Rock alăuri de Rosalie Rock la Premiile Oscar
Divertisment
// 25 aprilie 2022

Mama actorului Chris Rock a vorbit despre reacția lui Will Smith la Premiile Oscar 2022. Ce declarații a făcut Rosalie Rock

Mama actorului Chris Rock a vorbit pentru prima dată despre reacția lui Will Smith la Premiile Oscar 2022. Rosalie Rock spune că gestul lui Smith a rănit-o profund. Aceasta a povestit sincer despre momentul în care și-a văzut fiul lovit în față în direct.
Reclamă
Liza Minnelli într-un scaun cu rotile alături de Lady Gaga pe scena Premiilor Oscar 2022
Divertisment
// 25 aprilie 2022

Liza Minnelli a fost „sabotată” la Premiile Oscar 2022 și „forțată” să apară în scaunul cu rotile. Ce susține un prieten de-ai actriței

Liza Minnelli a fost „sabotată” la Premiile Oscar 2022 și „forțată” să apară în scaunul cu rotile. Michael Feinstein este cel care a susținut că modul în care a apărut Minnelli a fost împotriva dorinței ei.
Amy Schumer într-o rochie albastră în timp ce pozează la Gala Premiilor Oscar 2022
Divertisment
// 18 aprilie 2022

Amy Schumer l-a felicitat pe Chris Rock pentru reacția sa de la Gala Premiilor Oscar. Actrița a făcut mai multe dezvăluiri din seara cea mare

Amy Schumer l-a felicitat pe Chris Rock pentru reacția sa de la Gala Premiilor Oscar 2022. Actrița o oferit mai multe detalii din seara marelui eveniment. Vedeta spune că nu s-a așteptat ca Rock să fie lovit în direct. Cu toate acestea, atitudinea prezentatorului a dat dovadă de mult profesionalism.
Chris Rock îmbrăcat la un costum alb în timp ce prezintă la Gala Premiilor Oscar din 2016
Divertisment
// 13 aprilie 2022

Primele imagini cu actorul Chris Rock după ce a fost lovit de Will Smith la Premiile Oscar. Cum a fost surprins la plimbare pe străzile din New York

Primele imagini cu actorul Chris Rock după ce a fost lovit de Will Smith la Premiile Oscar îl surprind pe acesta în timp ce se plimbă pe străzile din New York. Vedeta în vârstă de 57 de ani nu a oferit până în prezent nicio declarație cu privire la cele întâmplate pe scenă. Fanii așteaptă cu nerăbdare să afle care este perspectiva actorului și ce anume l-a determinat să păstreze tăcerea până acum.
Reclamă
Will Smith la costum în timp ce ia parte la Gala Premiilor Oscar 2022
Divertisment
// 9 aprilie 2022

Will Smith nu mai are voie să participe la Premiile Oscar timp de 10 ani. Decizia a fost luată după incidentului avut cu prezentatorul Chris Rock

Will Smith nu mai are voie să participe la Premiile Oscar timp de 10 ani. Sancțiunea a fost făcută publică de președintele Academiei Americane de Film. Decizia a fost luată ca urmare a incidentului pe care actorul l-a avut cu prezentatorul Chris Rock.
Will Smith la costum pe scena Premiilor Oscar 2022
Divertisment
// 8 aprilie 2022

Will Smith se va interna într-o clinică de reabilitare de lux. Decizia a fost luată ca urmare a incidentului de la Gala Premiilor Oscar 2022

Will Smith se va interna într-o clinică de reabilitare de lux. În urma incidentului care a avut loc la Gala Premiilor Oscar, actorul a decis că are nevoie de ajutor pentru a trece peste episoadele de stres din viața sa. Cariera sa se află într-un punct critic în acest moment. După ce l-a lovit pe Chris Rock, admiratorii din lumea întreagă i-au condamnat ieșirea nervoasă de pe scenă.
Will Smith la costum alături de Jada Pinket Smith în timp ce pozează împreună la Gala Premiilor Oscar 2022
Divertisment
// 6 aprilie 2022

