Reclamă

Alexis Ohanian vorbește despre concediul paternal. Mesajul soțului Serenei Williams s-a viralizat

Alexis Ohanian vorbește despre concediul paternal. Ohanian și Serena Williams formează un cuplu de câțiva ani. Cei doi au împreună o fiică în vârstă de numai 3 ani, Alexis Olympia. Bărbatul a spus că soția sa este un model de urmat pentru multe femei din această lume. De asemenea, acesta a mai spus că bărbații nu trebuie să se simtă rușinați să-și ia concediu paternal.

Publicat: 26 mai 2021, 7:50

În mesajul său, Alexis Ohanian, în vârstă de 38 de ani a lăudat-o pe soția sa. Celebra jucătoare de tenis, Serena Williams, 39 de ani, a primit numai cuvinte frumoase din partea soțului ei. Acesta a spus că ea reușește să se împartă între carieră și rolul de mamă. Acesta a ales să intre în concediu de creștere copil pentru ca soția sa să poată reveni pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexis Ohanian vorbește despre concediul paternal

Ohanian a declarat că e nevoie de bărbați care să spună aceste lucruri pentru că femeile sunt din ce în ce mai aspru judecate pentru ceea ce fac. Tot soțul Serenei a mai declarat că și el simte uneori că este la un telefon distanță să anunțe că vrea să revină la serviciu, dar trebuie să fie din ce în ce mai mulți bărbați care trebuie să accepte această idee pentru că nu este nimic rău să îți lași soția să lucreze, scrie People.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Eu și Serena am avut norocul să avem ajutor acasă și multe alte avantaje care lucrează în favoarea noastră. Dar chiar și cu tot acest privilegiu, inclusiv disponibilitatea mea de a mă concentra exclusiv asupra familiei mele și de a nu mă îngrijora că o să-mi pierd locul de muncă, este încă incredibil dificil. Nimic nu m-ar fi putut îndepărta de soția și fiica mea în acele ore, zile și săptămâni. Sunt recunoscător că nu am fost niciodată obligat să aleg între familie și slujba mea.

– Alexis Ohanian

Reclamă

Soțul Serenei Williams a mai spus că bărbații nu doresc să rămână în concediu de paternitate din cauza mentalității impuse de societate. El spune că bărbații sunt văzuți ca cei care trebuie să aducă banii în familie. Faptul că el a rămas acasă cu fetița sa l-a ajutat să descopere mai mult ideea de familie.

Nu este întotdeauna ușor. Meseria soției mele o duce peste tot în lume, la fel ca și a mea. Voi face însă tot ce pot. Chiar dacă acest lucru înseamnă să fac o călătorie de 24 de ore pentru a petrece cât mai mult timp cu Olympia și Serena.

– Alexis Ohanian

Cum vede Serena Williams ideea de căsnicie

Reclamă

În trecut, Serena Williams a spus despre căsnicie că nu e tocmai o fericire. Aceasta se poate schimba însă dacă lucrezi la acest lucru. Serena și Alexis s-au căsătorit în luna noiembrie a anului 2017, iar ceremonia a avut loc la New Orleans. La eveniment au participat vedete precum Beyonce, Kim Kardashian și Anna Wintour.

Alexis Ohanian este antreprenor și co-fondatorul Reddit. Serena a spus de mai multe ori că cei doi nu s-au simțit bine unul în compania celuilalt. Iată că timpul le-a depășit pe toate, iar povestea lor s-a transformat într-o familie frumoasă. Sportiva este cea care și-a dorit cel mai mult un copil. În ultimul timp își încântă fanii cu fotografii din intimitatea familiei sale. Cele mai multe imagini o au în prim plan pe micuța sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×