Serena Williams și fiica ei au apărut pentru prima dată împreună într-o campanie de modă

Serena Williams și fiica ei au apărut pentru prima dată împreună într-o campanie de modă. Sportiva s-a fotografiat alături de Alexis Olympia Ohanian Jr pentru colecția de primăvară a unui brand de haine. 

4 martie 2021 la 7:24

Serena Williams a făcut echipă cu fiica ei în vârstă de trei ani în cel mai nou proiect al ei. Sportiva s-a lăsat fotografiată într-un studio pentru campania de promovare a colecției de primăvară a unui brand de haine. De data aceasta, Serena nu a fost singurul personaj în centrul atenția. Aceasta a pozat alături de fiica ei, Alexis Olympia Ohanian Jr. Este prima campanie de modă pentru care cele două colaborează. 

Fotografiile au fost realizate de Ethan James Green, iar ținutele au fost pregătite de Gabriella Karefa-Johnson.

Serena Williams și fiica ei au apărut într-o campanie de modă

„Este o campanie specială. Simțeam doar că este o oportunitate pentru că eu și Olympia petrecem atât de mult timp împreună. Olympia îmi încearcă tot timpul pantofii, este foarte distractiv – îi place să-i încerce și ne jucă. Am o pereche roșie de pantofi Stuart Weitzman pe care îi iubește”, a declarat Serena Williams, potrivit Yahoo Entertainment.

Deși unele dintre aceste modele ar putea să nu fie practice în perioada în care pandemia de COVID-19 ne forțează să stăm mai mult în case, dar sportiva a dezvăluit că a încercat diferite stiluri în timpul carantinei și că „așteaptă cu nerăbdare să se aranjeze din nou”.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Serena Williams a spus că apetrecut mai mult timp cu fiica ei după ce activitățile exterioare s-au rărit din cauza pandemiei.

 Simt doar că ne-am apropiat; petrecem timp împreună, ne jucăm împreună, avem un program acum. Îmi place să mă pot juca cu ea și să inventez jocuri. În copilărie aveam o imaginație atât de bogată, așa că am învățat-o despre imaginație și cum să innventeze lucruri – este foarte distractiv.

– Serena Williams

La fel ca majoritatea părinților, Williams și soțul ei Alexis Ohanian se confruntă cu decizii dificile legate de procesul de învățare a fiicei lor, în timp ce jonglează și cu un loc de muncă solicitant. „În ultima vreme, programul meu se învârte în continuare în jurul antrenamentelor, dar încerc să mă decid dacă Olympia va merge la școală. Există atât de multe decizii legate de școală și de COVID-19. Dar în mare parte mă antrenez și am fost într-o mică bulă.”, a mai declarat sportiva. 

Sotul Serenei Williams o ține în brațe pe fiica lor Olympia la un meci de tenis
Soțul Serenei Williams, Alexis Ohanian, alături de fiica lor, Olympia / Getty Images

Preocupată de propriul brand de haine

Williams își petrece cea mai mare parte din timpul liber lucrând la propriul brand de haine lansat în 2018. Aceasta vrea să găsească un nou concept pentru afacerea sa și se consultă cu sora ei Venus, a cărei linie de modă Eleven by Venus Williams a evoluat constant de la înființarea sa în 2007.

Lucrez foarte mult la cealaltă companie, brandul de modă Serena. Avem câteva versiuni noi la care lucrăm – îl modernizăm și lucrăm la noi ședințe foto, ceea ce este puțin diferit în timpul pandemiei. Venus îmi arată desenele ei și vrea părerea mea și chiar prețuiesc asta. Proiectele ei sunt atât de reușite.

– Serena Williams

Serena Williams vorbește despre brandul ei de modă S by Serena cu editorul Vogue Anna Wintour / Getty Images
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×