Reclamă

Soțul Serenei Williams a publicat un mesaj emoționant. Cum a celebrat-o Alexis Ohanian pe frumoasa tenismenă

Soțul Serenei Williams, Alexis Ohanian, a publicat un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram. Acesta a celebrat aniversarea de 40 de ai a Serenei într-un mod unic și plin de sinceritate. Alături de cuvintele frumoase pe care le-a scris despre soția sa, Alexis Ohanian a postat și o imagine împreună cu Serena Williams.

Publicat: 27 septembrie 2021, 12:47

Alexis Ohanian a decis să celebreze aniversarea soției sale într-un mod deosebit. Acesta a împărtășit iubirea pe care i-o poartă serenei cu întreaga sa comunitate de pe rețelele de socializare. Într-o fotografie alb-negru alături de Serena Williams, Alexis apare zâmbitor în timp ce își privește cu admirație soția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soțul Serenei Williams a publicat un mesaj emoționant

Alexis Ohanian a surprins-o pe Serena Williams cu un mesaj romantic. Soțul frumoasei tenismene a postat pe contul personal de Instagram o fotografie alb-negru alături de câteva gânduri de admirație pe care Alexis le are față de femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire.

Serena Williams și-a celebrat aniversarea de 40 de ani alături de familia sa. Soțul Serenei Williams, în vârstă de 38 de ani, a dat startul urărilor cu un mesaj plin de emoție.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Alături de incomparabila Serena Williams. Sunt recunoscător pentru fiecare minut pe care pot să-l petrec alături de soția mea uimitoare, de mama Olympiei.

– Alexis Ohanian

Alături de mesajul romantic s-a aflat și o imagine alb-negru în care Alexis Ohanian o privește plin de admirație pe soția sa. Serena și Alexis s-au căsătorit în anul 2017 și au împreună o fetiță frumoasă, Alexis Olympia Ohanian Jr. Întreaga familie are o relație deosebită.

De-a lungul timpului Serena Williams și fiica sa au fost fotografiate împreună purtând costume de baie similare sau jucându-se tenis. Alexis Ohanian îi poartă un respect deosebit soției sale.

Reclamă

În trecut acesta a oferit un interviu în care a povestit despre cum reușește Serena să găsească un echilibru perfect între viața profesională și cea personală. Soțul Serenei Williams îi admiră munca tenismenei și dedicarea pe care o are față de ceea ce face și față de familia sa.

Ce părere are Serena Williams despre mariajul cu Alexis Ohanian

Serena Williams și Alexis Ohanian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017 și au împreună o fetiță superbă pe nume Alexis Olympia Ohanian Jr. Micuța a împlinit deja vârsta de patru anișori și este mai fericită ca niciodată alături de părinții săi.

Soțul Serenei Williams este foarte atent și grijuliu cu familia sa. Acesta a vorbit în trecut despre concediul paternal pe care și l-a luat atunci când Serena a adus pe lume primul lor copil. Frumoasa tenismenă și-a deschis și ea sufletul cu privire la mariajul pe care îl are cu Alexis Ohanian.

Mariajul nu este mereu o binecuvântare, dar poate să fie dacă lucrezi la acest lucru. Am știut mereu că îmi doresc să fiu mamă. Nu am știut niciodată când, dar am știut că îți doresc să am.

-Serena Williams

Serena Williams și Alexis au în prezent o singură fiică. Cei doi se implică în creșterea acesteia și petrec foarte mult timp împreună. Alexis știe cum să-și surprindă soția cu gesturi romantice. Serena a povestit admiratorilor care este părerea sa despre iubire.

Am învățat că dragostea este un sentiment uimitor. Dacă ai oportunitatea să-l simți, atunci este un lucru cu totul deosebit.

– Serena Williams

Soțul Serenei Williams are grijă ca tenismena să se simtă iubită și apreciată. Micuța Olympia este și ea a fel de grijulie cu mama sa. În trecut, Serena le-a dezvăluit fanilor săi că Olympia alege de cele mai multe ori ținutele pe care ea și Alexis urmează să le poarte în ziua următoare. La doar patru anișori, Olympia are propria sa personalitate și pare că vrea să calce pe urmele mamei sale în lumea sportului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×