Reclamă

Serena Williams are un look nou. Sportiva a impresionat publicul la Săptămâna Modei de la Paris

Serena Williams are un look nou. Sportiva în vârstă de 40 de ani și-a luat admiratorii prin surprindere la Săptămâna Modei de la Paris. Aceasta a apărut în fața camerelor de fotografiat cu o nouă coafură, dar și o culoare schimbată a părului. Se pare că tenismena a ales să-și vopsească părul superb într-o nuanță de blond.

Publicat: 4 martie 2022, 11:39

Serena Williams a fost cu greu recunoscută de admiratorii din jur. Fotografii au profitat de apariția vedetei și au pozat-o din toate unghiurile. Aceasta a luat parte la show-ul de modă Balmain. Capitala Franței găzduiește în această perioadă nume mari din industria modei și spectacolele acestora. Noile colecții sunt pregătite să impresioneze publicul participant. Evenimentul început pe data de 28 februarie se va încheia pe 4 martie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams are un look nou

Vedeta din lumea tenisului a avut o apariție memorabilă pe covorul roșu. Aceasta a optat pentru o ținută sexy care să-i pună în evidență fizicul lucrat la sală, dar și pe teren. Williams și-a făcut prezența într-un costum verde din catifea. Sportiva a optat pentru o fustă scurtă care să-i evidențieze picioarele tonifiate. În partea de sus a ales un top gri și un sacou scurt care să atragă și mai mult atenția asupra taliei sale de invidiat.

Vezi mai multe imagini cu Serena Williams în Galeria Foto!

Serena Williams în timp ce își salută admiratorii într-o rochie verde la Săptămâna Modei de la Paris
Serena a apărut în fața camerelor de fotografiat cu o nouă coafură / Profimedia Images

În picioare a avut o pereche de tocuri gri, în timp ce degetele le-a avut complet acoperite de inele aurii. La întreaga imagine, tenismena a asortat un colier din aur și o pereche de ochelari de soare. Serena Williams are un look nou și pare mai fericită ca niciodată. Aceasta și-a obișnuit admiratorii cu părul lung, negru și cârlionțat.

Reclamă

Pentru Săptămâna Modei la Paris, vedeta a ales o tunsoare bob și o nuanță de blond. Acesta a fost și motivul pentru care fanii au recunoscut-o cu greu în primele momente. La eveniment aceasta s-a întâlnit cu mai multe personalități din lumea sportului.

Vedeta a fost fotografiată de paparazzi în timp ce discuta cu sportivul brazilian Neymar Jr. Nu este prima apariție impresionantă a vedetei din lumea tenisului. În cadrul Met Gala 2021 aceasta și-a luat prin surprindere fanii cu ținuta aleasă. La evenimentul din 2021, aceasta și-a făcut apariția pe covorul roșu alături de soțul său, Alexis Ohanian. Vedeta nu este pasionată doar de sport, ci și de lumea modei. Aceasta și-a lansat deja propria linie de haine.

Cum reușete Serena să-și mențină silueta perfectă

Reclamă

Faptul că Serena Williams are un look nou a ajuns rapid în atenția presei din întreaga lume. Sportiva este urmărită la fiecare pas, iar admiratorii din întreaga lume încearcă să afle care este secretul acesteia pentru silueta sa de invidiat. Vedeta spune că sportul este cel care a ajutat-o să se mențină în formă chiar și după ce a devenit mamă.

Aceasta are un trup foarte bine ucrat, iar musculatura sa definită atrage privirile tuturor. Cu toate acestea, Serena a declarat în trecut că a avut mai multe probleme din cauza încrederii în sine.

Deși mulți o asociază pe sportiva internațională cu forța și încrederea, acest lucru nu este în totalitate adevărat. De-a lungul timpului, Williams s-a confruntat cu o mulțime de critici din cauza construcției sale.

”M-am confruntat cu aceste critici toată viața mea. În cele din urmă am ajuns să mă iubesc așa cum sunt. Îmi place că sunt o femeie cu forme. Sunt puternică, frumoasă și nu e nimic greșit în acest lucru.”

Tenismena spune că a muncit din greu pentru a ajunge să se iubească așa cum este. În plus, încrederea s-a a început să crească pe măsură ce a avansat în cariera sa din lumea sportului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×