Reclamă

Rochia Serenei Williams a atras privirile tuturor. Ce imagine a postat sportiva pe rețelele de socializare

Rochia Serenei Williams a reușit să atragă privirile tuturor. Sportiva a postat o fotografie superbă pe rețelele de socializare, unde comentariile fanilor nu s-au lăsat foarte mult așteptate. Sportiva impresionează întotdeuna cu fizicul său de invidiat. De data aceasta, Serena și-a bucurat fanii cu o imagine rară.

Publicat: 25 august 2021, 7:41

Serena Williams pare că se bucură din plin de ultimele zile de vară. Sportiva a profitat de vremea frumoasă și a îmbrăcat o rochie superbă, mulată, care să-i pună în evidență trupul perfect. Rochia într-o nuanță de albastru s-a asortat perfect cu tabloul în fața căruia Serena a fost fotografiată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rochia Serenei Williams a atras privirile tuturor

Serena Williams știe cu siguranță cum să se facă remarcată. În cea mai recentă postare de pe contul personal de Instagram, sportiva a publicat o imagine superbă. Cu o siluetă de invidiat, Serena a fost surprinsă în fața unui tablou superb. Rochia albastră, aleasă special pentru a se asorta cu imaginea din tablou, i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Nu doar rochia Serenei Williams i-a făcut pe fani să reacționeze. Coafura a reușit să atragă și ea atenția și aprecierile celor din jur. Serena și-a prins părul într-o coadă lungă care a fost observată de-a lungul timpului și la alte vedete precum Priyanka Chopra, Gigi Hadid și Ariana Grande.

Reclamă

În partea de jos, sportiva nu a dorit să atragă foarte mult atenția. Aceasta a optat pentru o pereche de sandale stiletto într-o nuanță de argintiu metalic. La mână s-a putut observa inclusiv brățara cu diamante a sportivei. Imaginea a făcut imediat înconjurul internetului. Comentariile fanilor nu s-au lăsat nici ele foarte mult așteptate.

Aceștia au reacționat în secțiunea de comentarii unde au felicitat-o pe sportivă pentru apariția impecabilă. Chiar dacă sportiva este recunoscută pentru alegerile vestimentare pe care le face sub semnătura unor nume mari de designeri, de data aceasta opținea sa a fost una cât se poate de simplă.

Conform publicației Hello Magazine, rochia Serenei Williams este estimată la prețul de doar 50 de Dolari. La un astfel de preț, nu este de mirare faptul că rochia s-a vândut imediat după ce sportiva a postat imaginea cu ea pe rețelele de socializare. 

Reclamă

Cum se îmbracă Serena împreună cu fiica sa

Nu este prima dată când o fotografie postată de sportivă pe rețelele de socializare face înconjurul lumii. În trecut, sportiva a postat o imagine în care a pozat în costum de baie alături de fiica sa. Micuța Olympia seamănă leit cu mama sa, iar cele două obișnuiesc să se îmbrace în ținute asemănătoare.

De altfel, sportiva a declarat în trecut faptul că micuței sale îi face o deosebită plăcere să aleagă ținutele pentru părinții săi. În cadrul unei campanii la care sportiva a luat parte, aceasta a fost fotografiată alături de micuța Olympia purtând costume de baie identice. Imaginile de atunci au făcut imediat înconjurul internetului.

Se pare că nu doar rochia Serenei Williams reușește să atragă atenția publicului din mediul online, ci și aparițiile pe care sportiva le are alături de familie. De-a lungul timpului, Serena a fost surprinsă alături de fiica sa în timp ce purtau ținute care să se asorteze.

Cele două au o relație foarte strânsă, iar recent Olympia a dat semne că ar vrea să-i calce pe urme mamei sale. Deși este destul de mică, fetița sportivei s-a bucurat să se antreneze o zi alături de mama sa. Timpul pe care cele două îl petrec împreună este extrem de important pentru sportivă. 

Chiar dacă se bucură de sprijinul soțului și a familiei în creșterea Olympiei, Serena știe cât de importantă este prezența figurii materne în dezvoltarea armonioasă a copilului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×