Reclamă

Serena Williams vorbește despre căsnicie. Declarația jucătoarei de tenis

Se numără printre cele mai de succes femei din lume și surprinde cu talentul și reușitele sale în lumea sportului. Serena Williams vorbește despre căsnicie, afirmând că „nu e o fericire, dar poate fi dacă lucrezi la asta”. 

Publicat: 1 aprilie 2021, 9:00 / Actualizat: 16 aprilie 2021, 14:12

Serena Williams și Alexis Ohanian s-au căsătorit în luna noiembrie a anului 2017, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în New Orleans. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare în cadrul unui material video publicat pe contul său de Instagram. Prin intermediul său, fanii jucătoarei de tenis au descoperit detalii mai puțin cunoscute despre preferata lor. 

Serena Williams vorbește despre căsnicie

Degajată și cu zâmbetul pe buze, Serena Williams a răspuns și la o întrebare despre căsnicie. Sinceră, sportiva de 39 de ani a declarat:

Căsnicia nu e o fericire, dar poate fi dacă lucrezi la asta.

– Serena Williams

Prin intermediul videoclipului postat pe contul oficial de Instagram, fanii au avut ocazia să îți vadă tenismena preferată într-o ipostază inedită și atipică pentru celebra americancă. 

Reclamă

Dacă pe terenul de tenis, Serena Williams are o atitudine impunătoare, care nu trădează nicio emoție, în timpul liber, sportiva este extrem de degajată și de prietenoasă. 

Williams le-a oferit prietenilor virtuali chiar și sfaturi de suflet atunci când a răspuns la întrebări personale. 

Dezamăgirile sunt parte din viață, fie că este vorba despre o persoană dragă, un iubit sau un animal. Din fericire, timpul vindecă rănile„, a declarat Serena, oferind astfel un sfat prețios celor care au urmărit materialul video, scrie People.com

Reclamă

Serena Williams are o familie fericită

Serena și Alexis Ohanian și-au unit destinele în anul 2017. La ceremonie au participat atunci vedete precum Beyonce, Kim Kardashian și Anna Wintour. Tenismena și co-fondatorul Reddit au împreună o fetiță, pe nume Alexis Olympia Jr., în vârstă de 3 ani. 

Tenismena a povestit în trecut că prima întălnire cu actualul soț nu a fost una extraordinară. Relația lor s-a sudat în timp și s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste.

Serena a spus că totul a început la Roma. Alexis Ohanian stătea la masa ei. Ea i-a cerut să plece. El a refuzat, iar gestul lui i-a stârnit interesul.

L-am întrebat dacă îi plac trufele. Mi-a răspuns da. În cele din urmă, am spus și eu da. Și iată unde suntem acum„, a povestit Serena Williams pe Instagram.

Sotul Serenei Williams o ține în brațe pe fiica lor Olympia la un meci de tenis
Soțul Serenei Williams, Alexis Ohanian, alături de fiica lor, Olympia / Getty Images

Câștigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, Serena Williams a povestit că ideea de a avea copii a fost întotdeauna în mintea ei. 

Am știut mereu că îmi doresc copii. Nu am știut niciodată când, dar am știut mereu că vreau să fiu mamă.

– Serena Williams 

Serena Williams își încântă frecvent fanii cu imagini inedite în care apare familia sa. Cele mai multe dintre postările pe care le face pe rețelele sociale o au în prim plan pe fetița sa. În majoritatea cazurilor, cele două au outfit-uri asortate și sunt mereu zâmbitoare. 

Mama și fiica, protagonistele unei campanii de modă

Serena Williams și Olimpia au fost recent și protagonistele unei campanii de modă. Cele două au făcut echipă pentru promovarea unui brand de haine, iar micuța s-a simțit extrem de bine în timpul ședinței foto.

Fotografiile au fost realizate de Ethan James Green, iar ținutele purtate de Serena și Olympia au purtat semnătura Gabriellei Karefa-Johnson.

Este o campanie specială. Simțeam doar că este o oportunitate pentru că eu și Olympia petrecem atât de mult timp împreună. Olympia îmi încearcă tot timpul pantofii, este foarte distractiv – îi place să-i încerce și ne jucă. Am o pereche roșie de pantofi Stuart Weitzman pe care îi iubește”, a declarat Serena Williams în momentul publicării imaginilor.

Williams este pasionată de modă și își petrece o parte din timpul liber lucrând la propriul brand de haine, lansat în 2018. Sportiva și-a propus să găsească un nou concept pentru afacerea sa și se consultă în acest sens cu sora sa, Venus. Aceasta are deja o linie de modă, numită Eleven by Venus Williams, care a evoluat constant de la înființarea sa în 2007.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×