Reclamă

Fiica Serenei Williams s-a transformat într-o prințesă Disney. Ce rochiță a purtat micuța Olympia

Serena Williams și fiica sa sunt din ce în ce mai apropiate, iar acest lucru se vede cu fiecare nouă apariție. După ce întreaga familie a fost fotografiată în timp ce se distra într-o vacanță, în sudul Franței, Serena a dezvăluit noi imagini cu micuța Olympia. Fiica Serenei Williams s-a treansformat de această dată într-o adevărată prințesă Dysnei.

Publicat: 29 iunie 2021, 8:07

În vârstă de doar 39 de ani, campioana de tenis s-a aflat în Franța după ce a luat parte la competiția Roland Garros care s-a desfășurat în Porte D'Auteuil. Deși Williams nu a obținut victoria în fața adversarei sale Elena Rybakia, sportiva a decis să mai rămână o vreme în Franța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întreaga familie a sportivei s-a bucurat mai întâi de o vacanță la un hotel de lux în sudul Franței. În cele mai recente fotografii, Serena Williams a mers alături de cei dragi într-o vizită la celebrul Palat Versailles.

Fiica Serenei Williams s-a transformat într-o prințesă Disney

Serena Williams și Alexis Ohanian au împreună o fiică minunată care a venit pe lume în luna septembrie a anului 2017. Aceasta este tot timpul în centrul atențeie și se bucură de iubirea părinților săi. La doar trei anișori jumătate, micuța Olympia s-a transformat într-o adevărată prințesă Disney.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Serena Williams a profitat din plin de prezența pe continetul European. Aceasta a mers împreună cu întreaga familie să viziteze Palatul Versailles. Privirile au fost ațintite de această dată asupra fiicei sale, care și-a făcut apariția demnă de o prințesă Disney. Fiica Serenei Williams, Olympia Ohanian a purtat o rochie galbenă superbă, desprinsă din povestea prințesei Belle din Frumoasa și Bestia.

La rochița elegantă, Olympia a asortat o pereche de săndăluțe argintii cu o fundiță slipitoare. Micuța s-a fotografiat atât în fața Palatului cât și în celebra sală cu oglinzi. Se pare că Olympia s-a bucurat din plin de această vizită. Micuța a zâmbit tot timpul, iar părinții i-au surprins reacția la fiecare pas. Nici comentariile nu s-au lăsat așteptate. Sora Serenei Williams i-a lăsat nepoatei sale câteva comentarii drăgălașe la postarea de pe contul micuței de Instagram.

Serena Williams și-a învățat fiica să joace tenis

Reclamă

Fiica Serenei Williams pare să-i calce pe urme mamei sale. Sportiva a postat pe contul personal de Instagram câteva videoclipuri în care o învăța pe micuța Olympia câteva secrete din lumea tenisului.

Serena a menționat în repetate rânduri că nu va pune presiune asupra fiicei sale pentru a-i urma cariera. Totuși, Olympia pare să se bucure să învețe împreună de mama sa cum să joace mai bine tenis. În seria de videoclipuri postate pe Instagram, sportiva o învață pe fetiță cum să-și facă încălzirea și cum să-și exerseze tehnicile de lovire. Fiica Serenei Williams a fost introdusă în lumea tenisului în timpul pandemiei de COVID-19.

Este perfecționistă. Nu mă gândeam că o voi lăsa să joace tenis, dar pare că îi place foarte mult. În timpul pandemiei, a fost singurul lucru pe care l-am putut face în siguranță.

– Serena Williams

Micuța Olympia apre să se bucure de experiența acestui sport alături de mama sa. Serena a declarat faptul că își va susține fiica în tot ceea ce-și propune. În inerviul acordat pentru publicația People, Williams a povestit despre responsabilitățile care vin cu acest sport și cât de greu este de gestionat uneori o situație stresantă din timpul meciului.

Totuși, sportiva nu se teme de viitor și vrea să-i stea alături fiicei sale. Serena se implică activ în educația fiicei sale și o ajută să învețe rând pe rând pașii pentru a stăpâni tehnicile sale din timpul jocurilor de tenis. Sportiva este foarte atentă la nevoile fiicei sale și încearcă să-i facă această experineță una cât mai plăcută.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×