Reclamă

Jonah Hill a oferit un interviu emoționant. Cum s-a schimbat viața actorului în ultima perioadă

Celebrul actor Jonah Hill a oferit recent un interviu emoționant. Acesta le-a povestit fanilor săi mai multe detalii cu privire la viața sa. În ultima vreme, actorul a afișat o imagine tot mai pozitivă, iar acest lucru nu a putut decât să-i bucure pe admiratorii săi. La fel ca multe nume celebre din lumea filmului, Jonah a învățat de-a lungul timpului cum să renască din propria cenușă la fel ca o pasăre Phoenix.

Publicat: 26 august 2021, 11:29 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 15:12

La început fanii au remarcat o schimbare în stilul vestimentar al actorului, care a trecut la ținute mult mai îndrăznețe. După ce a reușit să slăbească un număr impresionant de kilograme, actorul a adoptat un stil vestimentar expresiv și colorat. Pe lângă hainele pe care a început să le poarte, în ultima vreme Jonah a afișat tot mai multe tatuaje pe corpul său.

Jonah Hill a oferit un interviu emoționant

Schimbările din viața producătorului de filme sunt din ce în ce mai vizibile. Fanii au remarcat în ultima vreme o îmbunătățire a stilului de viață pe care actorul îl trăiește. Pe lângă lucrurile vizibile pe care Jonah le-a îmbunătățit la viața sa, în spatele noii sale imagini se află mult mai multe eforturi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jonah Hill a oferit un interviu emoționant în care a povestit mai multe despre procesul de vindecare prin care trece. Acesta se concentrează studiază deseori subiecte ce țin de sănătatea mintală. Jonah este foarte atent cu felul în care își tratează corpul și spiritul. Actorul încearcă să adopte o atitudine cât mai blândă și pozitivă.

Reclamă

Actorul a învățat în ultima vreme, cât este de important să-ți accepți trupul și să fii recunoscător pentru tot ceea ce poți face zi de zi. De altfel, unul din tatuajele sale promovează tocmai pozitivitatea în relația pe care o ai cu trupul tău. Deși are doar 37 de ani, se pare că actorul preferă să pretindă că are 50 de ani.

Conform publicației The Cut, Jonah Hill muncește foarte mult pentru a avea o gândire matură și pentru a lua cele mai potrivite decizii pentru viața sa. Pe lângă discuțiile privind noua sa atitudine asupra vieții pe care o trăiește, actorul a povestit și despre pasiunile pe care le-a descoperit recent.

Cum s-a schimbat gândirea actorului în ultima vreme

Reclamă

Jonah Hill a oferit interviu emoționant pentru publicația GQ Style și a povestit mai multe lucruri despre planurile sale de viitor. Pe lângă aspectele ce țin de sănătatea mintală, actorul a abordat și alte subiecte, cum ar fi planurile sale de viitor. Jonah este împlinit emoțional la acest moment, însă continuă să aspire la o viață mai bună.

De curând, actorul a descoperit că are o adevărată pasiune și pentru sporturile de apă. Jonah Hill este din ce în ce mai atras de surf. Acesta nu ratează nicio ocazie pentru a prinde valurile mari și a se distra. Pe lângă pasiunea pentru surf, Jonah a reușit să-și descopere și dragostea adevărată.

Jonah Hill la mare, în timp ce face surfing. Placa lui e roșie și costumul lui e negru, cu un val pe fundal
La începutul anului 2021, Jonah Hill a fost surprins cu un look complet diferit, în timp ce făcea surfing. El a scăpat de kilograme în plus și și-a vopsit părul blond / Profimedia Images

Actorul care s-a despărțit de logodnica sa în luna octombrie a anului trecut pare că și-a găsit liniștea în brațele altcuiva. El și iubita lui au ieșit pentru prima dată în public la jumătatea lunii august. Fotografii i-au urmărit la fiecare pas. Sarah Brady, noua iubită a actorului este și instructoare de surf.

