Reclamă

Regina Letizia uimește din nou. Ținuta care a atras toate privirile

Regina Letizia uimește din nou și a apărut într-o ținută care a atras toate privirile. Aceasta a purtat recent o cămașă din mătase și o fustă pe corp. Este un costum care a ajutat-o să aibă din nou o apariție impecabilă și să fie admirată de toți.

Publicat: 17 martie 2021, 9:54 / Actualizat: 5 aprilie 2021, 15:56

Potrivit HelloMagazine, nu e prima dată când Regina Letizia a purtat aceste haine. Ea a mai fost văzută în ele în anul 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Criticii de modă încurajează acest tip de comportament. De multe ori când celebritățile au îmbrăcat aceeași ținută de mai multe ori, ei au aplaudat gestul. Au spus că dau dovadă de compasiunea pentru oamenii de rând, mai ales acum, în pandemie.

Regina Letizia uimește din nou

Este oficial. Chiar și atunci când apare în ținute pe care le-a mai purtat în public, Regina Letizia are apariții impecabile. Nimeni nu contrazice acest lucru. La fel de elegantă a fost Regina Spaniei și de această dată. Ea a apărut în costumul din mătase în timp ce îl însoțea pe Regele Felipe VI la Palatul Regal El Pardo din Madrid, Spania.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Cuplul regal a participat la un eveniment în care s-au dat acreditările pentru ambasadorii onorifici ai Spaniei.

Publicația menționată mai sus spune că ținuta purtată de Regina Letizia poartă semnătura unui designer spaniol, Juan Duyos. Alegerea vestimentară a Reginei Spaniei pentru acest eveniment este compusă dintr-o fustă creion, brodată și o bluză din mătase cu guler în același stil.

Cămășile din mătase sunt în topul preferințelor fețelor regale. Printre cele care poartă adesea acest tip de haine se numără Kate Middleton și Meghan Markle.

Reclamă

Ținuta aleasă acum a fost însă destul de diferită față de cea în care Regina Letizia a apărut în public săptămâna trecută. Pentru Ziua Europeană a Victimelor Terorismului, Regina Letizia a ales o haină marca Carolina Herrera și o pereche de cizme înalte, de la Steve Madden, ambele în nuanțe de negru.

Regina Letizia are fire albe de păr

Regina Letizia are mereu apariții care atrag toate privirile. Recent însă, la un eveniment public, Alteța Sa a fost pozată din toate unghiurile după ce fotografii și-au dat seama că are fire albe de păr.

La decernarea unor premii, ceremonie organizată tot la Palatul Pardo, Regina Spaniei și-a însoțit soțul și a fost în centrul atenției. Cele mai multe imagini care au fost făcute publice atunci au scos în evidență faptul că Regina Letizia are multe fire albe de păr. Deși nu e prima dată când se scrie despre acest lucru, pare că o deranjează prea tare.

Și silueta Alteței Sale este mereu demnă de admirație. Trupul ei a trecut prin două nașteri și se apropie de 50 de ani, dar Regina Spaniei are o siluetă de invidiat. Pentru a se menține mereu în formă, aceasta adoptă un stil de viață sănătos. Are și un regim alimentar echilibrat. Publicațiile străine au scris de-a lungul timpului că Letizia apelează adesea la Dieta Perricone.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×