Reclamă

Priscilla Presley a luat parte la o expoziție de artă. Actrița a semnat un portret cu imaginea sa realizat de Adam Rote

Priscilla Presley a luat parte la o expoziție de artă din Miami. Fosta soție a celebrului star, Elvis Presley, a fost invitată să semneze un portret cu imaginea sa din tinerețe realizat de artistul Adam Rote. Actrița este recunoscută pentru implicarea sa în domeniul cultural, în special în cel al artelor plastice.

Publicat: 11 decembrie 2021, 6:59

Priscilla Presley a atras privirile tuturor la ultima sa apariție. Deși are 76 de ani, actrița nu și-a lăsat niciodată la vedere vârsta reală. De-a lungul timpului, aceasta a apelat mai multe operații estetice pentru a-și păstra frumusețea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Priscilla Presley a luat parte de la o expoziție de artă

Priscilla Presley a luat parte la un eveniment emoționant. Actrița în vârstă de 76 de ani a fost invitată la o expoziție de artă susținută în Miami. În cadrul acesteia, au fost expuse mai multe portrete realizate de artistul Adam Rote, ale mai multor artiști consacrați din lumea filmului și nu numai.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Priscilla Presley într-o bluză albă și o pereche de pantaloni negri a luat parte la o expoziție de artă din Mimai
Vedeta și-a arătat entuziasmul de a fi prezentă pe contul personal de Twitter / Profimedia Images

Vedeta a fost complet atinsă de lucrarea realizată de Rote. De-a lungul timpului acesta a devenit celebru pentru portretele realizate cu Elvis Presley, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe și mulți alți artiști consacrați.

Reclamă

”Sunt complet emoționată și onorată de faptul că artistul Adam Rote și-a pus magia la lucru pentru a realiza un portret cu mine. Nu există limite ale talentului său artistic. Aștept cu nerăbdare să iau parte la expoziție.”

Priscilla Presley a luat parte la o expoziție de artă unică. Vedeta și-a arătat entuziasmul de a fi prezentă pe contul personal de Twitter, acolo unde l-a felicitat pe Adam pentru munca și talentul său. Portretul realizat de artist o înfățișează pe actriță în tinerețe, într-o imagine alb-negru.

Alături de portretul acesteia s-a aflat și cel al fostului soț, Elvis Presley. Fosta soție a legendei muzicale a avut o apariție  impecabilă, într-o ținută elegantă care i-a scos în evidență silueta, dar și chipul superb. La 76 de ani, Priscilla Presley recunoaște că a apelat la operațiile estetice pentru a încetini procesul de îmbătrânire.

Reclamă

Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley de-a lungul timpului

Priscilla Presley și-a impresionat admiratorii după ce a luat parte la o expoziție de artă din Miai. Actrița în vârstă de 76 de ani a arătat impecabil. Într-o ținută extrem de elegantă, vedeta nu și-a lăsat o clipă la vedere vârsta reală. De-a lungul timpului, ea a apelat la mai multe operații estetice pentru a-și menține imaginea și pentru a încetini procesul îmbătrânirii.

Priscilla l-a cunoscut pe celebrul Elvis Presley pe când aceasta avea doar 15 ani. Cei doi s-au căsătorit abia opt ani mai târziu. Pentru că Priscilla s-a temut de efectele îmbătrânirii, ea a apelat la mai multe intervenții estetice. Mulți spun că acestea i-au distrus chipul.

https://www.instagram.com/p/B2p0ajwh8MO/

De altfel, actrița a dat în judecată un medic necalificat care i-ar fi injectat silicon industrial, același folosit pentru automobile. În urma acelei intervenții, vedeta s-a ales cu durei, paralizia feței și a gâtului și multe alte probleme. Vedeta a reușit să câștige procesul și să-și recapete frumusețea.

Totodată, acesta a fost nevoită să recurgă la ajutorul bisturiului din cauza cancerului de piele. Vedeta a recurs la operații pentru a ascunde cicatriciile lăsate de acesta. Într-un interviu pe care l-a acordat în cadrul unei emisiuni televizate, actrița a mărturisit că în 12 ani petrecuți alături de Elvis, acesta nu i-a văzut niciodată chipul fără machiaj.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×