Reclamă

Regina Letizia a Spaniei este întruchiparea eleganței. Rochia care i-a pus în evidență picioarele tonifiate

Regina Letizia a Spaniei a demonstrat încă o dată că este întruchiparea eleganței cu ocazia participării la o expoziție în cadrul Librăriei Naționale din Madrid.

Publicat: 20 februarie 2021, 8:15 / Actualizat: 25 februarie 2021, 12:11

Regina Letizia a Spaniei a participat la o expoziție în cadrul Librăriei Naționale din Madrid, ocazie pentru care a ales o ținută foarte elegantă și senzuală. Rochia despicată pe care a ales-o i-a pus în evidență picioarele tonifiate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a Spaniei este întruchiparea eleganței

Regina Letizia a Spaniei arată impecabil la 48 de ani. Aceasta a participat recent la o expoziție în Madrid, ocazie cu care a îmbrăcat o rochie burgundi la nivelul gleznelor, despicată pe picior. Alegerea vestimentară i-a pus în evidență picioarele tonifiate și silueta bine proporționată.

Regina Letizia a Spaniei arată impecabil la 48 de ani / Getty Images

Ținuta a fost completată de un sacou negru în stil capă, accesorizat cu nasturi proeminenți. O pereche de stiletto gradient cu toc de 15 centimetri au oferit o notă senzuală apariției.

Vezi mai multe imagini cu Regina Letizia în Galeria FOTO!

Reclamă

Regina Letizia a pus siguranța pe primul loc și a purtat o mască de protecție albă la întâlnirea cu oficiali, inclusiv cu vicepremierul spaniol Carmen Calvo. Aceasta și-a aranjat părul într-o coadă de cal elegantă.

Regina Letizia a pus siguranța pe primul loc și a purtat o mască de protecție albă la întâlnirea cu oficiali, inclusiv cu vicepremierul spaniol Carmen Calvo / Getty Images

Expoziția de la Librăria Națională din Madrid a prezentat opera poetului și eseistului spaniol Concepción Arenal Ponte. Evenimentul a marcat 200 de ani de la nașterea artistului, potrivit Daily Mail. Regina i-a salutat pe fanii adunați în fața locului din centrul capitalei spaniole.

Reclamă
Regina i-a salutat pe fanii adunați în fața locului din centrul capitalei spaniole / Getty Images

Sfârșitul anului trecut a fost o perioadă aglomerată pentru Regina Letizia, care a vizitat Honduras la începutul lunii decembrie. Aceasta a oferit ajutor umanitar pentru un adăpost din Valea Sula, care a fost devastat de uragane. Vizita ei a făcut parte dintr-o excursie de două zile pentru a exprima solidaritatea Spaniei cu oamenii din Honduras.

A renunțat la cariera în jurnalism pentru a se alătura familiei regale

Letizia s-a căsătorit cu Regele Felipe în urmă cu 16 ani la Catedrala Santa María la Real de la Almudena din Madrid. Relația a început în noiembrie 2002, iar în 2003, la doar câteva luni după ce a fost promovată la poziția de prezenatoare de știri la canalul național de știri, a renunțat la job. Câteva zile mai târziu, cuplul și-a anunțat logodna.

Letizia și Regele Felipe la nunta lor în anul 2004 / Getty Images

Evenimentul a venit ca o surpriză pentru mulți, nu numai pentru că Letizia este una dintre puținele femei fără rang nobiliar care s-au logodit cu un membru al Familiei Regale, ci și pentru că avusese anterior un mariaj. În 1998, Letizia s-a căsătorit cu profesorul Alonso Guerrero Pérez. Cei doi au divorțat un an mai târziu.

După zece ani ca prințesă a Asturiei, Letizia a devenit regină în 2014. Ea și-a asumat noul titlu când socrul ei, regele Juan Carlos, a abdicat de la tron. În acel moment, soțul ei a devenit regele Felipe al VI-lea al Spaniei.

Fosta prezentatoare de știri este fiica cea mare a jurnalistului Jesús José Ortiz Álvarez și a asistentei medicale María de la Paloma Rocasolano Rodríguez.

Regina Letizia urmat liceul public și a absolvit Universitatea Complutense din Madrid. Ulterior, a obținut un masterat în jurnalism audiovizual la Institutul de Studii în Jurnalism Audiovizual.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×