Reclamă

Covorul roșu de la Critics Choice Awards 2022. Cele mai impresionante ținute purtate de vedete

Cea de-a 27-a ediție a Critics Choice Awards s-a ținut anul acesta într-o locație de lux din Los Angeles. Fairmont Century Plaza Hotel a fost locul în care vedetele și-au expus ținutele extravagante pe covorul roșu de la Critics Choice Awards 2022. S-au premiat cele mai bune filme și seriale de televiziune de către Critics’ Choice Association. Ceremonia plină de glamour a avut loc în cele din urmă după ce a fost amânată cu aproape două luni de la data stabilită inițial din cauza pandemiei de COVID-19.

Publicat: 14 martie 2022, 12:46

Vedetele din industria filmului s-au întrecut anul acesta pe covorul roșu. Filme și seriale de succes au fost premiate pentru impactul pe care l-a avut. Belfast a fost unul din filmele care a primit cele mai multe premii, scrie publicația CNN. În ceea ce privește serialele, Succession a fost vedeta serii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covorul roșu de la Critics Choice Awards 2022

Anu acesta West Side Story și Belfast au fost două dintre vedetele serii reușind să strângă 11 nominalizări de fiecare. La categoria filmelor, cele două s-au aflat într-o competiție strânsă. În ceea ce privește serialele, Succession s-a bucurat de opt nominalizări și a primit ulterior premiul pentru ”Cel mai bun serial – Dramă”. Pe covorul roșu, actorii și actrițele care au fost nominalizați și-au expus ținutele extravagante semnate de unele dintre cele mai mari case de modă din întreaga lume.

Selena Gomez

Selena Gomez a avut o apariție impecabilă pe covorul roșu de la Critics Choice Awards 2022. După ce a avut parte de un mic incident la SAG Awards 2022, aceasta a decis să opteze pentru o ținută sigură care să-i permită să se miște în voie.

Selena Gomez într-o rochie roșie în timp ce pozează la Critics Choice Awards 2022
Selena Gomez a avut o apariție impecabilă pe covorul roșu de la Critics Choice Awards 2022 / Getty Images
Reclamă

Vedeta din Only Murders in The Building a purtat o rochie roșie Louis Vuitton la care a asortat o pereche de sandale argintii. Piesele care au atras atenția publicului au fost bijuteriile acesteia. Selena a purtat o pereche de cercei excentrici care i-au pus în valoare frumusețea.

Kristen Stewart

Actrița din filmul Spencer a ales pentru covorul roșu de la Critics Choice Awards 2022 o ținută semnată de Dolce & Gabbana. Vedeta internațională a optat pentru o rochie sclipitoare și lungă până în pământ. La aceasta a asortat un set de inele și brățări cu diamante.

Reclamă
Kristen Stewart într-o rochie argintie pe covorul roșu la Critics Choice Awards 2022
Actrița din filmul Spencer a ales pentru covorul roșu de la Critics Choice Awards 2022 o ținută semnată de Dolce & Gabbana / Getty Images

Machiajul a fost unul simplu, iar coafura de impact. Kristen a fost nominalizată la categoria ”Cea mai bună actriță” pentru rolul din pelicula Spencer. Cu toate acestea, premiul a fost câștigat de colega sa de breaslă, Jessica Chastain pentru roșul din The Eyes of Tammy Faye.

Lady Gaga

Lady Gaga a fost vedeta serii pe covorul roșu la Critics Choice Awards 2022. Actrița internațională a ales o rochie aurie semnată de casa de modă Gucci. Ținuta superbă cu mâneci din dantelă i-a lăsat la vedere bustul generos.

Lady Gaga într-o rochie aurie în timp ce pozează la Critics Choice Awards
Lady Gaga a fost vedeta serii pe covorul roșu la Critics Choice Awards 2022 / Getty Images

O ținută excentrică, dar purtată cu multă încredere de vedetă. Aceasta a fost nominalizată la categoria ”Cea mai bună actriță” pentru rolul Patrizie Reggiani din producția Hose of Gucci. Din păcate, de data aceasta, Gaga nu a plecat acasă cu premiul mult dorit. Totuși, actrița a reușit să atragă privirile tuturor cu o ținută care va rămâne multă vreme în amintirea celor prezenți la marele eveniment.

Jung Ho-yeon

Jung Ho-yeon a ales o ținută excentrică desprinsă parcă din perioada anilor 1920. Ținuta semnată de Louis Vuitton a fost purtată cu mândrie de actrița din Squid Game. După reușitele de la SAG Awards 2022 aceasta a decis că trebuie să-și ducă imaginea la următorul nivel.

Jung Ho yeon într-o rochie aurie din stilul anilor 1920 la Cricics choice Awards 2022
Jung Ho-yeon a ales o ținută excentrică desprinsă parcă din perioada anilor 1920 / Getty Images

Seria Squid Game a câștigat premiul pentru ”Cel mai bun serial într-o limbă străină”. Totodată serialul a fost nominalizat și la categoria ”Cea mai bună serie – Dramă”, categorie ce a fost câștigată de producția Succession.

