Reclamă

Leonardo DiCaprio a luat cina cu Camila Morrone. Actorul a lipsit de la Gala Premiilor Oscar 2022

Leonardo DiCaprio a luat cina cu iubita sa, Camila Morrone, la un restaurant de lux din New York. Fotografii i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți în seara decernării Premiilor Oscar 2022. Se pare că actorul a decis să nu participe anul acesta la Gală și a preferat să-și petreacă timpul în compania celei pe care o iubește încă din anul 2017.

Publicat: 30 martie 2022, 7:02

Camila Morrone și Leonardo DiCaprio au profitat de timpul pe care l-au avut la dispoziție pentru a se distra alături de un grup restrâns de prieteni. Cei doi au stat la discuții și au părăsit târziu în noapte restaurantul la care și-au dat întâlnire cu apropiații. În ciuda faptului că este unul dintre cei mai apreciați actori ai tuturor timpurilor, DiCaprio nu a vrut să ia parte la prestigioasa Gală Oscar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio a luat cina cu Camila Morrone

Leonardo DiCaprio pare mai îndrăgostit ca niciodată. Actorul în vârstă de 47 de ani a fost surprins în timp ce-și conducea cu atenție iubita la un restaurant de lux din New York. Cei doi nu au ținut cont de prezența fotografilor. Aceștia s-au bucurat de o seară liniștită în compania unor prieteni apropiați.

Vezi mai multe imagini cu Leonardo DiCaprio și Camila Morrone în Galeria Foto!

Leonardo DiCaprio a luat cina alături de iubita sa, Camila Morrone, într-un restaurant de lux din New York
În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, se pare că dragostea adevărată a învins testul timpului / Profimedia Images

Actorul care a fost nominalizat de-a lungul timpului de șapte ori la Premiile Oscar a decis că nu va lua parte la ceremonia care s-a ținut anul acesta. Pentru întâlnirea cu iubita sa, DiCaprio a ales o ținută casual. Admiratorii l-au putut recunoaște cu greu.

Reclamă

Dacă în trecut impresiona cu ținutele elegante pe covorul roșu, acum alege să aibă o imagine cu totul diferită. Iubita sa, Camila, a fost vedeta serii. Aceasta a optat pentru o ținută din două piese care i-au lăsat la vedere abdomenul tonifiat.

Tânăra în vârstă de 24 de ani a părut foarte fericită în compania actorului. Se spune că iubitele actorului trebuie să respecte un set de reguli bine stabilit. Fotografii au surprins-o în momentul în care acesta o conducea la mașină. Caila a fost tot timpul zâmbitoare și tandră cu cel pe care îl iubește deja de mai bine de cinci ani.

În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, se pare că dragostea adevărată a învins testul timpului. În prezent cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire. 

Reclamă

Ce a spus Amy Schumer despre Leonardo DiCaprio în timpul ceremoniei de decernare a Premiilor Oscar

Chiar dacă nu a fost prezent la Gala Premiilor Oscar 2022, Leonardo DiCaprio nu a scăpat de glumele răutăcioase făcute la adresa sa. Gazdele Premiilor au avut mai multe glume și intervenții pe parcursul serii. Amy Schumer a fost cea care a deschis acest subiect și a creat un moment de-a dreptul stânjenitor pentru cei din sală.

Cei mai mulți actori prezenți nu au știut cum să reacționeze la gluma vedetei. Amy a urcat pe scenă vorbind despre o parte din filmele care au fost nominalizate anul acesta. În discursul său s-a aflat și o parte care a făcut referire la pelicula Don’t Look Up.

DiCaprio a jucat unul din rolurile principale, cu toate acestea actorul nu a fost nominalizat la categoria ”Cel mai bun actor în rol principal. Amy Schumer a profitat de faptul că DiCaprio nu a fost prezent la Premiile Oscar pentru a face o remarcă răutăcioasă la adresa acestuia.

”Leonardo DiCaprio, ce mai pot spune despre el? A făcut atât de multe pentru mediul înconjurător și a luptat împotriva schimbărilor climatice care se petrec. Vrea să lase o planetă curată și verde pentru iubitele sale. Pentru că el este mai în vârstă, iar ele sunt mai tinere, v-ați prins?”

Momentul stânjenitor nu a fost gustat de către cei prezenți. Actorii nu au râs la gluma actriței, unii chiar au părut deranjați de comentariul răutăcios al acesteia. Deși nu a fost prezent DiCaprio nu a avut nicio reacție la momentul create de Schumer.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×