Reclamă

Charlize Theron a uimit într-o fustă scurtă. Ținuta care care a atras toate privirile

Charlize Theron a uimit într-o fustă scurtă, în cadrul unui eveniment la care au participat numeroase vedete de la Hollywood. Vedeta a atras atenția tuturor cu o fustă scurtă cu un tipar alb și negru. 

Publicat: 6 octombrie 2021, 7:01

Charlize Theron continuă să impresioneze la 46 de ani. Actrița a fost prezentă la evenimentul Veuve Clicquot Polo Classic, din California, unde a atras atenția cu ținuta sa elegantă, ce a incls și o fustă scurtă care i-a pus în evidență picioarele tonifiate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alături de Charlize, la eveniment s-au aflat alte nume importante de la Hollywood, precum Christina Hendricks, Gabrielle Union și Jodie Turner-Smith, scrie Hello Magazine.

Pentru eveniment, Charlize a optat pentru o vestimentație simplă, dar elegantă. Ea a fost fotografiată și alături de colegele de breaslă și a vorbit despre ce înseamnă apariția la eveniment pentru ea. 

Charlize Theron a uimit într-o fustă scurtă

Pentru evenimentul Veuve Clicquot Polo Classic, din California, Charlize Theron a optat pentru o ținută în alb și negru.

Ea a purtat o fustă scurtă, cu un tipar în cele două culori, ce i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate. Theron a optat și pentru o cămașă largă, albă, cu mănecile rulate. 

Reclamă

Actrița a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi negri, cu mici ținte și fără toc, o geantă plic groasă și o pereche de ochelari. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Charlize Theron, la evenimentul Veuve Clicquot Polo Classic, din California, din 2021. Charlize Theron a uimit cu ținuta ei cu alb, fustă scurtă și accesorii negre. Flori portocalii pe fundal
Charlize Theron a uimit la evenimentul Veuve Clicquot Polo Classic, din California, în 2021 / Profimedia Images
Reclamă

Charlize și celelalte vedete de la eveniment au fost surprinse în cortul VIP. Ele au băut șampanie în timp ce au urmărit meciul de polo, la care a participat și Nacho Figueras. 

Charlize Theron a uimit într-o fustă scurtă la eveniment, unde a fost fotografiată alături de Jodie și Gabrielle. 

„E foarte frumos! E plăcut să poți face ceva în siguranță, afară, unde putem să respirăm aer curat și să socializăm,” a declarat Charlize pentru reporterii de la eveniment. „Trebuie să fim uniți și să ne susținem. Vorbim mai tare când ne unim vocile, așa că încurajez pe toată lumea să fie unită.” 

Charlize Theron, apariție spectaculoasă într-o ținută neagră

Charlize Theron a uimit cu o ținută spectaculoasă și înainte de meciul de polo. Ea a fost surprinsă în timp ce se îndrepta spre studioul unei emisiuni într-o ținută complet neagră.

Pentru înregistrare, ea a purtat tot o bluză, de această dată neagră și mai mulată. Charlize a optat și pentru o pereche de pantaloni largi, trei sferturi, din piele. 

Actrița a accesorizat ținuta cu sandale cu toc înalt, geantă plic, curea subțire, ochelari de soare, toate de culoare neagră.

După ce Charlize Theron a uimit în filme precum Mad Max: Fury Road, ea a apărut în filmul F9, din franciza Fast and Furious, în care a jucat rolul lui Cypher. În curând, alte două filme cu Charlize vor ajunge pe marile ecrane. Primul va fi The Addams Family 2, în care joacă rolul celebrei Morticia Addams, urmat de The School for Good and Evil, ce va fi lansat anul viitor. 

Pe plan personal, Theron are două fete pe care le-a adoptat, prima în 2012 și a doua în 2015. Unele dintre cele mai cunoscute relații ale sale au fost cu Stephan Jenkins, Stuart Townsend și Sean Penn.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×