Reclamă

Lady Gaga s-a fotografiat fără machiaj. Ce imagine a postat cântăreața pe rețelele sociale

De-a lungul timpului, cântăreața Lady Gaga a devenit celebră pentru aparițiile sale nonconformiste. Recent, artista a decis să le ofere fanilor o imagine din spatele luminilor reflectoarelor. Lady Gaga s-a fotografiat fără machiaj și a postat selfie-ul pe contul personal de Instagram.

Publicat: 3 octombrie 2021, 7:25

Dacă pe covorul roșu alege să aibă o imagine desprinsă de la Hollywood, pe rețelele sociale, Lady Gaga preferă să se afișeze cât mai naturală. După ce a postat mai multe imagini cu un machiaj superb, arătându-le fanilor cum se pregătește pentru un concert, Gaga a hotărât că este momentul să le demonstreze fanilor că nu folosește machiajul pentru a-și ascunde imperfecțiunile, ci pentru a-și pune în valoare trăsăturile naturale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga s-a fotografiat fără machiaj

Vedeta internațională, Lady Gaga, a postat pe rețelele sociale o imagine cu ea fără machiaj. Fotografia cu artista în timp ce se relaxa sub razele soarelui a ajuns virală. Artista nu a ales un story care să dispară după 24 de ore. Cântăreața a optat pentru o postare care să rămână pe contul personal. Aceasta a vurt să le arate fanilor cât de mândră este cu tenul său. În imagine, Gaga nu poartă deloc machiaj.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Aceasta s-a fotografiat în timp ce se afla în fața unei case pline cu flori. Din cauza soarelui, a decis să-și ascundă privirea cu mâna. Tenul artistei este fără cusur. Deși se machiază deseori pentru evenimentele la care ia parte, Lady Gaga este foarte atentă cu rutina sa de îngrijire.

Reclamă

Din imagine se pot observa chiar și pistruii vedetei în timp ce se ferește de soare. Este o modalitate prin care Gaga își păstrează fanii apropae, împărtășind cu ei imagini reale din viața sa de zi cu zi. Lady Gaga s-a fotografiat fără machiaj la foarte scurt timp după ce aceasta le arate fanilor câteva imagini dintr-o baie în timp ce se pregătea pentru un concert.

Vedeta a reușit să sublinieze, prin acest fel, că folosește machiajul pentru a-și evidenția frumusețea naturală, nu pentru a-și ascunde imperfecțiunile. Imaginea a primit mii de aprecieri la scurt timp după ce a fost postată pe internet.

Fanii au reacționat și ei în secțiunea de comentarii și au felicitat-o pe artistă pentru tenul fără cusur și pentru faptul că împărtășește imagini din viața sa de zi cu zi. 

Reclamă

Lady Gaga a strălucit pe covorul roșu în Los Angeles

Lady Gaga s-a fotografiat fără machiaj la scurt timp după ce aceasta a avut o apariție uimitoare pe covorul roșu. Alături de artiști din întreaga lume, Gaga a luat parte la un eveniment al Academy Museum of Motion Pictures din Los Angeles.

Cei mai mulți au asemuit-o pe artistă cu una din starletele de la Hollywood de la începutul anilor 1950.Vedeta în vârstă de 35 de ani a atras atenția tuturor cu ținuta, dar și cu machiajul său.

Gaga a împărtășit cu fanii săi câteva imagini înainte de a pleca la eveniment în timp ce se pregătea și se machia. Imaginea postată ulterior, fără machiaj, dovedește că vedeta are un ten fără cusur.

Lady Gaga nu apelează la machiaj pentru a se ascunde, ci pentru a-și evidenția trăsăturile naturale. Alături de Gaga, pe covorul roșu s-au aflat și alte nume celebre precum Tom Hanks, Rita Wilson și Gabrielle Union.

Lady Gaga va apărea în filmul House of Gucci

În ultima perioadă, Lady Gaga a intrat tot mai mult în atenția publicului. Artista s-a concentrat mult mai mult pe cariera sa de actriță și a obținut un rol principal în filmul House of Gucci. Aceasta o va interpreta pe Patrizia Reggiani, soția celebrului Maurizio Gucci, directorul și fondatorul casei de modă Gucci.

Personajul Patriziei o aduce pe Gaga într-o lumină cu totul nouă. Aceasta a fost nevoită să renunțe la ținutele care au consacrat-o și să îmbrățișeze un stil vestimentar elegant.

Filmul i-a pus în valoare talentul actoricesc, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe vedetă pe marile ecrane. Primele imagini au fost deja dezvăluite într-un trailer cu totul deosebit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×