Reclamă

Melinda French Gates a vorbit despre divorțul de Bill Gates: „Nu puteam să mai am încredere”

Melinda French Gates a oferit un interviu sincer și a vorbit despre divorțul de Bill Gates. La aproape un an de când fondatorul Microsoft a făcut anunțul divorțului public pe Twitter, fosta sa soție a oferit publicului mai multe detalii cu privire la motivele care au dus la ruperea unei căsnicii de 27 de ani.

Publicat: 3 martie 2022, 11:16

La momentul în care au anunțat că divorțează, Melinda și Bill Gates au cerut din partea publicului să li se respecte intimitatea. Cei doi nu au oferit foarte multe declarații, în schimb i-au asigurat pe oamenii din întreaga lume că vor își vor continua munca filantropică împreună. Cei doi dețin una dintre cele mai importante Fundații din lume. Anual aceștia ajută oamenii de pe glob cu investiții de miliarde de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Melinda French Gates a vorbit despre divorțul de Bill Gates

Melinda French Gates a oferit un interviu în exclusivitate pentru CBS Mornings. Fosta soție a fondatorului Microsoft a spus că ”nu a existat un moment anume în care a dus la divorțul său.” Este prima dată când Melinda alege să-și deschidă sufletul în mod public și să vorbească despre fosta sa căsnicie.

Vezi mai multe imagini cu Melinda și Bill Gates în Galeria Foto!

Bill Gates alături de soția lui. Ambii țin în mână câte un trofeu câștigat pentru activitatea lor filantropică.
Bill Gates va continua colaborarea cu soția sa pentru Fundația Bill și Melinda Gates / Getty Images

Fostul cuplu are împreună trei copiii minunați. Cei doi filantropi dețin împreună Fundația Bill și Melinda Gates și au grijă să colaboreze în continuare la combaterea sărăciei. Deși oamenii au încercat întotdeauna să afle mai multe despre ceea ce a dus la ruperea casniciei, foștii soți au fost extrem de discreți.

Reclamă

În timpul interviului pentru cei de la CBS, Melinda a fost întrebată despre o aventură pe care Bill ar fi avut-o cu o femeie din compania sa în urmă cu 20 de ani. O sursă apropiată a fondatorului Microsoft a dezvăluit mai multe amănunte despre acest eveniment în luna mai a anului trecut.

”Am crezut întotdeauna în iertare. Am muncit împreună pentru a rezolva acest lucru. Nu a existat un anume eveniment sau un anume moment care a dus la divorț. Pur și simplu am ajuns într-un punct în care am realizat că această relație nu mai era sănătoasă pentru mine. Nu putea să mai am încredere în ce avusesem în trecut.”

Bill și Melinda Gates au anunțat la momentul divorțului că ”nu se mai pot dezvolta ca un cuplu împreună.”

Reclamă

După ce au depus actele de divorț în luna mai a anului trecut, aceștia au reușit să finalizeze întregul proces în luna august a anului trecut.

Ce s-a întâmplat cu Melinda French Gates după ce a depus actele pentru divorț

Melinda Gates a vorbit în cele din urmă despre divorțul de Bill Gates. În perioada care a urmat după ce și-au anunțat separarea, aceasta a continuat să-și investească averea în cauzele în care credea.

În 2015, Melinda și-a creat propria companie de investiții. Însă în ciuda activităților filantropice care au ținut-o ocupată, Melinda a trecut prin multe momente dificile. După 27 de ani de căsnicie, divorțul nu a venit deloc ușor pentru aceasta.

”Am plâns foarte multe zile la rând. Au fost momente când am fost de-a dreptul furioasă. Însă toate aceste lucruri se întâmplă atunci când ești în acest proces de vindecare. De altfel am trecut printr-o pierdere semnificativă. Am pierdut ceva ce am crezut că voi avea pentru totdeauna. Pe măsură ce timpul a trecut am pornit în călătoria vindecării. În acest moment știu că pot să deschid o pagină a unui capitol nou, Este 2022 și sunt entuziasmată să văd ce îmi va oferi viața anul acesta.”

Bill și Melinda Gates s-au revăzut la aproape două luni după ce au divorțat. Cei doi au luat parte la nunta fiicei lor, Jennifer. În luna decembrie a anului trecut Bill a vorbit la rândul său despre divorțul prin care a trecut. Filantropul a declarat că perioada ce a urmat divorțului a fost ”neobișnuită” pentru el.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×