Reclamă

Priscilla Presley a luat parte la o expoziție de artă. Actrița a semnat un portret cu imaginea sa realizat de Adam Rote

Priscilla Presley a luat parte la o expoziție de artă din Miami. Fosta soție a celebrului star, Elvis Presley, a fost invitată să semneze un portret cu imaginea sa din tinerețe realizat de artistul Adam Rote. Actrița este recunoscută pentru implicarea sa în domeniul cultural, în special în cel al artelor plastice.

Publicat: 11 decembrie 2021, 6:59

Priscilla Presley a atras privirile tuturor la ultima sa apariție. Deși are 76 de ani, actrița nu și-a lăsat niciodată la vedere vârsta reală. De-a lungul timpului, aceasta a apelat mai multe operații estetice pentru a-și păstra frumusețea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Priscilla Presley a luat parte de la o expoziție de artă

Priscilla Presley a luat parte la un eveniment emoționant. Actrița în vârstă de 76 de ani a fost invitată la o expoziție de artă susținută în Miami. În cadrul acesteia, au fost expuse mai multe portrete realizate de artistul Adam Rote, ale mai multor artiști consacrați din lumea filmului și nu numai.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Priscilla Presley într-o bluză albă și o pereche de pantaloni negri a luat parte la o expoziție de artă din Mimai
Vedeta și-a arătat entuziasmul de a fi prezentă pe contul personal de Twitter / Profimedia Images

Vedeta a fost complet atinsă de lucrarea realizată de Rote. De-a lungul timpului acesta a devenit celebru pentru portretele realizate cu Elvis Presley, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe și mulți alți artiști consacrați.

Reclamă

”Sunt complet emoționată și onorată de faptul că artistul Adam Rote și-a pus magia la lucru pentru a realiza un portret cu mine. Nu există limite ale talentului său artistic. Aștept cu nerăbdare să iau parte la expoziție.”

Priscilla Presley a luat parte la o expoziție de artă unică. Vedeta și-a arătat entuziasmul de a fi prezentă pe contul personal de Twitter, acolo unde l-a felicitat pe Adam pentru munca și talentul său. Portretul realizat de artist o înfățișează pe actriță în tinerețe, într-o imagine alb-negru.

Alături de portretul acesteia s-a aflat și cel al fostului soț, Elvis Presley. Fosta soție a legendei muzicale a avut o apariție  impecabilă, într-o ținută elegantă care i-a scos în evidență silueta, dar și chipul superb. La 76 de ani, Priscilla Presley recunoaște că a apelat la operațiile estetice pentru a încetini procesul de îmbătrânire.

Reclamă

Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley de-a lungul timpului

Priscilla Presley și-a impresionat admiratorii după ce a luat parte la o expoziție de artă din Miai. Actrița în vârstă de 76 de ani a arătat impecabil. Într-o ținută extrem de elegantă, vedeta nu și-a lăsat o clipă la vedere vârsta reală. De-a lungul timpului, ea a apelat la mai multe operații estetice pentru a-și menține imaginea și pentru a încetini procesul îmbătrânirii.

Priscilla l-a cunoscut pe celebrul Elvis Presley pe când aceasta avea doar 15 ani. Cei doi s-au căsătorit abia opt ani mai târziu. Pentru că Priscilla s-a temut de efectele îmbătrânirii, ea a apelat la mai multe intervenții estetice. Mulți spun că acestea i-au distrus chipul.

De altfel, actrița a dat în judecată un medic necalificat care i-ar fi injectat silicon industrial, același folosit pentru automobile. În urma acelei intervenții, vedeta s-a ales cu durei, paralizia feței și a gâtului și multe alte probleme. Vedeta a reușit să câștige procesul și să-și recapete frumusețea.

Totodată, acesta a fost nevoită să recurgă la ajutorul bisturiului din cauza cancerului de piele. Vedeta a recurs la operații pentru a ascunde cicatriciile lăsate de acesta. Într-un interviu pe care l-a acordat în cadrul unei emisiuni televizate, actrița a mărturisit că în 12 ani petrecuți alături de Elvis, acesta nu i-a văzut niciodată chipul fără machiaj.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×