Venus și Serena Williams

Venus și Serena Williams au avut o apariție strălucitoare pe covorul roșu de la Critics Choice Awards 2022. Cele două surori au optat pentru rochii într-o nuanță de argintiu. Ținutele semnate de Versace le-au pus în valoare fizicul de invidiat.

Venus și Serena Williams în două rochii argintii în timp ce pozează pe covorul roșu de la Critics Choice Awards 2022
Venus și Serena Williams au optat pentru două rochii strălucitoare de la Versace / Profimedia Images

Pe covorul roșu acestea au fost de nedespărțit. Au pozat tot timpul împreună și au răspuns curiozităților celor prezenți. În timp ce Venus a ales o rochie care să-i lase la vedere picioarele tonifiate, Serena a decis să poarte o rochie cu o trenă impresionantă. Jucătoarea de tenis a fost remarcată recent după ce ce și-a făcut o schimbare de look.

Mandy Moore

Actrița din This Is Us a optat pentru o ținută demnă de covorul roșu. Mandy Moore a fost o adevărată zeiță în fața camerelor de fotografiat. Rochia lungă până în pământ i-a avantajat silueta perfect și i-a scos în evidență bustul generos. Mandy a pășit plină de grație printre cei prezenți la evenimentul Critics Choice Awards.

Mandy Moore într-o rochie albă în timp ce pozează pe covorul roșu la Critics Choice Awards
Actrița din This Is Us a optat pentru o ținută demnă de covorul roșu / Getty Images

Will Smith și Jada Pinkett Smith

Will Smith și Jada Smith au fost tot timpul unul alături de celălalt pe covorul roșu. Cei doi soți au atras atenția cu ținutele lor atât la SAG Awards 2022 cât și la Critics Choice Awards 2022. De data aceasta, Will a optat pentru un costum elegant, în timp ce soția sa a impresionat într-o rochie strălucitoare fără bretele.

Will Smith la costum alături de soția sa Jada Pinkett Smith pe covorul roșu la Premiile Cricics Choice Awards 2022
Will Smith și Jada Smith au fost tot timpul unul alături de celălalt pe covorul roșu / Profimedia Images

Will Smith a plecat acasă cu premiul pentru ”Cel mai bun actor” pentru rolul din filmul King Richard. Actorul a ținut ulterior și un discurs de mulțumire emoționant.

Chrissy Metz

Chrissy Metz și-a dorit să poarte o rochie roșie la evenimentul de la Critics Choice Awards 2022. Vedeta în vârstă de 41 de ani a optat pentru o ținută care i-a ascuns complet silueta. Aceasta a ales un machiaj simplu și o coafură elegantă. Chrissy nu se sfiește niciodată s vorbească despre transformările sale corporale. Actrița a fost întotdeauna deschisă față de urmăritorii săi.

Chrissy Metz într-o rochie roșie la Critics Choice Awards 2022
Vedeta în vârstă de 41 de ani a optat pentru o ținută care i-a ascuns complet silueta / Getty Images

Halle Berry

Halle Berry a optat pentru o ținută elegantă semnată de Dolce & Gabbana. Actrița a ales o pereche de pantaloni negri la care a asortat un sacou de catifea și un corset alb. Alături de actriță s-a aflat și Van Hunt care a susținut-o tot timpul. Actrița a pozat din toate unghiurile și și-a pus în valoare frumusețea naturală.

Halle Berry într-un costum negru în timp ce pozează pe covorul roșu la Critics Choice Awards 2022
Halle Berry a optat pentru o ținută elegantă semnată de Dolce & Gabbana / Profimedia Images

Câștigătorii aleși la Critics Choice Awards 2022

Înainte ca Premiile Oscar și Premiile Emmy să aibă loc, actorii au avut șansa să-și etaleze ținutele pe covorul roșu de la Critics Choice Awards 2022. Premiile Critics Choice Awards premiază cele mai bune filme și seriale de televiziune ale anului.

Anul acesta West Side Story și Belfast au ținut primele pagini după ce au reușit să obțină 11 nominalizări de fiecare. Actorii s-au întrecut pe ei înșiși în interpretările pe care le-au avut, iar în seara cea mare au fost răsplătiți pe măsura eforturilor depuse.

Will Smith a fost din nou vedeta serii după ce a câștigat Premiul pentru Cel mai bun actor pentru interpretarea din King Richard.

Jessica Chastain a primit Premiul pentru Cea mai bună actriță pentru rolul din the Eyes of Tammy Faye. Anul acesta producția Succession a primit Premiul pentru cel mai bun serial- Dramă, în timp ce Squid Game a primit Premiul pentru cel mai bun serial într-o limbă străină. Filmul de succes Dune a fost premiat la rândul său la categoria ”Cele mai bune efecte vizuale”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×