Will Smith va avea pierderi financiare după incidentul de la Gala Premiilor Oscar 2022. Jada Pinkett Smith spune că soțul său „a exagerat”

Will Smith va avea pierderi financiare după incidentul de la Gala Premiilor Oscar 2022. La aproape o săptămână de când actorul l-a lovit în direct pe comediantul Chris Rock, se pare că repercusiunile gesturilor sale încep să apară.
Will Smith la costum pe scena de la Oscaruri a decis să demisioneze din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice. Actorul se simte vinovat după ce l-a lovit pe Chris Rock în seara Premiilor Oscar
Divertisment
// 2 aprilie 2022

Will Smith a decis să demisioneze din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice. Actorul se simte vinovat după ce l-a lovit pe Chris Rock în seara Premiilor Oscar

Will Smith a decis să demisioneze din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice. Actorul a scris un mesaj public după ce a declarat că se simte vinovat pentru incidentul care avut loc pe scena Premiilor Oscar 2022. Sursele internaționale spun că actorul trece printr-o ”criză a carierei” după ce a încercat să-și exprime scuzele sincere față de Chris Rock.
Chris Rock îmbrăcat la costum în timp ce prezintă pe scena premiilor Oscar 2022
Divertisment
// 31 martie 2022

Chris Rock a fost aplaudat la prima apariție după incidentul avut cu Will Smith: „încă încerc să-mi dau seama ce s-a întâmplat”

Chris Rock a fost aplaudat la prima apariție după incidentul pe care l-a avut cu Will Smith. Actorul în vârstă de 57 de ani a declarat că se gândește în continuare la evenimentul petrecut la Premiile Oscar și încearcă să realizeze ce s-a întâmplat de fapt. Comediantul a ținut un spectacol la Boston. Publicul de la Teatrul Wilbur l-a primit pe Rock cu ovații și aplauze.
Will Sith la costum în timp ce ține în mână premiul oscar pentru cel mai bun actor
Divertisment
// 30 martie 2022

Rob Mills a spus ce s-a întâmplat în camera de control în timpul conflictului dintre Will Smith și Chris Rock. Directorul ABC a declarat că „spectacolul trebuia să continue”

Rob Mills, directorul ABC, a spus într-un interviu recent pentru publicația Variety ce s-a întâmplat în camera de control în timpul conflictului dintre Will Smith și Chris Rock. Acesta a declarat că producătorii și directorul Glenn Weiss au stabilit că ”spectacolul trebuie să continue” în ciuda momentului care a fost difuzat în noaptea Premiilor Oscar.
Kate Beckinsale, într-o rochie transparentă la Vanity Fair 2022
Divertisment
// 30 martie 2022

Kate Beckinsale s-a încălzit în sacoul lui Jason Momoa la petrecerea Vanity Fair. Cum au fost fotografiați cei doi

Kate Beckinsale s-a încălzit în sacoul lui Jason Momoa la petrecerea Vanity Fair. Cei doi au stat mult împreună după gala Premiilor Oscar 2022. O sursă a declarat pentru E! News că au avut „mereu zâmbetul pe buze”.
Leonardo DiCaprio îmbrăcat la costum la gala Premiilor Oscar din 2016
Divertisment
// 30 martie 2022

Leonardo DiCaprio a luat cina cu Camila Morrone. Actorul a lipsit de la Gala Premiilor Oscar 2022

Leonardo DiCaprio a luat cina cu iubita sa, Camila Morrone, la un restaurant de lux din New York. Fotografii i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți în seara decernării Premiilor Oscar 2022. Se pare că actorul a decis să nu participe anul acesta la Gală și a preferat să-și petreacă timpul în compania celei pe care o iubește încă din anul 2017.
Lady Gaga alături de actrița Liza Minnelli pe scena premiilor oscar 2022
Divertisment
// 29 martie 2022

Lady Gaga a fost felicitată pentru gestul înduioșător față de actrița Liza Minnelli. Momentul care i-a emoționat pe admiratori în timpul ceremoniei Premiilor Oscar 2022

