Reclamă

Actrița principală din Squid Game a atras privirile tuturor. Ce imagini a postat recent HoYeon Jung

Actrița principală din Squid Game a atras atenția tuturor cu cea mai recentă postare a sa de pe rețelele sociale. HoYeon Jung a reușit să strângă pe contul personal de Instagram peste 15 milioane de persoane în doar câteva săptămâni, scrie InQuisitr. Motivul se datorează în principal serialului în care joacă rolul lui Kang Sae-byeok.

Publicat: 31 octombrie 2021, 6:58

Kang Sae-byeok sau jucătoarea 067 s-a făcut rapid remarcată în serialul Squid Game. Actrița a reușit să ajungă rapid la inimile fanilor printr-o interpretare desăvârșită, dar și prin frumusețea sa naturală. La 27 de ani, HoYeon Jung are o carieră strălucită în lumea modelingului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actrița principală din Squid Game a atras privirile tuturor

Puțini știu că HoYeon Jung are o carieră de model în spate. Cei mai mulți au cunoscut-o în urma rolului interpretat în Squid Game. Deși serialul i-a sporit vizibil popularitatea, vedeta continuă să se axeze pe ceea ce iubește să facă cel mai mult, să pozeze. Recent actrița principală din Squid Game a postat pe rețelele sociale câteva imagini care i-au făcut pe fanii din întreaga lume să reacționeze.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Conform surselor externe, HoYeon Jung se află printre primele cele mai urmărite actrițe din Coreea de Sud. Vedeta și-a bucurat fanii din întreaga lume cu câteva imagini inedite de la un shooting foto. HoYeon Jung promovează în prezent hainele pentru un brand celebru.

Reclamă

În caruselul postat pe Instagram, modelul apare într-o bustieră orange și o pereche de pantaloni pe care îi poartă deschiși în timp ce stă pe un scaun. Cea de-a treia imagine a fost cea care i-a făcut pe admiratori să reacționeze. În ultima fotografie modelul apare într-un tricou albastru și în lenjerie intimă albă.

Silueta sa de invidiat a reușit să strângă rapid  mii de aprecieri și sute de comentarii. Vedeta și-a lăsat la vedere picioarele tonifiate și abdomenul plat. Părul a fost aranjat natural și l-a lăsat desfăcut pe spate. Actrița din Squid Game este obișnuită să pozeze, iar acest lucru vine deja natural pentru ea.

Vedeta și-a început cariera în modeling de la vârsta de 16 ani, când defila deja pe podiumuri pentru branduri celebre din Coreea de Sud. 

Reclamă

Cum și-a început HoYeon Jung cariera

Actrița principală din Squid Game și-a început cariera de la vârsta de 16 ani. Aceasta a debutat ca model și s-a făcut remarcată pentru trăsăturile superbe și pentru culoarea părului. La începutul carierei, vedeta a ales să-și facă părul roșcat.

De-a lungul timpului a defilat pe podiumuri purtând haine de la branduri celebre. Este cunoscută în Coreea de Sud, dar și la nivel internațional.

A luat parte la Seoul Fashion week apoi a participat la câteva emisiuni televizate. Modelul a devenit cunoscut pentru fizicul său de invidiat. A pozat pentru reviste precum Vogue Korea și Nylon Korea. HoYeon Jung a defilat pentru Dolce & Gabbana, Miu Miu, Giambattista, iar lista este mult mai lungă.

Actrița a plecat o perioadă și în Statele Unite ale Americii pentru a-și pune la punct cariera. Ulterior s-a întors în Coreea și a primit rolul jucătoarei 067 în serialul de succes Squid Game.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×