Reclamă

Salma Hayek s-a pozat în costum de baie la 55 de ani. Actrița este superbă

Salma Hayek și-a sărbătorit ziua de naștere pe data de 2 septembrie. Actrița arată impecabil la vârsta ei, unde mai pui că nu a apelat la la ajutorul medicilor esteticieni. Salma Hayek s-a pozat în costum de baie la 55 de ani. Vedeta a stârnit invidia multor femei din întreaga lume.

Publicat: 5 septembrie 2021, 7:30

Vedeta a îmbrăcat un costum de baie întreg, de un albastru superb, care i-a pus în evidență formele trupului. Salma se bucură de o frumoasă vacanță într-un peisaj însorit. Mesajul pe care l-a pus la postare este specific ei, simplu, dar de impact: "La mulți 55 de ani pentru mine 💃🏻 aștept cu nerăbdare noi aventuri # recunoscătoare".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek s-a pozat în costum de baie

Hayek arată incredibil, dar recunoaște că a simțit presiunea Hollywoodului, mai ales când vine vorba de femei și de procesul de îmbătrânire. Ea spune că oamenii se simt în măsură să critice fără rezerve atunci când o femeie înaintează în vârstă, iar acest lucru se vede pe trupul ei.

Cu toate acestea și în ciuda acuzațiilor pe care le-a primit de-a lungul timpului, Salma spune că aceste fapte au ajutat-o să înțeleagă că trebuie să fie recunoscătoare pentru ceea ce i-a permis corpul ei să facă, atât ca actriță, dar și ca mamă pentru fiica Valentina, în vârstă de 13 ani.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

„Având în vedere câtă presiune și câte prejudecăți am pus asupra trupului meu, corpul meu a fost incredibil de generos. Nu cred că sunt o femeie sexy. Dar știu că pentru vârsta mea, pentru stilul de viață pe care l-am trăit nu mă descurc prea rău.”

Hayek și-a impresionat fanii din ce în ce mai des cu postările sale de pe contul de Instagram. La fel ca supermodelul Paulina Porizkova, Hayek demonstrează că îmbătrânirea nu trebuie să fie un moment în care te gândești cu nostalgie la felul în care arătai în tinerețe, trebuie doar să apreciezi și mai mult ceea ce ai realizat până acum.

Salma Hayek a răspuns acuzațiilor fanilor

Reclamă

Salma Hayek le-a răspuns recent fanilor în legătură cu faptul că și-a mărit bustul de-a lungul anilor. După ce mai mulți oameni au întrebat-o de ce i-au crescut sânii de-a lungul anilor, actrița a avut curajul să dea toate detaliile. Salma Hayek a mers chiar și la un medic specialist atunci când și-a dat seama că ceva se întâmplă cu trupul ei.

„Întrebările au fost terifiante. Mă întrebau lucruri de genul dacă îmi cresc urechile sau îmi crește păr în interiorul lor. Dacă am început să am mustață sau barbă. Dacă mă enervez ușor sau plâng fără niciun motiv. Am mai fost întrebată dacă iau repede în greutate și nu mai reușesc să slăbesc sau dacă am vaginul uscat”, a declarat actrița în vârstă de 54 de ani la ultimul episod din Red Table Talk, scrie People.

Toate aceste întrebări au venit în momentul în care Salma Hayek a început să se confrunte cu simptomele menopauzei.

„Sâni cresc foarte mult. Pentru unele femei devin mai mici. Dar există altele care iau ]n greutate au parte și de o mărire naturală a bustului. La alte femei, când devin mame și alăptează bustul crește și nu mai revine la forma inițială. În unele dintre cazuri, la menopauză cresc din nou. Și întâmplător sunt una dintre acele femei care s-a confruntat cu mărirea bustului la fiecare pas”, a mai declarat vedeta.

Nimeni nu i-a spus însă că în această etapă a vârstei bustul ei se va mări. Acest lucru a uimit-o chiar și pe ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×