Lady Gaga a fost felicitată pentru gestul înduioșător față de actrița Liza Minnelli. Vedeta a prezentat alături de actrița în vârstă de 76 de ani câștigătorul premiului ”Cel mai bun film”. Cântăreața i-a fost tot timpul alături colegei sale de platou care a strălucit pe scena de la Gala Oscar.
Will Smith, cu trofeul de la Oscar în mână, la petrecerea Vanity Fair
Divertisment
// 29 martie 2022

Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock și spune că „violența sub toate formele ei este otrăvitoare”: „Sunt rușinat”

Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock după ce comediantul a făcut glume pe seama Jadei. Actorul l-a lovit cu palma peste față. „Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am fost în afara limitelor și m-am înșelat. Sunt jenat și acțiunile mele nu au reprezentat bărbatul care vreau să fiu”, a scris Will Smith pe Instagram.
Jada Pinkett Smith care se confruntă cu alopecia pe covorul roșu a Gala Premiilor Oscar
Divertisment
// 28 martie 2022

Jada Pinkett Smith suferă de alopecie. Care sunt simptomele și ce a declarat soția lui Will Smith despre această afecțiune

Jada Pinkett Smith suferă de alopecie. Soția lui Will Smith se confruntă de mai mult timp cu căderea părului. Aceasta a recunoscut față de admiratorii să că tulburarea autoimună alopecia i-a provocat mai multe probleme de imagine. Aceasta a avut nevoie de mai mulți ani înainte de a fi confortabilă să vorbească despre acest subiect.
Rachel Zegler în timp ce pozează pe covorul roșu la Gala Premiilor Oscar 2022
Divertisment
// 28 martie 2022

Covorul roșu de la Premiile Oscar 2022. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment al anului

După evenimentul cu număr restrâns de persoane de anul trecut, Premiile Academiei au revenit anul acesta fără restricții. Covorul roșu de la Premiile Oscar 2022 a fost plin de farmec așa cum se întâmpla înainte de pandemie.
Imagine cu trofeul de la Premiile Oscar
Divertisment
// 28 martie 2022

Premiile Oscar 2022: lista completă a câștigătorilor

Premiile Oscar 2022: lista completă a câștigătorilor. Premiile decernate de Academia Americană de Film și-au desemnat câștigătorii pe data de 27 martie 2022. Anul acesta, după o perioadă de patru ani, pe scena evenimentului au urcat și prezentatori.
Kristen Stewart, într-o rochie lungă, pe covorul roșu la Gala Premiilor Oscar din 2013
Divertisment
// 25 martie 2022

Stiliștii de la Hollywood au explicat care este ritualul lor dinaintea galei Premiilor Oscar 2022

Nu există un covor roșu mai mare și mai așteptat decât cel de la Premiile Oscar 2022. Cea mai mare noapte de la Hollywood are loc anul acesta pe data de 27 martie 2022. Stiliștii de la Hollywood au explicat care este ritualul lor dinaintea Premiilor Oscar 2022.
Lady Gaga, într-o rochie neagră, elegantă, la un eveniment monden
Divertisment
// 23 martie 2022

Lady Gaga a purtat o ținută sport în Malibu. Cum a fost surprinsă în compania iubitului Michael Polansky

Lady Gaga a purtat o ținută sport în Malibu. Aceasta a fost fotografiată timp ce a mers la o cafea cu iubitul ei, Michael Polansky. E cea mai recentă apariție a artistei înaintea decernării Premiilor Academiei, unde va avea rolul de prezentator.
Amy Schumer într-o rochie neagră în timp ce stă în fața unui ăupitru a declarat că vrea să-l aducă pe președintele Volodymyr Zelensky la Premiile Oscar
Divertisment
// 22 martie 2022

Amy Schumer vrea să-l aducă pe Volodymyr Zelensky la Premiile Oscar. Ce declarații a făcut actrița în cadrul emisiunii The Drew Barrymore Show