Se pare că lucrurile s-au așezat cum se poate mai frumos în viața actorului. Atunci când Jonah Hill a oferit un interviu emoționant pentru celebra publicație, acesta a vorbit câte puțin și despre planurile sale de viitor. Conform declarațiilor acestuia, actorul speră să ajungă la fel ca unii din vecinii săi pe nume Geoff.

Johan își dorește să se mute în apropierea unei plaje. Acesta vrea să trăiască fericirea adevărată, căutând umanitatea și bunătatea, nu urmărind trendurile care apar zi de zi.

Ce crede Jonah Hill despre statutul de artist în zilele noastre

Jonah Hill a oferit un interviu emoționant în care și-a deschis sufletul cu privire la artiștii din zilele noastre. Acesta fost întrebat ce părere are despre stereotipurile care se formează în jurul ideii de a fi artist. Răspunsul său a reușit să-i surprindă pe fani.

Deși există o idee preconcepută cu privire la faptul că artiștii trebuie să ducă o viață grea și dificilă pentru a-și descoperi talentul, actorul nu poate susține acest concept. Jonah este de părere că durerea și tristețea nu nasc întotdeauna opere de artă.

Acesta a explicat că s-a simțit mult mai împlinit, iar arta sa a început să evolueze. Diferența s-a văzut în momentul în care a atins liniștea sufletească și fericirea. De altfel, actorul urmează să lanseze un întreg documentar care îl va avea ca subiect central pe terapeutul său.

Jonah lucrează intens la aceste aspecte din viața sa și este convins de faptul că doar lucruri bune urmează să apară. Hill evită să-și încarce gândurile cu emoții negative, sfat pe care l-a oferit și urmăritorilor săi. Există o schimbare vizibilă în atitudinea pe care Hill o afișează, iar acest lucru nu poate decât să-i bucure pe cei care-l admiră cu adevărat. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Lily Rose își sarută cu pasiune iubitul
Divertisment
Lily-Rose Depp îl sărută cu pasiune pe 070 Shake pe aeroportul din Los Angeles. Fiica lui Johnny Depp este de ceva timp pe prima pagină a tabloidelor
Lily-Rose Depp o sărută cu pasiune pe 070 Shake pe aeroportul din Los Angeles. Fiica lui Johnny Depp este de ceva timp pe prima pagină a tabloidelor. Lily-Rose Depp a ieșit din aeroport și...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie lungă, roșie, pentru a ilustra una dintre cele trei zodii ghinioniste în ziua de 29 mai 2023
Horoscop
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor confrunta cu probleme. Trei dintre ei vor fi puși în situații dificile. Ei trebuie să învețe să...
3
O femeie frumoasă, cu părul blond și subțire, care are una dintre coafurile recomandate pentru femeile cu părul rar și subțire
Frumusețe
5 coafuri pe care să le încerci dacă ai părul rar și subțire. Ce look poți să alegi pentru vara aceasta
Coafura poate spune foarte multe lucruri despre o persoană. Chiar dacă pare superficial, prima impresie este extrem de importantă atunci când întâlnești o nouă persoană. Unghiile, machiajul, ținuta și coafura vor ieși imediat în...
4
JLo, fotografiată în timp ce întră cu cei doi copii ai săi într-un magazin
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au avut momente tandre în public
Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au fost văzuți în timp ce se sărutau după ce și-au bucurat copiii cu o sesiune de...
5
Jennifer Garner în timp ce discută cu Ben Affleck
Divertisment
Ben Affleck și Jennifer Garner au fost surprinși împreună în Santa Monica. Ce relație are actorul cu fosta sa soție
Ben Affleck și Jennifer Garner au fost surprinși împreună în Santa Monica. Actorul a mers să se întâlnească cu fosta sa soție pentru a discuta despre viitorul copiilor lor. Cei doi au o relație...
PARTENERI
×