Reclamă

Fiul Priscillei Presley, Navarone Garcia, s-a căsătorit cu Elisa Achilli: „Nu îmi pot imagina viața fără ea”

Fiul Priscillei Presley, Navarone Garcia, s-a căsătorit cu Elisa Achilli. Cei doi și-au unit destinele la hotelul Schloss Hünigen din Elveția, iar celebra soție a lui Elvis le-a fost alături pe tot parcursul evenimentului.

Publicat: 17 februarie 2022, 8:30

Navarone Garcia este un bărbat căsătorit: "Nu m-am gândit niciodată că voi găsi un omolog care să fie atât de înțelegător și să mă susțină atât de mult. Ea face totul fără efort și nu îmi pot imagina viața fără ea", a spus solistul Them Guns, în vârstă de 34 de ani, pentru People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul Priscillei Presley, Navarone Garcia, s-a căsătorit cu Elisa Achilli

Elidsa Achilli, în vârstă de 22 de ani, a declarat și ea: „Navarone este cu adevărat cel mai autentic, dulce și sensibil bărbat pe care l-am cunoscut vreodată și sunt atât de norocoasă că, după patru ani de distanță lungă, ne putem începe viața împreună ca soț și soție”.

Vezi mai multe imagini cu Priscilla în GALERIA FOTO!

Garcia și Achilli, care purtau o rochie Anastasia Bull, s-au căsătorit într-o ceremonie în aer liber la care au participat familia și prietenii, inclusiv mama lui. După ceremonie, invitații au aruncat în aer petale de flori multicolore. Presley a spus că a fost „foarte bucuroasă” pentru cei doi și a oferit o declarație exclusivă pentru People.

Reclamă

„Sunt împreună de patru ani și toți am așteptat cu nerăbdare această zi”, a spus ea.

Jerry Schilling, manager de talent și prieten de multă vreme al lui Elvis Presley, a urmărit și el festivitățile prin Zoom. Garcia a cerut-o în căsătorie pe Achilli de Crăciunul în 2020 și a anunțat logodna pe rețelele sociale. Garcia este fiul lui Presley și al fostului ei soț, Marco Garibaldi, de care a divorțat în 2006.

https://www.instagram.com/p/CJOlIIIlv0X/?utm_source=ig_embed
Reclamă

Priscilla Presley este complet schimbată

Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani este complet schimbată după ce s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni. Aceasta avea numai 15 ani când l-a cunoscut pe Elvis. Cei doi s-au căsătorit 8 ani mai târziu.

De-a lungul timpului, Priscilla a fost mereu apreciată pentru frumusețea ei. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta s-a lăsat de mai multe ori pe mâna medicilor esteticieni. Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley de-a lungul anilor. Cu toate acestea, se pare că rezultatele nu au fost mereu cele dorite.

Conform Radar Online, totuși, există o altă explicație pentru operațiunile recente ale Priscillei Presley. Potrivit unui articol scris de publicația menționată mai sus, în vara anului 2018 a fost diagnosticată cu cancer de piele. Din cauza diagnosticului, țesutul tumoral a fost îndepărtat de pe față. După operație, Priscilla Presley a fost nevoită să apeleze la medicii esteticieni pentru a ascunde cicatricile.

„Priscila a fost întotdeauna deschisă când a venit vorba de operație. Ea vizitează în mod cabinetele estetice pentru a cere o intervenție suplimentară. Și-a distrus chipul”, informează Radar Online.

Priscilla Presley a declarat în trecut că fața i-a fost distrusă de un medic necalificat, care i-a injectat silicon industrial, același care este folosit pentru automobile. În urma acestei intervenții, Priscilla s-a confruntat cu dureri mari, paralizie a feței și gâtului, dar și gâlme.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care meditează în fața Lunii Pline din Capricorn
Horoscop
Zodii norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn. Nativii care se afirmă în fața celorlalți
Există unele zodii care sunt cu adevărat norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn 2024. Acești nativi se afirmă pe toate planurile și reușesc să aibă parte de multe reușite. Luna Plină în Capricorn...
2
cerc pentru horoscop cu toate zodiile pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Berbecii și Balanțele resimt efecte puternice
Nativii cu marcaj cardinal vor fi cei mai afectați de Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Este vorba despre nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Vor exista atașamente puternice pentru fiecare zodie...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și privește apusul
Horoscop
Zodii destinate succesului. Nativii care reușesc să se afirme în orice circumstanțe
Astrologii spun că există anumite zodii care sunt destinate succesului. Acești nativi reușesc să se descurce în orice circumstanțe și se afirmă ori de câte ori au de întâmpinat o nouă provocare. Unele semne...
4
Suri Cruise face poze cu prietenii la balul de absolvire
Divertisment
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile, dar ea este o tânără echilibrată. Fiica lui Katie Holmes a...
5
Porție de ciorbă de dovlecei cu borș în bol
Rețete
Ciorbă de dovlecei cu borș, delicioasă și răcoroasă
Această ciorbă de dovlecei cu borș este delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară, având un gust acrișor plăcut datorită borșului. Rețeta este ușoară și rapidă, iar ingredientele sunt dintre cele comune preparatelor...
PARTENERI
×