Reclamă

Serialul Squid Game ar putea fi nominalizat la Premiile Emmy 2022. Ce reguli trebuie să respecte pentru a fi eligibil

Vești minunate pentru fanii serialului Squid Game care ar putea fi nominalizat la Premiile Emmy 2022. Mai mult, producția are toate șansele să se numere printre câștigătoare. Însă pentru ca toate acestea să se întâmple, Squid Game trebuie să respecte câteva reguli generale ale Academiei de Televiziune. 

Publicat: 8 octombrie 2021, 11:36

Academia de Televiziune din Statele Unite ale Americii a confirmat pentru publicația Variety faptul că serialul Squid Game este eligibil pentru a se încadra la competiția de la Premiile Emmy 2022. Serialul sud-coreean, realizat sub umbrela giganților de la Netflix a reușit să strângă în jurul său zeci de milioane de telespectatori din întreaga lume. Seria de nouă episoade a ținut cu sufletul la gură audiența. Acum poate fi răsplătită la una dintre cele mai prestigioase competiții.

Serialul Squid Game ar putea fi nominalizat la Premiile Emmy 2022

Serialul Squid Game are în prezent toate șansele să câștige competiția Premiilor Emmy 2022. Considerat a fi unul dintre cele mai bune seriale din ultima vreme, drama care se întinde pe nouă episode a demonstrat talentul și genialitatea regizorilor din Coreea de Sud.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Scenă din serialul Squid Game în care apar cele trei personaje principale interpretate de Ali, Park Hae Soo și Lee Jung-jae
Personajele principale din seria de succes sunt interpretate de actori de renume din Coreea de Sud / Profimedia Images

Produs sub umbrela celor de la Netflix, Squid Game ar putea fi nominalizat la Premiile Emmy 2022. Regulile de participare sunt destul de stricte. Conform lor un serial de televiziune care nu este realizat de producători americani nu poate fi eligibil.

Reclamă

Cu toate acestea, conform Academiei de Televiziune ”o coproducție este eligibilă atâta timp cât s-a realizat între producătorii americani și partenerii străini cu scopul de a fi difuzată pentru publicul american”.

Serialul Squid Game nu are la bază un scenariu tipic pentru Statele Unite ale Americii. Totuși el a fost produs de Netflix în colaborare cu producătorii din Coreea de Sud cu scopul inițial de a fi difuzat pentru publicul american.

Astfel, producția devine eligibilă și poate lua parte la marele concurs. Squid Game devine eligibil pentru orice categorie a Premiilor Emmy 2022. Cu toate acestea, nu poate participa simultan la mai multe categorii.

Reclamă

La aflarea veștii, fanii au început deja să facă predicții cu privire la posibilitatea de a câștiga competiția. Popularitatea serialului este din ce în ce mai mare și are toate șansele să se numere printre câștigători. 

Care sunt șansele serialului Squid Game pentru a căștiga la Premiile Emmy 2022

Serialul Squid Game ar putea fi nominalizat la Premiile Emmy 2022. Mai mult, predicțiile spun că acesta are toate șansele să se numere printre serialele câștigătoare. Academia de Televiziune din Statele Unite ale Americii a confirmat faptul că SquidGame este eligibil pentru a se încadra la Premiile Emmy de anul viitor.

Producția este deja comparată cu o altă capodoperă produsă în Coreea de Sud, Parasite. Filmul Parasite se folosește de violență pentru a spune povestea tragică a diviziunii dintre clase. Rigoarea și talentul au fost cele care i-au adus peliculei Parasite un premiu Oscar în anul 2020.

Cu toate acestea, este cunoscut faptul că Premiile Emmy sunt mult mai competitive decât cele de la Oscar. Deși Squid Game are toate șansele să fie nominalizat la una din categorii, conținutul serialului s-ar putea să nu fie pe placul juraților.

Apreciat de oamenii din întreaga lume, serialul este considerat ca având o violență exacerbată, lucru ce îl face să piardă câteva puncte.

Deși Academia de Televiziune a devenit tolerantă cu astfel de seriale în ultima vreme, Game of Thrones, Lovecraft Country sau Watchmen, este totuși o raritate ca un serial atât de violent să se numere printre câștigătoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×