Reclamă

Prima declarație a lui Jennifer Gates despre divorțul părinților

La începutul acestei săptămâni, Bill și Melinda Gates și-au anunțat divorțul, după 27 de ani de căsnicie. La scurt timp după aceea a apărut și prima declarație a lui Jennifer Gates. Această perioadă a despărțiriii părinților săi este catalogată ca fiind una extrem de solicitantă, spune fiica lui Bill Gates despre divorț.

Publicat: 5 mai 2021, 8:51

Tânăra în vârstă de 25 de ani a făcut apel la respectarea intimității, prin intermediul unui story făcut public pe Instagram, într-o perioadă în care familia sa traversează un moment dificil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca și părinții ei, Jennifer Gates și-a exprimat anterior interesul de a-și folosi privilegiul pentru a-i ajuta pe alții: „M-am născut cu un imens privilegiu și cred că această oportunitate ar trebui folosită pentru a învăța de la părinții mei să descopăr lucruri ce mă pasionează și să transform lumea într-un loc mai bun”.

Prima declarație a lui Jennifer Gates

„Până acum mulți dintre voi au aflat că părinții mei se despart. A fost o perioadă dificilă pentru întreaga noastră familie”, a afirmat fiica miliardarului american.

„Încă învăț cum să-mi susțin emoțiile, dar și membrii familiei în acest moment. Sunt recunoscătoare pentru spațiul pe care îl am pentru a face acest lucru. Aș vrea să știți că susținerea și cuvintele voastre înseamnă enorm pentru mine”, a adăugat tânăra în mesajul destinat persoanelor care îi urmăresc contul de Instagram.

„Vă mulțumim că ne-ați înțeles și ne-ați respectat dorința de confidențialitate”, a încheiat aceasta, potrivit revistei People.

Reclamă

Jennifer Gates este fiica cea mare a miliardarului filantrop Bill Gates, și a soției sale Melinda. Jennifer este sora lui Pheobe și a lui Rory. Deși tatăl său este fondatorul faimoasei companii Microsoft, acesta nu le-a permis copiior săi să aibă telefon mobil până la vârsta de 14 ani.

Cine este Jennifer Gates și cu ce se ocupă

Jennifer Gates a absolvit Universitatea Stanford în anul 2018, specializându-se pe biologie umană. Ea și-a luat apoi un an de pauză, pentru a se concentra pe pasiunea ei: echitația, înainte de a se înscrie mai departe la cursuri de medicină. Se pare că medicul său pediatru, din copilărie, a inspirat-o pe aceasta să urmeze o carieră medicală.

Reclamă

Jennifer călărește de la vârsta de șase ani. Iar de-a lungul timpului a obținut o serie de premii de echitație, informează Business Insider. Pentru a susține pasiunea fiicei sale, Jennifer Gates a cumpărat o serie de proprietăți în Wellington, o localitate în statul american Florida, cunoscută ca fiind un loc de adunare pentru pasionații de echitație înstăriți.

Bill Gates a declarat anterior că odraslele sale vor primi fiecare doar o mică parte din averea sa, pentru ca aceștia „să-și găsească singuri calea în viață”.

În ianuarie 2020, Jennifer Gates și-a anunțat logodna cu Nayel Nassar, cunoscut practicant de echitație. Jennifer Gates și Nassar practică amândoi călăria în echipa Paris Panthers, fondată de Bill Gates. Nassar este, de asemenea, manager al echipei de echitație. În 2019, echipa sa a câștigat locul al 9-lea în cadrul Ligii Mondiale a Campionilor.

Vestea că Bill Gates divorțează de soția sa a fost una surprinzătoare. Cuplul fiind adeseori considerat unul solid. Cei doi s-au cunscut chiar în cadrul companiei Microsoft, iar nunta lor a avut loc în Hawaii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×