Amy Schumer a declarat recent că vrea să-l aducă pe Președintele Volodymyr Zelensky la Premiile Oscar de anul acesta. Actrița internațională va găzdui marele eveniment din data de 28 martie alături de Regina Hall și Wanda Sykes.
Scena pe care se vor afla gazdele Premiilor Oscar 2022
Divertisment
// 17 martie 2022

Amy Schumer, Regina Hall și Wanda Sykes sunt gazdele Premiilor Oscar 2022. Evenimentul are loc pe 28 martie

Amy Schumer, Regina Hall și Wanda Sykes sunt gazdele Premiilor Oscar 2022. Anunțul oficial a fost făcut la jumătatea lunii februarie a anului acesta. Va fi pentru prima dată în ultimii patru ani când pe scena marelui eveniment se va afla o gazdă. Momentul mult așteptat va avea loc pe 28 martie, după ce organizatorii au fost nevoiți să amâna data decernării premiilor din cauza pandemiei de COVID-19.
O fotografie cu statuetele de la Gala Premiilor Oscar 2022 care vor fi prezentate de Amy Schumer, Regina Hall și Wanda Sykes
Divertisment
// 15 februarie 2022

Amy Schumer, Regina Hall și Wanda Sykes vor prezenta câștigătorii la Gala Premiilor Oscar 2022. Evenimentul va avea loc în luna martie

Amy Schumer, Regina Hall și Wanda Sykes vor prezenta câștigătorii la Gala Premiilor Oscar 2022. Este pentru prima dată în ultimii patru ani când pe scena evenimentului se va afla și o gazdă. Momentul mult așteptat va avea loc pe data de 27 martie. Premiile urmează să fie regizate pentru al șaptelea an consecutiv de către Glenn weiss, în timp ce Will Packer va fi producătorul oficial al galei.
Lady Gaga, alături de Al Pacino și Jared Leto, la premiera House of Gucci din New York
Divertisment
// 9 februarie 2022

Lady Gaga nu a fost nominalizată la Premiile Oscar 2022. Ce spune vedeta despre acest lucru și cum își liniștește fanii

Lady Gaga nu a fost nominalizată la Premiile Oscar 2022. Vedeta a muncit mult anul trecut la filmările pentru House of Gucci, iar fanii ei sperau ca artista să primească și un premiu care să-i răsplătească eforturile. Cu toate acestea, ea a fost eliminată de pe lista nominalizărilor din acest an.
O statuetă de Oscar, prezentată la Hollywood
Divertisment
// 12 ianuarie 2022

Gala Premiilor Oscar 2022 va avea prezentator. E pentru prima dată în ultimii patru ani când pe scena evenimentului va urca și o gazdă

După mai mulți ani în care ceremonia nu a mai avut o gazdă principală, Gala Premiilor Oscar 2022 va avea prezentator. Pentru prima dată din anul 2018 și până acum, evenimentul e prezentat de cineva. Cu toate acestea nu s-a dezvăluit încă numele celebrității. Evenimenul va avea loc pe data de 27 martie, pe ABC.
Statuete de la Premiile Oscar 2022, pe fundal albastru
Divertisment
// 23 decembrie 2021

Nominalizări Oscar 2022. Beyonce și Jay-Z sunt pe lista scurtă la cea de-a 94-a ediție a galei Academiei Americane de Film

Academia Americană de Film (AMPAS) a anunţat listele scurte pentru 10 categorii ale premiilor Oscar 2022. Votul s-a încheiat pe data de 15 decembrie, iar nominalizații de pe lista scurtă trec în etapa finală de vot.
Imagine din filmul Spencer, 2021, cu kristen Stewart în rol principal. Prințesa Diana, costum albastru, nasturi aurii, fundal cu o clădire
Divertisment
// 28 septembrie 2021

Predicții Oscar 2022. Ce filme ar putea fi nominalizate în categoria Cea mai bună coloană sonoră

Atunci când vine vorba de predicții Oscar 2022, numeroase filme au impresionat deja la festivalurile de film internaționale și au șanse mari să se numere printre nominalizările la Premiile Academiei Americane de Film în categoria Cea mai bună coloană sonoră, potrivit criticilor.
Kirsten Dunst în filmul Melancholia, 2011. E îmbrăcată ca o mireasă, cu un buchet de flori, într-un lac verde, cu nuferi
Timp liber
// 16 septembrie 2021

