Reclamă

Costumul Serenei Williams de la Australian Open 2021 a fost purtat de fiica sa. Cum a fost pozată micuța Olympia

Costumul Serenei Williams de la Australian Open 2021 a fost purtat de fiica sa. E vorba despre o ținută sport, cu o croială asimetrică. Serena l-a purtat la începutul acestui an la Australian Open 2021. Olympia Ohanian e pe urmele mamei sale în ceea ce privește pasiunea pentru modă.

Publicat: 11 iunie 2021, 7:31 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 15:00

În timpul unei sesiuni de tenis recente, fiica Serenei Williams, în vârstă de 3 ani și jumătate, a purtat o versiune în miniatură a costumului iconic al mamei sale la Australian Open la începutul acestui an. Alexis Ohanian este cel care a publica imaginea pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costumul Serenei Williams de la Australian Open 2021 a fost purtat de fiica sa

Postarea lui Alexis a inclus mai multe fotografii cu Olympia pe terenul de tenis, scrie People. Micuța a purtat părul strâns în codițe, cu elastice care se potriveau cu costumul roșu, roz și negru. De asemenea, a încălțat pantofi de tenis de culoare neagră, gri și roz, când a pozat cu racheta în mână.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Serena William a adăugat un comentariu la postarea soțului. Sportiva a spus că i-ar fi plăcut să posteze imaginea abia atunci când purtau amândouă costumul faimos. Ținutul de la Australian Open 2021 a Serenei Williams din februarie a reprezentat un omagiu adus regretatei Florence Griffith Joyner.

„M-am inspirat din Flo-Jo, care era un atlet minunat pe pistă, un atlet uimitor când eram eu în copilărie. Privindu-i moda, schimbându-se mereu, ținutele ei au fost întotdeauna uimitoare”, a spus Williams după primul său meci din Australian Open 2021, potrivit ESPN.

Griffith Joyner a reprezentat Statele Unite în echipa olimpică de atletism la Jocurile Olimpice din 1984 și 1988. Ea a luat acasă medalia de aur în cursele de 100 m, 200 m și 4×100 m la Jocurile Olimpice din 1988 din Seul, unde a alergat în faimoasele costumele cu un singur picior.

Toți au spus atunci că alegerea Serenei Williams a fost una îndrăzneață. Combinația de culori, plasă și croială asimetrică au fost elementele care au atras toate privirile. Tenismena a asortat ținuta cu o bentiță albastră și teniși albi.

Reclamă

Cum este relația dintre Serena și Olympia

Serena Williams a declarat în trecut că relația dintre ea și fiica sa a devenit din ce în ce mai apropiată în ultimul timp. Din cauza pandemiei, s-au anulat multe evenimente, iar sportiva a petrecut mult timp în compania familei.

Simt doar că ne-am apropiat. Petrecem timp împreună, ne jucăm împreună, avem un program acum. Îmi place să mă pot juca cu ea și să inventez jocuri. În copilărie aveam o imaginație atât de bogată, așa că am învățat-o despre imaginație și cum să innventeze lucruri. Este foarte distractiv.

– Serena Williams

Recent, Alexis Ohanian a spus că el se dedică foarte mult micuței Olympia. Acesta a pus pe pauză toate activitățile în care era implicat. El a ținut să menționeze că nu înțelege de ce unii bărbați nu pot accepta să intre în concediu de creștere copil și că cel mai probabil este o problemă de educație.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×