Reclamă

Tyra Banks a vorbit despre silueta sa. Cum a celebrat modelul aniversarea a 48 de ani

Tyra Banks a vorbit recent despre silueta sa. Cu ocazia aniversării a 48 de ani, modelul le-a transmis fanilor săi un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram. Deși fizicul său s-a schimbat vizibil de-a lungul anilor, Banks nu și-a pierdut o clipă frumusețea interioară și încrederea de sine.

Publicat: 7 decembrie 2021, 12:54

Tyra Banks a devenit cunoscută în lumea internațională pentru fizicul său de invidiat. Vedeta a început cu o carieră de succes în modeling, iar ulterior și-a îndreptat atenția către emisiunile televizate, dar și către lumea filmului. Banks a impresionat prin talentul său uimitor și a reușit să ajungă rapid la inimile milioanelor de admiratori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tyra Banks a vorbit despre silueta sa

Tyra Banks nu încetează să-și surprindă fanii din întreaga lume. Vedeta internațională a împlinit recent vârsta de 48 de ani pe care a marcat-o într-un mod unic și deosebit. Modelul a împărtășit cu admiratorii săi de pe Instagram un mesaj sincer privind modul în care își percepe silueta.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

În imaginile pe care le-a postat, Banks apare purtând un costum de baie negru cu imprimeu floral. Costumul de baie dintr-o singură piesă i-a scos în evidență fizicul superb. Deși a luat câteva kilograme în plus, artista nu se sfiește să se afișeze în fața fanilor săi. În descrierea fotografiei, Banks a adăugat un mesaj de încurajare.

Reclamă

”Este ziua mea de naștere. În fiecare an corpul meu continuă să se schimbe. Corpul meu este mai plin, însă așa este și mintea mea. La mulți ani tuturor celor născuți sub semnul zodiacal al Săgetătorului. Haideți să creștem împreună.”

Admiratorii au reacționat rapid și i-au lăsat vedetei sute de mii de aprecieri. Comentariile au fost pline de urări și de felicitări. Tyra Banks a vorbit recent despre silueta sa și a ținut să-și încurajeze fanii să se iubească exact așa cum sunt.

La 48 de ani modelul continuă să impresioneze prin frumusețea naturală și prin încrederea de sine pe care o are. La fel ca multe alte modele celebre, Banks promovează o imagine pozitivă asupra corpului femeilor. Modelul este impresionat de felul în care au evoluat lucrurile în această direcție de-a lungul timpului.

Reclamă

Tyra Banks promovează o imagine pozitivă asupra corpului femeilor

Tyra Banks a vorbit derent despre silueta sa. Vedeta a împlinit 48 de ani și este mai fericită ca niciodată cu modul în care arată. Deși a luat câteva kilograme în plus, Banks este mândră de formele pe care le are. Încă din anul 2007 a început să promoveze o imagine pozitivă asupra corpului femeilor.

Tot în acel an, după ce mai multe fotografii cu ea în costum de baie au ajuns să circule pe internet, oamenii au judecat-o entru kilogramele pe care le-a pus în plus. Vedeta a reacționat atunci cu un mesaj pentru cei ce i-au criticat silueta. De-a lungul timpului, modelul a vorbit în mai multe show-uri de televiziune despre aspectele ce țin de silueta sa.

”Este amuzant pentru că acum 20 de ani eram un fel de lider în această industrie frumuseții prin imaginea mea. Cu toate acestea, ce fac femeile care promovează o imagine pozitivă a corpului este mult mai important. Atunci când eu defilam pe podiumuri, celulita trebuia atent acoperită. Acum, lucrurile au evoluat. Modelele defilează mândre cu imaginea lor reală. Sunt fericită să văd că oamenii dunc acest lucru la nivelul următor.”

De-a lungul timpului, Tyra a încercat să atragă atenția asupra acestor aspecte ce țin de imaginea femeilor. Vedeta spune că o influență importantă asupra mentalității sale a fost mama sa. Banks spune că aceasta i-a insuflat că trebuie să se accepte exact așa cum este și să accepte procesul natural de înaintare în vârstă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×