10 interpretări de excepție care nu au fost nominalizate la Premiile Oscar. Ce roluri îndrăgite au fost ignorate de Academie

Unele interpretări de excepție nu au fost nominalizate la Premiile Oscar deși au câștigat laude atât din partea fanilor, cât și din partea criticilor. Pe listă se află actori importanți de la Hollywood și prestații din filme de succes.
Halle Berry în rochie argintie în timp ce stă cu mâinile în șold și pozează pe covorul roșu în cadrul Galei pentru Premiile Oscar din 2012
Divertisment
// 15 august 2021

Halle Berry a fost dezamăgită după ce a primit un Premiu Oscar în 2002. Ce a declarat actrița despre victoria sa

Celebra actriță Halle Berry a fost extrem de dezamăgită după ce a primit un Premiu Oscar în anul 2002. Deși aceasta s-a așteptat să primească mai multă atenție din partea celor din jur, lucrurile s-au întâmplat invers. De altfel, actrița a crezut pentru multă vreme că se află sub un real ”blestem” după succesul major înregistrat în 2002.
O încăpere neagră în care se află statui aurite în mărime naturală pentru decernarea premiilor după ce au fost anunțate predincțiile pentru Premiile Oscar 2022
Divertisment
// 19 iulie 2021

Predicțiile pentru Premiile Oscar 2022. Favoriții la categoriile cel mai bun actor și cea mai bună actriță

Anul acesta predicțiile pentru Premiile Oscar 2022 nu s-au lăsat foarte mult așeptate. Nume sonore din industria cinematografică concurează într-una din cele mai așteptate competiții ale anului. După ce au filmat zile în șir pentru a aduce cele mai bune producții din ultimul an, actorii sunt pregătiți să apară din nou pe covorul roșu.
Youn Yuh-jung, la Premiile Oscar 2021, pe covorul roșu, cu trofeul în mână
Divertisment
// 19 iunie 2021

Filmul de debut al lui Youn Yuh-jung, relansat. Ce se întâmplă cu „Woman of Fire”

Youn Yuh-jung, actrița de origine coreeană, care a câștigat un Oscar pentru interpretarea din „Minari” își continuă cariera. Filmul de debut al lui Youn Yuh-jung este relansat. Fanii abia așteaptă să vadă care este rolul ce i-a dat imboldul să pășească în tainele cinematografiei.
Cate Blanchet poartă o rochie neagră cu paiete maronii, la un eveniment monden
Divertisment
// 19 iunie 2021

Cele mai apreciate actrițe cu Premii Oscar. Pentru ce producții au fost premiate

Încă din anul 1929, să fii nominalizată la Oscaruri reprezintă o mare realizare în carieră. A câștiga premiul cel mare înseamnă să devii o legendă la Hollywood. Până acum s-au adunat 77 de câștigătoare ale Premiului Oscar pentru Cea Mai Bună Actriță. Să urmărim împreună care sunt cele mai apreciate actrițe cu Premii Oscar.
Steven Soderbergh privind către public în timp ce poartă ochelari
Divertisment
// 6 mai 2021

De ce a fost modificată ordinea categoriilor la Premiile Oscar 2021. Producătorul galei a revenit cu explicații

Să schimbi ordinea Premiilor Oscar nu este un lucru ușor, mai ales când acestea au fost decernate în același fel an de an. Steven Soderbergh, a decis să devzăluie publicului de ce a fost modificată ordinea categoriilor la Premiile Oscar 2021. Producătorul a reușit să creeze puțin suspans în rândul actorilor la decernarea premiilor de anul acesta.
Anthony Hopkins, în timp ce ține un discurs la o conferință
Divertisment
// 26 aprilie 2021

