Reclamă

Charlize Theron a postat o fotografie rară cu fiica sa. Ce mesaj le-a transmis actrița admiratorilor săi

Charlize Theron a postat o fotografie rară cu fiica sa, August Theron. Actrița a vrut să le transmită fanilor săi un mesaj de încurajare cu ocazia intrării în noul an. Vedeta în vârstă de 46 de ani se bucură de zilele libere alături de familie și cei dragi.

Publicat: 6 ianuarie 2022, 12:55

Charlize Theron le-a oferit fanilor săi șansa de a arunca o privire în interiorul vieții sale private. Vedeta a renunțat la imaginea pe care și-a creat-o și a pozat naturală alături de una din fiicele sale. Starul din Atomic Blonde a lăsat și un mesaj emoționant pe rețelele sociale pentru admiratori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charlize Theron a postat o fotografie rară cu fiica sa

În lumina reflectoarelor este întotdeauna plină de energie. Cu toate acestea, vedeta Charlize Theron adoră să se relaxeze alături de fiicele sale. Recent, actrița a distribuit pe rețelele sociale o fotografie pentru a le ura admiratorilor un an nou plin de reușite. În poza pe care a ales-o, actrița apare pe o canapea alături de câinele familiei și fiica sa, August Theron.

Vezi mai multe imagini cu Charlize Theron în Galeria Foto!

Imaginea este una relaxată și surprinde atmosfera caldă din familia actriței de la Hollywood. Aceasta doarme liniștită în timp ce își ține în brațe fiica. Fanii au reacționat rapid în secțiunea de comentarii unde și-au lăsat aprecierea. Aceștia au admirat naturalețea actriței din fotografie.

Reclamă

De altfel, aceasta nu a apelat la produse cosmetice, ci a ales să-și expună chipul exact așa cum e. Prietenele actriței nu au putut să nu reacționeze și ele. January Jones a fost printre primele care și-au arătat entuziasmul față de imaginea aleasă.

De altfel, Charlize Theron a postat o fotografie rară cu fiica sa tocmai pentru a le arăta fanilor cum se desfășoară o zi normală, departe de lumina reflectoarelor, din viața sa.

În general vedeta preferă să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Este prima dată în ultimii ani în care celebritatea alege să-și împărtășească viața cu restul admiratorilor de pe internet.

Reclamă

Cum și-a început Charlize Theron cariera

În timp ce viața personală preferă să o țină departe de ochii curioșilor, cariera sa este tot timpul în lumina reflectoarelor. Însă puțini știu care este povestea reală a vedetei. Charlize nu a avut deloc o copilărie ușoară, iar drumul către succes a fost pavat cu multe obstacole.

Acesta a venit la Hollywood în vremea în care avea doar 18 ani cu o valiză și 400 de dolari. Visul său cel mai mare a fost acela de a-și face un nume în industria filmului. Determinarea și perseverența au ajutat-o ca la 10 ani de la acel moment să primească primul său Oscar pentru cea mai bună actriță.

Charlize a trecut prin multe momente dificile înainte de a ajunge în lumina reflectoarelor. În copilărie, mama sa a fost nevoită să-și împuște soțul pentru a putea să o apere. Femeia a fost găsită nevinovată, acționând în legitimă apărare, însă acele amintiri și-au pus amprenta asupra vedetei.

Aceasta este singură de mai bine de cinci ani, conform publicației People. Vedeta a avut mai multe relații de lungă durată, însă niciun partener nu a reușit să-i fie alături exact așa cum și-ar fi dorit.

În schimb, Charlize Theron a ales să se împlinească sufletește alături de cele două fiice pe care le-a adoptat. August și Jackson Theron sunt cele mai importante persoane din viața actriței, iar aceasta nu se sfiește să-și laude fiicele în interviurile pe care le oferă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×