Reclamă

Seriale care apar în octombrie 2021. Serii pe care nu trebuie să le ratezi

Numeroase seriale care apar în octombrie 2021 au atras deja atenția la nivel mondial. Fie că vorbim de noi sezoane ale unor seriale îndrăgite sau serii complet noi ce promit să distreze fanii. 

Publicat: 2 octombrie 2021, 7:31

Printre numeroasele seriale care apar în această lună se numără unele serii favorite, ce deja au adunat milioane de fani la nivel mondial și au dat naștere unor adevărate discuții în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alte serii noi au în distribuție nume grele de la Hollywood, ce au impresionat deja fanii și criticii, scrie Entertainment Weekly.

Luna octombrie 2021 promite numeroase proiecte care vor ține publicul cu sufletul la gură și care vor introduce personaje și situații noi memorabile.

Seriale care apar în octombrie 2021

Luna octombrie 2021 promite producții interesante, mult așteptate de fani. Printre acestea se numără următoarele sezoane din seriale îndrăgite, ce au impresionat nu doar publicul la nivel mondial, ci și criticii. 

În timp ce unele seriale nu vor reveni pe ecrane în 2021, altele deja au atras fani. Iată unele seriale care apar în octombrie 2021 pe care nu trebuie să le ratezi: 

Reclamă

Maid, sezonul 1

Premiera: 1 octombrie 

Distribuție: Margaret Qualley, Nick Robinson, Anika Noni Rose, Andie MacDowell, Tracy Vilar, Billy Burke

Reclamă

Din distribuția serialului fac parte fiica și mama Margaret Qualley și Andie MacDowell. Alături de ele vor juca și Billy Burke și Anika Noni Rose.

Seria prezinto povestea unei mame tinere ce fuge de partenerul abuziv. Pentru a-și câștiga traiul și pentru a avea grijă de fiica ei, tânăra începe să curețe casele unor clienți bogați. 

A Tale Dark and Grimm, sezonul 1

Premieră: 8 octombrie

Distribuție: Adam Lambert, Scott Adsit, Erica Rhodes, Ron Funches, Jonathan Banks

Bazată pe cartea scrisă de Adam Gidwitz, A Tale Dark and Grimm prezintă povestea lui Hansel și Gretel, dar într-un context modern.

Serialul animat îi are în distribuție pe Adam Lambert și Erica Rhodes și va avea premiera pe 8 octombrie. Se numără printre cele mai așteptate seriale care apar în octombrie 2021.

Dopesick

Premieră: 13 octombrie

Distribuție: Michael Keaton, Peter Sarsgaard, Michael Stuhlbarg, Rosario Dawson

Seria Dopesick, creată de Danny Strong, e bazată pe cartea Dopesick: Dealers, Doctors and the Drug Company that Addicted America.

Producția va prezenta modul în care numeroși cetățeni din SUA au devenit dependenți de medicamente opioide din cauza unei companii farmaceutice ce a dus la o adevărată epidemie peste ocean.

You, sezonul 3

Premieră: 15 octombrie

Distribuție: Penn Badgley, Victoria Pedretti, Shalita Grant, Travis Van Winkle, Saffron Burrows

Cel de-al treilea sezon al serialului thriller fenomen va reveni pe ecrane pe 15 octombrie. La finalul sezonului 2, personajul principal Joe (Badgley) cunoscuse încă o persoană care avea aceleași predilecții criminale.

În sezonul 3, cei doi se retrag în suburbie cu noul lor copil. Joe va fi nevoit să găsească o nouă cale pentru a găsi un echilibru periculos între a fi tată și criminal în serie. You intră în categoria celor mai cunoscute seriale care apar în octombrie 2021.

Succesiunea, sezonul 3

Premieră: 17 octombrie 

Distribuție: Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin, Matthew Macfadyen, Hiam Abbass, Adrien Brody, Alexander Skarsgard

Povestea familiei Roy continuă din octombrie 2021. Fanii serialului vor vedea cum compania familiei se va ajusta la schimbări structurale majore.

Dincolo de personajele și actorii obișnuiți, sezonul 3 al serialului promite să aducă și mai multe vedete pe micul ecran. Printre acestea se numără Adrien Brody și Alexander Skarsgard. Serialul va avea premiera pe 17 octombrie. Se numără printre cele mai așteptate seriale care apar în octombrie 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×