Reclamă

Arabella Chi a atras privirile tuturor într-un costum de baie. Cum a fost surprinsă vedeta la plajă în Ibiza

Arabella Chi a atras privirile tuturor într-un costum de baie cu animal-print. Vedeta internațională și-a expus silueta de invidiat pe plajele fierbinți din Ibiza. Fotografii au fost pe urmele sale și au pozat-o din fiecare unghi. Arabella nu a fost deloc deranjată de prezența acestora, în schimb s-a asigurat că le oferă o priveliște de neuitat.

Publicat: 6 noiembrie 2021, 6:14

Arabella Chi știe cum să se facă remarcată. Modelul în vârstă de 30 de ani a atras atenția oamenilor pe plaja din Ibiza. Vedeta s-a distrat în apele calde, apoi s-a bucurat de soarele strălucitor pentru a-și pune la punct bronzul perfect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arabella Chi a atras privirile tuturor într-un costum de baie

Arabella Chi este una dintre cele mai apreciate figuri din mediul online. Vedeta internațională a devenit cunoscută în urma participării la un show de televiziune de succes. De atunci, Arabella continuă să-și impresioneze admiratorii cu apariții desprinse din revistele de modă.

Celebritatea în vârstă de 30 de ani a fost surprinsă recent la plajă. Arabella s-a distrat în Ibiza alături de prietenii săi. Aceasta și-a pus la punct bronzul perfect și le-a arătat celor din jur de ce este numită una dintre cele mai frumoase femei din mediul online.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Arabella Chi într-un costum de baie cu animal print în timp ce pozează cu o mână în șold în Ibiza
Arabella Chi a strâns sute de aprecieri pe rețelele sociale în urma fotografiilor postate / Profimedia Images
Reclamă

Fotografii au fost și ei atenți la vedetă și nu au scăpat-o din priviri. Arabella Chi a atras privirile tuturor într-un costum său de baie din două piese. Blonda superbă a optat pentru un costum de baie cu animal-print. La gât a purtat un lănțic lung de aur la care avea atașat un pandantiv cu inițiala numelui său.

Pentru mâini a ales o pereche de brățări discrete și mai multe inele. Vedeta și-a expus frumusețea naturală și nu a optat pentru machiaj. Costumul de baie i-a pus în evidență silueta fără cusur.

Părul dezordonat și l-a așezat deseori în timp ce poza fericită în apă. Chiar și atunci când se distrează, Arabella nu uită să adopte poziția perfectă pentru o imagine de top.

Reclamă

Cum și-a început Arabella Chi cariera

Arabella Chi a atras privirile tuturor într-un costum de baie la plajă în Ibiza. Modelul în vârstă de 30 de ani a căpătat tot mai multă notorietate în ultima perioadă. Pe lângă cariera de model, aceasta și-a construit o comunitate impresionantă pe rețelele sociale. Aceasta a avut mai multe relații de-a lungul timpului cu personalități celebre.

Până de curând vedeta a fost într-o relație cu Wes Nelson. Arabella a devenit cunoscută în întreaga lume în principal pentru cariera sa în modeling. Frumusețea vedetei a propulsat-o pe culmile succesului rapid. De-a lungul timpului a defilat pe podiumuri celebre și a reușit să atragă atenția publicațiilor din întreaga lume.

Deși pare un lucru simplu, de-a lungul timpului nenumărate modele au rupt tăcerea și au vorbit despre dificultățile din spatele imaginiii perfecte. Arabella face o senzație și pe rețelele sociale.

Acolo își bucură fanii cu imagini din viața sa personală, dar și cu promovări ale produselor de la branduri de lux. Blonda superbă are un număr impresionant de fani pe care îi ține alături cu postări creative și imagini inedite.

Cariera sa este în plină ascensiune, iar parcursul său până în prezent este unul de-a dreptul impresionant. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×