Reclamă

Lady Gaga a purtat o ținută sport. Cu ce a ales artista să se încalțe

Filmările pentru pelicula House of Gucci s-au încheiat. Deși fanii se așteptau să o vadă pe artistă cu o garderobă complet schimbată, Gaga a uimit din nou. Se pare că aceasta s-a întors la vechiurile obiceiuri, dar într-o variantă adaptată vremurilor pe care le trăim. Lady Gaga a ținut pasul cu trendurile de pe internet și a purtat o ținută sport cu o pereche neobișnuită de încălțări.

Publicat: 11 august 2021, 7:57

Vedeta internațională știe cu siguranță cum să-și facă apariția. Artista a optat pentru o ținută care să-i lase complet la vedere trupul bine tonifiat. Fotografii au profitat din plin de acest moment și au surprins-o din toate unghiurile. Deși a oferit un adevărat spectacol pe străzile din New York, spre seară, artista s-a schimbat complet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga a purtat o ținută sport

Lady Gaga a ieșit complet din personajul pe care îl joacă în House of Gucci și s-a întors la garderobă sa obișnuită. Vedeta internațională le-a demonstrat fanilor săi că ține pasul cu tendințele în modă și a ales un costum sport care să-i pună în evidență trupul tonifiat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lady Gaga a purtat o ținută sport cu un top scurt albastru și o pereche de colanți la care a asortat o pereche de botine albe cu toc și o pereche de ochelari negri
Lady Gaga a atras privirile tuturor pe străzile din New York / Profimedia Images

Fotografii au surprins-o pe artistă atât în prima parte a zilei, cât și spre seară, air transformarea a fost una uimitoare. Deși în mod normal te-ai fi așteptat să vezi o pereche de sneakersi la așa o ținută, artista a ținut să-și lase amprenta personală.

Reclamă

Lady Gaga a purtat o ținută sport la care a asortat o pereche de tocuri albe. Pantofii cu un toc impresionant i-au pus în evidență picioarele perfecte ale artistei. Fanii au observat imediat gambele bine lucrate ale acesteia. Perechea de platforme i-a evidențiat silueta și a făcut-o pe Gaga să iasă din tipare.

Cu o astfel de ținută, fanii și-au asumat faptul că artista nu urma să meargă la sală. Întregul look a fost asortat cu o pereche de ochelari negri de soare și o poșetă micuță albă. Aparițiile sale din New York sunt din ce în ce mai impresionante.

Cu toate acestea, spre finalul zilei, Gaga a apărut complet schimbată. Artista a fost surprinsă cum își ținea în brațe încălțările în brațe. Se pare că însăși arsita are uneori probleme cu tocurile extrem de înalte. 

Reclamă

Lady Gaga este complet schimbată în filmul House of Gucci

Lady Gaga a surprins din nou când a purtat o ținută sport pe stradă. După ce a apărut în pelicula House of Gucci, oamenii s-au așteptat să o vadă pe Gaga în ținute cât mai elegante.

Cu toate acestea, artista a demonstrat că nu poate renunța cu ușurință la stilul său vestimentar cu care ne-a obișnuit de atâția ani. În ciuda alegerilor sale impresionante, Lady Gaga a fost complet transformată în filmul House of Gucci. Artista a jucat rolul Patriziei Reggiani și a reușit să-și intre complet în personaj.

Pelicula urmează să fie lansat în data de 24 noiembrie a anului acesta. Alături de Gaga vor apărea și alte nume mari precum Jared Leto, Salma Hayek, Al Pacino și Adam Driver. Fanii așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe Gaga într-o nouă lumină.

După ce Lady Gaga a purtat recent o ținută sport, oamenii vor să o vadă în ținutele elegante care vor fi prezentate în filmul care surprinde un adevărat imperiu al modei și al bunului gust.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×