Anthony Hopkins a devenit cel mai în vârstă actor care a primit un Oscar

Anthony Hopkins a devenit cel mai în vârstă actor care a primit un premiu Oscar. El i-a învins pe Riz Ahmed, Chadwick Boseman, Gary Oldman și Steven Yeun și a obținut un Oscar la cea de-a 93-a gală a Premiilor Oscar.
Regina King și Amanda Seyfried, pe covorul roșu, la Premiile Oscar 2021
Divertisment
// 26 aprilie 2021

Cum s-au îmbrăcat vedetele pe covorul roșu la Premiile Oscar 2021

Premiile Oscar 2021 au avut loc anul acesta noaptea trecută, pe data de 25 aprilie. Evenimentul a fost amânat cu două luni din cauza pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, cel mai așteptat eveniment al anului nu avea cum să lipsească cu desfăvârșire. Cum s-au îmbrăcat vedetele pe covorul roșu la cel mai mare eveniment din industria cinematografică.
Scena pe care s-au decernat Premiile Oscar în gala cu numărul 88
Divertisment
// 26 aprilie 2021

Premiile Oscar 2021: lista completă a câștigătorilor

Știre în curs de actualizare: Premiile Oscar 2021: lista completă a câștigătorilor. Premiile decernate de Academia Americană de Film și-au desemnat câștigătorii pe data de 25 aprilie 2021.
Carey Mulligan la Acura Virtual Festival Village în timp ce susține un interviu pentru IMDb
Divertisment
// 24 aprilie 2021

Carey Mulligan e favorită la Premiile Oscar 2021: cum a ajuns în topul preferințelor

Carey Mulligan e favorită la Premiile Oscar 2021. Actrița pare să rămână clasată pe primul loc când vine vorba de favoritele publicului. Competiția se apropie de final, iar oamenii sunt nerăbdători să afle deznodământul de la Gala Oscar 2021. Rolul din Promising Young Woman a reușit să o propulseze deasupra numelor sonore din lumea cinematografică. Andra Day, Viola Davis și Frances McDormand sunt doar câteva dintre acestea.
Andra Day îmbracată într-o rochie galbenă, cu părul ondulat, pozează pe covorul roșu la Premiile Oscar din anul 2016.
Divertisment
// 23 aprilie 2021

Andra Day la un pas de câștigarea unui Premiu Oscar

Și anul acesta Premiile Oscar vor fi unice din foarte multe motive. Anul trecut pandemia de coronavirus a obligat organizatorii să amâne marele eveniment, anul acesta putem spune că s-au revanșat. Așadar Andra Day e mai aproape deobținerea celui mai important trofeu din carieră.
Actrița Frances McDormand pe scenă la Gala Premiilor Oscar 2018 în timp ce susține un discurs
Divertisment
// 22 aprilie 2021

Frances McDormand a obținut o nouă nominalizare la Premiile Oscar 2021

Frances McDormand este gata să cucerească gala Oscar 2021 cu nominalizarea primită pentru rolul principal din filmul Nomadland. Actrița a reușit prin muncă și perseverență să obțină cele mai bune rezultate în cariera sa. Aceasta are o lungă istorie în lumea cinematografiei, atât ca actriță, cât și în rolul de producător.
Brad Pitt, în timp ce se află pe scena Premiilor Oscar 2020
Divertisment
// 21 aprilie 2021

Au fost anunțati prezentatorii pentru Premiile Oscar 2021. Ceremonia are loc pe data de 25 aprilie

Organizatorii din acest an au anunțat prezentatorii pentru Premiile Oscar 2021. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ceremonia de decernare a premiilor care va avea loc pe data de 25 aprilie.
Youn Yuh-jung, la festivalul de Film de la Cannes, pe covorul roșu
Divertisment
// 18 aprilie 2021

Youn Yuh-jung e nominalizată la Premiile Oscar 2021

Youn Yuh-jung are 73 de ani, iar cariera sa se află în plină ascensiune. Ea a impresioant cu rolul din drama lui Lee Isaac Chung, Minari, iar acum culege roadele muncii sale. Youn Yuh-jung e nominalizată la Premiile Oscar 2021, iar șansele ei sunt foarte mari.
Andra Day și Viola Davis, la evenimente mondene, îmbrăcate elegant, în timp ce pozează pe covorul roșu
Divertisment
// 16 aprilie 2021

