Reclamă

Salma Hayek a explicat de ce i s-a mărit bustul pe parcursul anilor: dezvăluirile vedetei

Salma Hayek a explicat de ce i s-a mărit bustul pe parcursul anilor. Sunt puține femei cele care au curajul să discute public despre efectele menopauzei. Actrița a dat detalii despre consultații la medicul specialist.

Publicat: 25 iunie 2021, 7:10

Actrița a mers direct la medicul specialist atunci când și-a dat seama că se confruntă cu simptome ale menopauzei. Vedeta a spus că a fost uimită de potențialele simptome pe care ginecologul i le-a enumerat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek a explicat de ce i s-a mărit bustul

„Întrebările au fost terifiante. Mă întrebau lucruri de genul dacă îmi cresc urechile sau îmi crește păr în interiorul lor. Dacă am început să am mustață sau barbă. Dacă mă enervez ușor sau plâng fără niciun motiv. Am mai fost întrebată dacă iau repede în greutate și nu mai reușesc să slăbesc sau dacă am vaginul uscat”, a declarat actrița în vârstă de 54 de ani la ultimul episod din Red Table Talk, scrie People.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Salma Hayek într-o rochie roșie cu părul coafat în buble lejere.
Atitudinea Salmei Hayek le-a dat încredere regizorilor să îi propună roluri-cheie în filme celebre / Getty Images

Simptomul care a susprins-o cel mai tare pe actriță după ce a intrat la menopauză a fost unul despre care nu i se spusese nimic și anume că bustul ei va deveni mai mare.

Reclamă

„Sâni cresc foarte mult. Pentru unele femei devin mai mici. Dar există altele care iau ]n greutate au parte și de o mărire naturală a bustului. La alte femei, când devin mame și alăptează bustul crește și nu mai revine la forma inițială. În unele dintre cazuri, la menopauză cresc din nou. Și întâmplător sunt una dintre acele femei care s-a confruntat cu mărirea bustului la fiecare pas”, a mai declarat vedeta.

Salma Hayek a spus că, de-a lungul anilor, deoarece greutatea ei a fluctuat din sarcină și până la menopauză, oamenii au crezut că a suferit o intervenție de mărire a bustului.

„O mulțime de oameni au spus că mi-au crescut sânii. Nu îi învinovățesc! Sânii mei erau mai mici! La fel și restul corpului meu. Dar au continuat să crească. Multe, multe dimensiuni. Și spatele meu a suferit cu adevărat din această cauză. Nu mulți oameni vorbesc despre acest lucru.”

Reclamă

Alte acuzații care i s-au adus Salmei Hayek

Vedeta a mai mărturisit că în ultimii ani a trecut foarte des prin stări de schimbare a dispoziției sau s-a confruntat cu bufeuri. Cu toate acestea, Hayek a spus că pentru ea faptul că îmbătrânește nu este nicio problemă.

„Nu există date de expirare pentru femei. Așa se întâmplă lucrurile. Pentru că poți să dai cu fundul la orice vârstă. Poți visa la orice vârstă, poți fi romantică oricând. Avem dreptul să fim iubite pentru cine suntem, în locul în care suntem. Nu suntem aici doar pentru a naște copii, nu suntem doar pentru bărbații din viața noastră. Este o neînțelegere care se întâmplă de secole.”

Salma Hayek a mai fost acuzată de-a lungul timpului că s-a căsătorit cu Francois-Henri Pinault pentru bani. Cei doi s-au logodit în luna martie a anului 2007. Doi ani mai târziu s-au căsătorit de Ziua Îndrăgostiților în Paris. Într-un interviu recent, Salma Hayek a spus pentru revista Allure că cea mai mare bucurie a ei este faptul că poate să fie așa cum vrea în preajma soțului ei.

Actrița a surprins după ce a spus că ea însăși își susține în continuare cheltuielile. Soțul ei i-ar fi declarat la începutul căsătoriei că independența ei este unul dintre lucrurile pentru care și-a dorit să se căsătorească cu aceasta. Și este unul dintre motivele pentru care o respectă enorm.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×