Jonah Hill a oferit un interviu emoționant. Cum s-a schimbat viața actorului în ultima perioadă

Celebrul actor Jonah Hill a oferit recent un interviu emoționant. Acesta le-a povestit fanilor săi mai multe detalii cu privire la viața sa. În ultima vreme, actorul a afișat o imagine tot mai pozitivă, iar acest lucru nu a putut decât să-i bucure pe admiratorii săi. La fel ca multe nume celebre din lumea filmului, Jonah a învățat de-a lungul timpului cum să renască din propria cenușă la fel ca o pasăre Phoenix.

Publicat: 26 august 2021, 11:29 / Actualizat: 26 August 2021, 11:30

La început fanii au remarcat o schimbare în stilul vestimentar al actorului, care a trecut la ținute mult mai îndrăznețe. După ce a reușit să slăbească un număr impresionant de kilograme, actorul a adoptat un stil vestimentar expresiv și colorat. Pe lângă hainele pe care a început să le poarte, în ultima vreme Jonah a afișat tot mai multe tatuaje pe corpul său.

Jonah Hill a oferit un interviu emoționant

Schimbările din viața producătorului de filme sunt din ce în ce mai vizibile. Fanii au remarcat în ultima vreme o îmbunătățire a stilului de viață pe care actorul îl trăiește. Pe lângă lucrurile vizibile pe care Jonah le-a îmbunătățit la viața sa, în spatele noii sale imagini se află mult mai multe eforturi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jonah Hill a oferit un interviu emoționant în care a povestit mai multe despre procesul de vindecare prin care trece. Acesta se concentrează studiază deseori subiecte ce țin de sănătatea mintală. Jonah este foarte atent cu felul în care își tratează corpul și spiritul. Actorul încearcă să adopte o atitudine cât mai blândă și pozitivă.

Actorul a învățat în ultima vreme, cât este de important să-ți accepți trupul și să fii recunoscător pentru tot ceea ce poți face zi de zi. De altfel, unul din tatuajele sale promovează tocmai pozitivitatea în relația pe care o ai cu trupul tău. Deși are doar 37 de ani, se pare că actorul preferă să pretindă că are 50 de ani.

Conform publicației The Cut, Jonah Hill muncește foarte mult pentru a avea o gândire matură și pentru a lua cele mai potrivite decizii pentru viața sa. Pe lângă discuțiile privind noua sa atitudine asupra vieții pe care o trăiește, actorul a povestit și despre pasiunile pe care le-a descoperit recent.

Cum s-a schimbat gândirea actorului în ultima vreme

Jonah Hill a oferit interviu emoționant pentru publicația GQ Style și a povestit mai multe lucruri despre planurile sale de viitor. Pe lângă aspectele ce țin de sănătatea mintală, actorul a abordat și alte subiecte, cum ar fi planurile sale de viitor. Jonah este împlinit emoțional la acest moment, însă continuă să aspire la o viață mai bună.

De curând, actorul a descoperit că are o adevărată pasiune și pentru sporturile de apă. Jonah Hill este din ce în ce mai atras de surf. Acesta nu ratează nicio ocazie pentru a prinde valurile mari și a se distra. Pe lângă pasiunea pentru surf, Jonah a reușit să-și descopere și dragostea adevărată.

Jonah Hill la mare, în timp ce face surfing. Placa lui e roșie și costumul lui e negru, cu un val pe fundal
La începutul anului 2021, Jonah Hill a fost surprins cu un look complet diferit, în timp ce făcea surfing. El a scăpat de kilograme în plus și și-a vopsit părul blond / Profimedia Images

Actorul care s-a despărțit de logodnica sa în luna octombrie a anului trecut pare că și-a găsit liniștea în brațele altcuiva. El și iubita lui au ieșit pentru prima dată în public la jumătatea lunii august. Fotografii i-au urmărit la fiecare pas. Sarah Brady, noua iubită a actorului este și instructoare de surf.

Se pare că lucrurile s-au așezat cum se poate mai frumos în viața actorului. Atunci când Jonah Hill a oferit un interviu emoționant pentru celebra publicație, acesta a vorbit câte puțin și despre planurile sale de viitor. Conform declarațiilor acestuia, actorul speră să ajungă la fel ca unii din vecinii săi pe nume Geoff.

Johan își dorește să se mute în apropierea unei plaje. Acesta vrea să trăiască fericirea adevărată, căutând umanitatea și bunătatea, nu urmărind trendurile care apar zi de zi.

Ce crede Jonah Hill despre statutul de artist în zilele noastre

Jonah Hill a oferit un interviu emoționant în care și-a deschis sufletul cu privire la artiștii din zilele noastre. Acesta fost întrebat ce părere are despre stereotipurile care se formează în jurul ideii de a fi artist. Răspunsul său a reușit să-i surprindă pe fani.

Deși există o idee preconcepută cu privire la faptul că artiștii trebuie să ducă o viață grea și dificilă pentru a-și descoperi talentul, actorul nu poate susține acest concept. Jonah este de părere că durerea și tristețea nu nasc întotdeauna opere de artă.

Acesta a explicat că s-a simțit mult mai împlinit, iar arta sa a început să evolueze. Diferența s-a văzut în momentul în care a atins liniștea sufletească și fericirea. De altfel, actorul urmează să lanseze un întreg documentar care îl va avea ca subiect central pe terapeutul său.

Jonah lucrează intens la aceste aspecte din viața sa și este convins de faptul că doar lucruri bune urmează să apară. Hill evită să-și încarce gândurile cu emoții negative, sfat pe care l-a oferit și urmăritorilor săi. Există o schimbare vizibilă în atitudinea pe care Hill o afișează, iar acest lucru nu poate decât să-i bucure pe cei care-l admiră cu adevărat. 

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
2
Bella Throne, alături de iubitul ei, la Milano Fashion Week 2022, îmbrăcați elegant
Divertisment
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Machiajul și costumul actriței, superbe
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere cu un machiaj tematic și un costum pe măsură. Vedeta de 24 de ani a publicat imagini de la ziua de naștere...
3
Meadow Walker, îmbrăcată în negru, la premiera Fast and Furious 9
Divertisment
Meadow Walker s-a căsătorit. Tânăra de 22 de ani și Louis Thornton-Allan au mers în fața altarului
Meadow Walker s-a căsătorit cu Louis Thornton-Allan. Cei doi îndrăgostiți și-au confirmat relația în luna iulie. Ulterior s-au logodit în august, iar la începutul acestei luni au ajuns în fața altarului. Meadow Walker este...
4
Alec și Ireland Baldwin, la Premiile Emmy, pe covorul roșu, în anul 2013
Divertisment
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară. Fiica lui Alec Baldwin are 26 de ani
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară, iar acest lucru a fost remarcat rapid de agențiile de modele. Tânăra de 26 de ani a semnat contracte cu mai multe agenții de modele. Numele ei...
5
Meghan Markle în rochie de mireasă alături de Prințul Harry la costum la ceremonia lor de căsătorie
Divertisment
Thomas Markle Jr face speculații despre căsnicia Prințului Harry. Ce a declarat fratele vitreg al lui Meghan Markle
Thomas Markle Jr face noi speculații despre căsnicia Prințului Harry. Fratele vitreg al lui Meghan Markle a vorbit la un show de televiziune australian despre fostul mariaj al Ducesei de Sussex cu producătorul de...
PARTENERI
×