Reclamă

Serena Williams și fiica sa s-au pozat în costume de baie identice. Imaginea a topit inimile fanilor

Serena Williams și fiica sa s-au pozat în costume de baie roz, identice. Fotografia a fost postată de sportivă pe contul personal de Instagram.

Publicat: 8 aprilie 2021, 13:01 / Actualizat: 9 aprilie 2021, 18:04

Campioana în tenis în vârstă de 39 de ani și fetița ei, Alexis Olympia Ohanian Jr, în vârstă de trei ani, s-au fotografiat una lângă alta la piscina din curtea casei lor din Florida. În timp ce pe costumul sportivei scria The Shady One cu majuscule, pe cel al fetiței sale era imprimat textul Wild Child.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams și fiica sa s-au pozat în costume de baie identice

Imaginea cu Serena și micuța Alexis Olympia Ohanian Jr a fost postată de sportivă pe rețelele de socializare. Fanii au apreciat-o imediat, iar descrierea a făcut deliciul admiratorilor.

„Cea timidă și Copilul Rebel, împreună sunt de neoprit.”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

De-a lungul timpului, Serena Williams a ost criticată pentru felul în care arată. Acesta a fost jignită pentru corpul ei musculos, dar se pare că aceste răutăți nu o mai deranjează deloc pe sportiva de 39 de ani. Aceasta arată uimitor în costum de baie. Trupul ei este impecabil, chiar dacă nu se încadrează în standardele de frumusețe impuse de societate.

Silueta Serenei Williams

Serena a impresionat și cu părul coafat, dar lăsat lejer pe spate. Machiajul strălucitor i-a pus frumos în evidență trăsăturile chipului. Micuța ei a purtat părul în două codițe în vârful capului. Relația dintre cele două este una extraordinar de frumoasă, iar fotografia aceasta nu face decât să confirme acest lucru. În prima poză cele două țin mâinile în șolduri și zâmbesc la cameră. În cea de-a doua se țin de mână. Gestul lor transmite exact ceea ce spune Serena în descriere, par de neoprit atunci când sunt împreună.

Reclamă

Aceste fotografii vin după ce cele două au realizat împreună o ședință foto de promovare a unui brand care realizează costume mamă-fiică. Într-un videoclip care promovează campania, Serena a spus: „Cu siguranță aș numi-o pe Olympia mini-me. Este mini Serena.”

Întrebată în trecut despre ce își dorește pentru fiica sa, Serena a recunoscut că încă nu știe dacă ar vrea ca fetița ei să urmeze o carieră în tenis.

„Nu știu dacă îmi doresc ca Olympia să îmi urmeze pașii. Vreau să facă tot ce vrea și ce este mai bine pentru ea.”

Cu toate acestea, Serena a declarat că este sigură de un lucru și anume că Olympia va avea o carieră în modă. Încă de la o vârstă fragedă aceasta este atrasă de modă.

Ea ne îmbracă pe mine și pe tatăl ei. Ea pregătește înainte de culcare ceea ce trebuie să purtăm dimineața următoare. Și spune: Cămașă albastră, cămașă albastră, cămașă albastră. Și apoi îmi spune ce pantofi să port. Îmi spune mereu să port tocuri.

– Serena Williams

Serena Williams a vorbit despre căsnicie

Serena și Alexis Ohanian s-au căsătorit în anul 2017. Jucătoarea de tenis a spus că relația lor funcționează doar pentru că amândoi depun efortul să comunice constant. Ea spune că doar așa reușesc să mențină lucrurile pe linia de plutire.

„Căsătoria nu este neapărat fericire. Dar poate fi dacă lucrezi la asta.”

Cu ocazia materialului pe care l-a publicat pe contul de Instagam, Serena le-a arătat fanilor cum este ea de fapt atunci când se află pe terenul de tenis. Dacă atunci când are meciuri are o atitudine impunătoare, în intimitatea casei, alături de familie, sportiva este extrem de relaxată și de prietenoasă.

Un alt lucru despre care Serena a dorit să vorbească este dezamăgiri. Aceasta a dat de înțeles că ele sunt parte din viață, indiferent de statutul social.

„Dezamăgirile sunt parte din viață, fie că este vorba despre o persoană dragă, un iubit sau un animal. Din fericire, timpul vindecă rănile.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×