Reclamă

Primele imagini din filmul „Matrix 4” au fost lansate. Keanu Reeves se întoarce pe marile ecrane

Primele imagini din filmul Matrix 4 au început deja să circule pe internet. Fanii așteaptă nerăbdători să apară trailer-ul integral. Acesta va fi lansat pe internet în data de 9 septembrie. Conform primelor imagini care au apărut deja, actorul Keanu Reeves se întoarce pe marile ecrane în rolul lui Neo.

Publicat: 9 septembrie 2021, 7:54 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 15:08

Primele imagini ale filmului Matrix Resurrections au fost lansate pe internet.  Posterul oficial a fost și el dezvăluit fanilor nerăbdători. În cel de-al patrulea film din seria Matrix fanii se vor regăsi cu actori precum Keanu Reeves și Carrie-Ann Moss. Cei doi vor interpreta rolurile care i-au consacrat, respectiv rolul lui Neo și al frumoasei Trinity.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele imagini din filmul Matrix 4 au fost lansate

De data aceasta, pelicula Matrix nu va fi regizată de către Lilly Wachowski. Aceasta a renunțat la proiect și i-a lăsat munca surorii sale. Totuși, fanii sunt convinși de faptul că filmul urmează să fie o adevărată capodoperă cinematografică. Primele imagini din Matrix 4 au dezvăluit actorii care se vor întoarce pe marile ecrane.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Alături de Keanu Reeves și Carrie-Ann Moss o vom vedea și pe Jada Pinkett Smith care va interpreta din nou rolul lui Niobe din trilogia originală. Yahya Abdul-Matten II va apărea și el în film. Cel mai probabil acesta va fi o versiune mai tânără a actorului Laurence Fishburne care a interpretat rolul lui Morpheus.

Reclamă

Alte nume celebre precum Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Priyanka Chopra și Christina Ricci vor avea roluri în cel mai așteptat film al anului. Conform scenelor care au fost lansate la CinemaCon, actorul Neil Patrick Harris va juca rolul unui terapeut pentru Neo în Matrix 4.

În același timp, primele imagini din filmul Matrix 4 au demonstrat faptul că Neo s-ar putea să nu fie conștient de cine este atunci când se va întoarce în simulare. Fanii sunt nerăbdători să afle care sunt de fapt poveștile din spatele imaginilor care au apărut recent pe internet.

Aceștia își pun o parte din speranțe în trailer-ul care urmează să apară. Filmul The Matrix Resurrections urmează să apară în decembrie. Deși trailer-ul oficial nu a apărut încă pe internet, studiourile de producție vor începe o amplă campanie de marketing din care vor apărea mai multe imagini cu pelicula mult așteptată. 

Reclamă

Cine va regiza filmul Matrix 4

Filmele din franciza Matrix au avut un real succes de-a lungul timpului. Acestea au reușit să atragă fani din întreaga lume și continuă să impresioneze chiar și în zilele noastre. Primul film din seria a fost lansat în anul 1999. Actorii principali din primele filme se vor întoarce și ei pe marile ecrane conform primelor imagini care au fost făcute publice.

Cel de-al patrulea film al francizei a fost anunțat în mod oficial încă din anul 2019. Filmările au durat mai mult decât s-ar fi așteptat inițial producătorii. Lilly Wachowski s-a ocupat alături de sora sa de regia primului film. De data aceasta, Lilly a decis să nu ia parte la filmările pentru Matrix 4.

Aceasta a declarat în trecut faptul că se simte epuizată în ultima vreme de proiectele pe care le desfășoară, motiv pentru care a decis să nu se mai implice în proiect.

Matrix a revoluționat complet aspectele ce țin de lumea filmului. Pelicula a adus în lumină noi tehnici de filmare și a reușit să popularizeze efectele ce țin de slow motion.

Primele imagini din Matrix 4 au început deja să circule pe internet, iar fanii au așteptări foarte mari de la film. Rămâne de văzut dacă acesta se va ridica la așteptările celor din jur. Premiera filmului va avea loc abia în data de 22 decembrie 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×