Reclamă

Lady Gaga a fost felicitată pentru gestul înduioșător față de actrița Liza Minnelli. Momentul care i-a emoționat pe admiratori în timpul ceremoniei Premiilor Oscar 2022

Lady Gaga a fost felicitată pentru gestul înduioșător față de actrița Liza Minnelli. Vedeta a prezentat alături de actrița în vârstă de 76 de ani câștigătorul premiului ”Cel mai bun film”. Cântăreața i-a fost tot timpul alături colegei sale de platou care a strălucit pe scena de la Gala Oscar.

Publicat: 29 martie 2022, 11:51

În timpul ceremoniei Premiilor Oscar 2022, Lady Gaga a demonstrat din nou de ce este una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului. Vedeta a apărut pe scenă alături de celebra actriță Liza Minnelli pentru a oferi premiul pentru ”Cel mai Bun film” care i-a reveit peliculei CODA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga a fost felicitată pentru gestul înduioșător față de actrița Liza Minnelli

Lady Gaga a fost felicitată pentru gestul său înduioșător față de Liza Minnelli. Vedeta a pășit pe scena Premiilor Oscar începând cu un discurs în care a prezentat-o pe Liza. Gaga i-a adus un adevărat omegiu actriței care a primit Premiul Oscar pentru Cea mai bună actriță în 1973. 

Vezi mai multe imagini cu Lady Gaga și Liza Minnelli în Galeria Foto!

Minnelli a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare a peliculei Cabaret, care i-a adus Oscarul acasă. În timpul prezentării Lady Gaga și Minnelli au fost surprinse zâmbind una la cealaltă și ținându-se de mâini. Atât în culise,cât și pe scenă, Gaga a dat dovadă de un respect profund pe care îl are față de Minnelli.

Reclamă

Cele două au fost foarte apropiate, iar fanii nu au putut rămâne nepăsători la acest lucru. Gaga i-a oferit actriței Liza Minnelli întreaga scenă ș a aplaudat-o alături de cei din public. Minnelli a fost nevoită să apară pe scenă într-un scaun cu rotile din cauza unor probleme de sănătate.

Actrița a fost ajutată de Gaga inclusiv în timpul prezentării nominalizărilor. Minnelli a părut pusă în dificultate de text, moment în care Gaga s-a apropiat de ea și a prins-o de mână.

În timp ce camera difuza nominalizații, microfonul celor două prezentatoare a rămas pornit și a surprins dialogul cald al acestora. Gaga i-a spus colegei sale de platou ”sunt lângă tine” în timp ce aceasta a strâns-o de mână și i-a răspuns ”știu, mulțumesc”. Momentul înduioșător a ajuns viral pe internet, acolo unde fanii au felicitat-o pe Gaga pentru atitudinea sa. 

Reclamă

Fanii de pe internet l-au criticat pe Will Smith și au felicitat-o pe Lady Gaga

Lady Gaga a fost felicitată de fanii din întreaga lume pentru gestul său înduioșător. Admiratorii l-au criticat pe Will Smith pentru momentul în care l-a lovit pe prezentatorul Chris Rock și au încercat să scoată momentul cântăreței în față.

Cei mai mulți admiratori ai Premiilor sunt de părere că momentul dintre Gaga și Minnelli ar trebui să devină emblematic. Cu toate acestea, Will Smith și Chris Rock continuă să țină primele pagini. Recent, Will și-a adus scuzele publice față de Chris pentru momentul înca re l-a lovit pe scenă. În cadrul ceremoniei Premiilor Oscar, prezentatorul Chris Rock a făcut o glumă la adresa soției lui Smith.

În acel moment, actorul s-a ridicat de pe scaun și s-a îndreptat către prezentatorul pe care l-a lovit. Mulți au fost de părere că momentul a fost regizat. Cu toate acestea, scuzele publice ale lui Smith demonstrează că momentul nu a fost plănuit.

”Cei mai mulți își vor aminti, din nefericire, de acel moment jenant dintre Smith și Rock. Încercați totuși să vă amintiți momentul înduioșător dintre Gaga și Liza Minnelli” a scris un admirator pe rețelele sociale.

”Spuneți ce vreți despre Lady Gaga, dar aveți în față o actriță care îi respectă pe cei din breaslă și care are o conexiune profundă cu cei mai în vârstă ca ea” a adăugat un altul.

Fanii au încercat să mute atenția publicului de la cearta dintre Smith și Rock către Lady Gaga și Minnelli. În mod cert, artista internațională a reușit să ajungă la inimile admiratorilor din lumea întreagă cu ajutorul atitudinii sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×