Prima declarație a lui Jennifer Gates despre divorțul părinților

La începutul acestei săptămâni, Bill și Melinda Gates și-au anunțat divorțul, după 27 de ani de căsnicie. La scurt timp după aceea a apărut și prima declarație a lui Jennifer Gates. Această perioadă a despărțiriii părinților săi este catalogată ca fiind una extrem de solicitantă, spune fiica lui Bill Gates despre divorț.

5 mai 2021 la 8:51

Tânăra în vârstă de 25 de ani a făcut apel la respectarea intimității, prin intermediul unui story făcut public pe Instagram, într-o perioadă în care familia sa traversează un moment dificil.

Ca și părinții ei, Jennifer Gates și-a exprimat anterior interesul de a-și folosi privilegiul pentru a-i ajuta pe alții: „M-am născut cu un imens privilegiu și cred că această oportunitate ar trebui folosită pentru a învăța de la părinții mei să descopăr lucruri ce mă pasionează și să transform lumea într-un loc mai bun”.

Prima declarație a lui Jennifer Gates

„Până acum mulți dintre voi au aflat că părinții mei se despart. A fost o perioadă dificilă pentru întreaga noastră familie”, a afirmat fiica miliardarului american.

„Încă învăț cum să-mi susțin emoțiile, dar și membrii familiei în acest moment. Sunt recunoscătoare pentru spațiul pe care îl am pentru a face acest lucru. Aș vrea să știți că susținerea și cuvintele voastre înseamnă enorm pentru mine”, a adăugat tânăra în mesajul destinat persoanelor care îi urmăresc contul de Instagram.

„Vă mulțumim că ne-ați înțeles și ne-ați respectat dorința de confidențialitate”, a încheiat aceasta, potrivit revistei People.

Jennifer Gates este fiica cea mare a miliardarului filantrop Bill Gates, și a soției sale Melinda. Jennifer este sora lui Pheobe și a lui Rory. Deși tatăl său este fondatorul faimoasei companii Microsoft, acesta nu le-a permis copiior săi să aibă telefon mobil până la vârsta de 14 ani.

Cine este Jennifer Gates și cu ce se ocupă

Jennifer Gates a absolvit Universitatea Stanford în anul 2018, specializându-se pe biologie umană. Ea și-a luat apoi un an de pauză, pentru a se concentra pe pasiunea ei: echitația, înainte de a se înscrie mai departe la cursuri de medicină. Se pare că medicul său pediatru, din copilărie, a inspirat-o pe aceasta să urmeze o carieră medicală.

Jennifer călărește de la vârsta de șase ani. Iar de-a lungul timpului a obținut o serie de premii de echitație, informează Business Insider. Pentru a susține pasiunea fiicei sale, Jennifer Gates a cumpărat o serie de proprietăți în Wellington, o localitate în statul american Florida, cunoscută ca fiind un loc de adunare pentru pasionații de echitație înstăriți.

Bill Gates a declarat anterior că odraslele sale vor primi fiecare doar o mică parte din averea sa, pentru ca aceștia „să-și găsească singuri calea în viață”.

În ianuarie 2020, Jennifer Gates și-a anunțat logodna cu Nayel Nassar, cunoscut practicant de echitație. Jennifer Gates și Nassar practică amândoi călăria în echipa Paris Panthers, fondată de Bill Gates. Nassar este, de asemenea, manager al echipei de echitație. În 2019, echipa sa a câștigat locul al 9-lea în cadrul Ligii Mondiale a Campionilor.

Vestea că Bill Gates divorțează de soția sa a fost una surprinzătoare. Cuplul fiind adeseori considerat unul solid. Cei doi s-au cunscut chiar în cadrul companiei Microsoft, iar nunta lor a avut loc în Hawaii.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×