Reclamă

Amy Schumer a vorbit despre operația de liposucţie: „Vreau să fiu sinceră despre acest subiect”

Amy Schumer a vorbit despre operația de liposucție. Actrița în vârstă de 40 de ani și-a deschis sufletul în fața fanilor săi. Vedeta a dezvăluit mai multe amănunte privind această decizie în cadrul apariției sale ca invitată la podcastul Dear Chelsea găzduit de Chelsea Handler.

Publicat: 12 martie 2022, 6:49

Amy nu se ferește să fie sinceră cu admiratorii săi. Deși în trecut a fost convinsă de faptul că nu va apela la o astfel de operație, actrița a fost nevoită să-și schimbe opinia. Vedeta s-a luptat pentru o perioadă îndelungată de timp cu endometrioza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amy Schumer a vorbit despre operația de liposucţie

Amy Schumer a dezvăluit toate amănuntele privind operația de liposucție pe care a făcut-o recent. Actrița internațională nu s-a ascuns de admiratorii săi. Vedeta a trecut în ultimul an prin mai multe intervenții chirurgicale. Aceasta a fost nevoită să-și îndepărteze uterul în urma unor complicații care au apărut după ce a devenit mamă. În cadrul podcastului la care a fost invitată, Amy a declarat că nu s-a temut o clipă de operație, în ciuda faptului că a crezut mereu că nu va fi nevoie de una. Ulterior acestor intervenții, actrița a discutat cu medicii săi pentru a recurge inclusiv la o operație de liposucție.

Vezi mai multe imagini cu Amy Scumer în Galeria Foto!

”Mi-am făcut o operație de liposucție. Nu am crezut vreodată că o să fac asta. Mereu când auzeam de acest cuvânt mi se părea ceva cu totul nebunesc. Întotdeauna am declarat că nu voi face niciodată asta. Cu toate acestea după ce am născut s-au întâmplat niște lucruri care m-au făcut să-mi schimb opinia.”

Reclamă

Amy Schumer a născut cu ajutorul cezarienei. Aceasta a suferit câteva complicații în timpul nașterii. Vedeta l-a adus pe lume pe micuțul Gene cu greu. Ulterior aceasta a trecut printr-o operație pentru a-i fi îndepărtate apendicele și uterul.

”După ce m-am vindecat în urma acestor proceduri am început să mă gândesc la o operație de liposucție. Am discutat ulterior cu medicul meu cu privire la acest aspect.”

Amy a postat prima oară despre operația sa de liposucție la începutul lunii ianuarie. Pe contul personal de Instagram vedeta le-a mulțumit medicilor care au avut grijă de ea. Cu toate acestea, nu a vorbit niciodată deschis cu privire la decizia pe care a luat-o. Interviul acordat a fost cel care a făcut-o pe dică să-și schimbe opinia și să fie sinceră față de alegerile făcute.

Reclamă

Ce spune Amy Scumer despre încrederea de sine

Amy Schumer a vorbit despre operația de liposucție și a încercat să-i încurajeze pe fanii săi să nu se lase prinși de mirajul imaginilor care circulă pe social media. Actrița nu se teme să recunoască faptul că pare mult mai slabă datorită intervenției pe care a făcut-o.

”Dacă cineva mă vede în fotografii sau videoclipuri și par mai slabă, acest lucru este pentru că mi-am făcut o operație de liposucție. Nu vreau să înțelegeți altceva, vreau să fiu sinceră față de voi.”

La începutul lunii ianuarie, Schumer a distribuit și câteva fotografii cu ea în costum de baie. Alături de imagini, ea le-am mulțumit doctorilor pentru toată implicarea de care au dat dovadă.

”Mă simt foarte bine acum. A fost o adevărată călătorie și vreau să le mulțumesc medicilor care au avut grijă de mine. Nu am crezut vreodată că o să fac acest lucru, dar după doi ani jumătate de așteptare am decis că este momentul pentru o schimbare.”

https://www.instagram.com/p/CZogYg_OWYo/

Totodată, actrița a declarat recent cât de greu i-a fost să rămână însărcinată. Întrebată dacă va avea un al doilea copil, Schumer a explicat situația.

”Am încercat de mai multe ori, dar din păcate nu se poate. După ce am născut în urmă cu doi ani, lucrurile s-au complicat, am fost nevoită chiar să-mi îndepărtez uterul. Am fost foarte tristă că nu s-a putut face altceva. Am suferit mult pentru că avea endometrioză.”

Actrița internațională spune că în prezent încearcă să-și concentreze întreaga atenție asupra fiului său și a familie sale. Vedeta se bucură de tot sprijinul venit din partea soțului său iubitor, Chris Fischer. Cei doi sunt căsătoriți însă din anul 2018.

”Încercăm să ne bucurăm de fiecare moment împreună și să apreciem cee ace ave. Am încercat să mai avem un al doilea copil, dar este imposibil. Ne bucurăm de acest îngeraș mic și adorabil.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×