Reclamă

Amy Schumer, Regina Hall și Wanda Sykes vor prezenta câștigătorii la Gala Premiilor Oscar 2022. Evenimentul va avea loc în luna martie

Amy Schumer, Regina Hall și Wanda Sykes vor prezenta câștigătorii la Gala Premiilor Oscar 2022. Este pentru prima dată în ultimii patru ani când pe scena evenimentului se va afla și o gazdă. Momentul mult așteptat va avea loc pe data de 27 martie. Premiile urmează să fie regizate pentru al șaptelea an consecutiv de către Glenn weiss, în timp ce Will Packer va fi producătorul oficial al galei.

Publicat: 15 februarie 2022, 11:46

Cele trei actrițe celebre de la Hollywood vor avea un rol extrem de important în seara Premiilor Oscar. Lor le revine datoria de a anunța public numele marilor câștigători, dar și de a întreține atmosfera pe scena tensionată. Craig Erwich, președintele Hulu Originals la ABC Entertainment a fost cel care a anunțat recent vestea că premiile vor avea anul acesta un prezentator. Publicul a fost complet surprins să afle că de fapt scena va fi găzduită de trei dintre cele mai bune actrițe de comedie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amy Schumer, Regina Hall și Wanda Sykes vor prezenta câștigătorii la Gala Premiilor Oscar 2022

Producătorul Will Packer a declarat că s-a aflat în mai multe ședințe pentru a putea alege formula perfectă pentru prezentarea Premiilor Oscar 2022. Acesta s-a întâlnit cu mai multe vedete internaționale, înainte de a lua decizia finală. Conform publicației Variety, anunțul oficial a fost făcut în cadrul emisiunii Good Morning America. Cele trei actrițe nu au comentat încă vestea cea mare în mod public.

Cu toate acestea, Schumer a fost prima care a dat startul speculațiilor. Vedeta a postat pe contul personal de Instagram o listă a tuturor reușitelor sale profesionale de-a lungul timpului. În descrierea imaginii postate aceasta a lăsat mesajul ”Se apropie câteva vești mărețe și amuzante”. Producătorul Will Packer este cel care a încercat în ultimii ani să  crească audiența Galei Premiilor Oscar.

Acesta este și motivul pentru care a reunit nume mari din lumea filmului pentru a găzdui evenimentul. Cele trei vedete au la activ o mulțime de realizări pe plan profesional. Schumer a fost nominalizată de mai bine de zece ori la Gala Premiilor Emmy. Aceasta a reușit să aducă acasă un trofeu în anul 2015 pentru rolul din seria de comedie Inside Amy Schumer. 

Regina Gall a apărut în filme celebre precum Scary Movie, The Best Man și The Hate U Give. Deși a primit multe critici de-a lungul carierei sale, aceasta nu s-a lăsat niciodată pusă la pământ de cele scrise în presa internațională.

Reclamă

Wanda Sykes a cucerit publicul rapid cu farmecul său. Aceasta deține 14 nominalizări la Premiile Emmy și un trofeu acasă. Pe lângă cariera de succes ca actriță aceasta a scris și a produs și câteva serii. Amy Schumer, Regina Hall și Wanda Sykes sunt așteptate cu nerăbdare și vor prezenta câștigătorii la Gala Premiilor Oscar 2022 într-un spectacol inedit.

Actorii nominalizați la Gala Premiilor Oscar 2022

Câștigătorii Premiilor Oscar 2022 vor fi anunțați pe data de 27 martie. Evenimentul mult așteptat reunește nume mari din industria filmului. Academia Americană de Film a anunțat lista scurtă pentru cele zece categorii. Votul pentru prima etapă a nominalizărilor s-a încheiat pe data de 15 decembrie 2021.

Reclamă

Lady Gaga era una din cele mai așteptate actrițe. Cu toate acestea, vedeta nu a reușit să fie aleasă printre nominalizați. Deși a muncit din greu pentru rolul său din House of Gucci, aceasta nu va primi prestigiosul premiu pentru eforturile sale.

Restul finaliștilor au fost anunțați pe data de 8 februarie 2022. Cea de-a 94 a ediție a Premiilor Oscar se va desfășura la Dolby Theatre, Hollywood și va fi transmisă în direct de postul de televiziune ABC.

Pe lângă actorii de renume care se află pe liste oficiale ale nominalizărilor, se regăsesc și artiști internaționali. Beyonce și Jay-z au fost nominalizați la categoria ”coloană sonoră”, iar fanii așteaptă nerăbdători să vadă rezultatele finale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×