Reclamă

Lilly Wachowski nu va regiza pelicula „Matrix 4”. Cum și-a motivat decizia

Lilly Wachowski nu va regiza de pelicula Matrix 4. Sora regizorului de film se va ocupa singură de producția unuia dintre cele mai așteptate filme ale anului acesta. Primele imagini al celui de-al patrulea film din seria Matrix au reușit să capteze imediat atenția publicului. În cadrul evenimentului CinemaCon au fost proiectate câteva scene emblematice pentru noul film.

Publicat: 30 august 2021, 7:36

Cu această ocazie, Lilly Wachowski a dezvăluit publicului de ce nu se va implica în producția peliculei. Lansat pentru prima dată în anul 1999, Matrix a avut un succes remarcabil în rândul publicului. Filmul a  reușit să atragă fani din lumea întreagă și a continuat să surprindă cu fiecare parte care a fost lansată ulterior. Franciza se bucură de un real succes, iar actorii principali așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă pe marile ecrane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lilly Wachowski nu va regiza pelicula Matrix 4

Primul film din franciza Matrix a adus în scenă nume mari precum Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss. Povestea, deja cunoscută de publicul larg urmează să bucure din nou oamenii cu o nouă parte. Primul film debutează cu povestea unui hacker, Neo, care descoperă că el alături de întreaga umanitate trăiesc într-un simulator.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Actorul Keanu Reeves într-un costum negru în timp ce sare în aer și lovește cu piciorul un bărbat într-o scenă din filmul Matrix
Keanu Reeves se numără și el printre actorii din Matrix care au trecut printr-o transformare uimitoare / Getty Images

O idee complet nouă pentru industria cinematografică de la începutul anilor 2000. Lansat în 1999, filmul a atras în jurul său păreri complet diferite. Cu toate acestea, succesul francizei nu poate fi contestat. Al patrulea film al francizei a fost anunțat în mod oficial încă din anul 2019.

Reclamă

Tot atunci s-a aflat faptul că Lilly Wachowski nu va regiza pelicula Matrix 4. De data aceasta, munca îi revine surorii sale Lana Wachowski. Actorii care au devenit consacrați datorită filmului se vor întoarce și ei pe marile ecrane. Printre aceștia se numără, desigur, Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss și Jada Pinkett Smith.

Alături de ei vor fi și nume noi precum Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick. Într-un interviu oferit publicației Entertainment Weekly, Lilly Wachowski și-a deschis sufletul și a povestit mai multe despre motivația care a stat în spatele decizie sale.

Conform declarațiilor sale, Lilly Wachowski se simte epuizată în ultima vreme din cauza proiectelor în care s-a implicat.

Reclamă

Cum și-a motivat Lilly Wachowski decizia

În cel mai recent interviu pe care l-a oferit, Lilly Wachowski a dezvăluit că nu va regiza pelicula Matrix 4. Decizia acesteia s-a bazat în mare parte pe programul încărcat pe care îl are în ultima perioadă. Deși franciza Matrix a avut un real succes, Lilly a decis să nu se întoarcă în trecut.

De altfel, Matrix a revoluționat complet anumite aspecte ce țin de modul în care o peliculă este filmată și regizată. Filmul a adus în lumină tehnici noi și a reușit să popularizeze efectele ce țin de slow motion. În ciuda acestor lucruri, Lilly Wachowski nu vrea să se implice de această dată în proiect. Conform declarațiilor pe care le-a oferit, Lana, sora sa a venit cu ideea de a face un film nou.

Lana a venit cu această idee și am încercat să purtăm o discuție pe această temă. Cu toate acestea, a fost ceva la faptul că va trebui să mă întorc în trecut. Nu vreau să mă întorc în acea perioadă din viața mea, au fost momente dificile când mi-am pierdut mama și tatăl.

– Lilly Wachowski

Se pare că Lilly Wachowski nu va regiza pelicula Matrix 4, ci se va concentra pe noile sale proiecte. Deși are un program extrem de încărcat, Lilly preferă să-și exerseze creativitatea cu noi oportunități. Regizorul preferă să dezvolte lucruri noi, decât să se întoarcă în trecut pentru a relua franciza Matrix. Munca depusă în ultimii ani a făcut-o să-și dea seama cât de important este să-și ia timp liber. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×