Premiile Oscar 2021 la categoria cea mai bună actriță: Viola Davis vs. Andra Day

Presa din întreaga lume spune despre Premiile Oscar 2021 că bătălia cea mai grea se dă la categoria cea mai bună actriță. Viola Davis și Andra Day sunt două nume cu greutate în industria cinematografică. Mulți se întreabă cine va câștiga la Premiile Oscar 2021 la categoria cea mai bună actriță.
O serie de statuete aurii de Oscar, aliniate una lânga alta
Divertisment
// 15 aprilie 2021

Premiile Oscar 2021: Cum influențează SAG Awards cursa din acest an

SAG Awards, premiile decernate de Sindicatul Actorilor Americani, și-au anunțat câștigătorii pe 5 aprilie 2021. Gala nu a făcut decât să confirme căt de acerbă este lupta în acest an la Premiile Oscar 2021. Nu ne putem astfel decât întreba dacă acestea indică potențialii câștigători de statuete Oscar? Află și tu cum influențează SAG Awards cursa din acest an.
Mai mulți reporteri, pe covorul roșu la Premiile Oscar
Divertisment
// 7 aprilie 2021

Premiile Oscar 2021: cum se va desfășura ceremonia în acest an

Nominalizații la Oscar și invitații lor intră în categoria lucrătorilor esențiali și pot participa la ceremonia de decernarea a premiilor din acest an. Premiile Oscar 2021: cum se va desfășura ceremonia în acest an.
Gwyneth Paltrow, superbă, la Festivalul de Film de la Veneția
Divertisment
// 25 martie 2021

Gwyneth Paltrow s-a ascuns în casa părinților pentru 3 săptămâni după ce a câștigat Oscarul

Actrița a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță în anul 1999 pentru producția Shakespeare in Love. Cu toate acestea, Gwyneth Paltrow s-a ascuns în casa părinților pentru 3 săptămâni după această mare realizare. Un trofeu atât de important a venit la pachet cu un set de emoții intense pentru ea.
Statuete oferite nominalizaților la Premiile Oscar 2021
Divertisment
// 15 martie 2021

Premiile Oscar 2021: Colectiv, dublă nominalizare istorică pentru România

Documentarul „Colectiv” a primit două nominalizări la Premiile Oscar 2021. Lungmetrajul a fost nominalizat pentru „Cel mai bun film străin” și „Cel mai bun documentar”. România reușește astfel o performanță unică în istoria sa.
Olivia Colman îmbrăcată cu o rochie roșie pe covorul roșu ține în mână un Glob de Aur
Divertisment
// 5 martie 2021

Ce șanse au câștigătorii Globurilor de Aur să obțină un Oscar

O parte din motivul pentru care Globurile de Aur au devenit Globurile de Aur se datorează faptului că au fost văzute în mod istoric ca un indicator pentru premiile Oscar. Ce șanse au câștigătorii Globurilor de Aur să obțină un Oscar?
Jennifer Lopez pe covorul roșu îmbrăcată cu o rochie din piele vișinie
Divertisment
// 10 februarie 2021

Jennifer Lopez a avut o revelație după ce a ratat o nominalizare la Oscar. Ce a învățat superstarul din eșec

Jennifer Lopez a avut o revelație după ce a ratat o nominalizare la Oscar pentru apariția în filmul „Hustlers”. Artista a vorbit deschis despre ce a însemnat acest moment pentru ea.
icon
Statuete Oscar
Divertisment
// 10 februarie 2021

Oscar 2021, lista scurtă a nominalizărilor: „Colectiv”, printre titlurile eligibile

Academia Americană de Artă și Științe Cinematografice a anunțat lista scurtă a nominalizarilor la Oscar 2021 pentru nouă categorii, inclusiv documentar și film internațional. „Colectiv”, regizat de Alexander Nanău, a fost inclus la categoriile „cel mai bun lungmetraj documentar” şi „cel mai bun lungmetraj internaţional”.
×