Reclamă

Jonah Hill s-a transformat complet după ce a slăbit zeci de kilograme. Ce și-a tatuat recent pe corp

Jonah Hill s-a transformat complet după ce a slăbit zeci de kilograme în ultimii ani. Recent, actorul a vorbit despre presiunea pe care a simțit-o la Hollywood și a dezvăluit un nou tatuaj simbolic pentru transformarea sa.

Publicat: 8 august 2021, 7:23 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 15:16

Jonah Hill a devenit cunoscut la nivel mondial după rolul său din filmul Superbad. Ulterior, a apărut în numeroase producții de succes, precum Forgetting Sarah Marshall, 21 Jump Street, Moneyball și The Wolf of Wall Street, pentru care a primit și o nominalizare la Premiile Oscar pentru Cel mai bun actor în rol secundar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La debutul său în lumea filmului, Hill avea un look complet diferit, ce i-a adus și porecla de „grăsuțul de la Hollywood”. 

Actorul are acum un look complet diferit și un tatuaj omagial transformării sale. Hill a dezvăluit recent tatuajul pe contul personal de Instagram.

Jonah Hill s-a transformat complet după ce a slăbit zeci de kilograme. Cum arată acum „grăsuțul de la Hollywood”

Atunci când a apărut inițial pe marele ecran, Jonah Hill avea o înfățișare diferită, ce i-a adus numeroase comentarii negative.

În 2018, el a scris un articol despre dificultățile prin care a trecut din cauza greutății sale, potrivit CNN

Reclamă

Am devenit faimos în ultimii ani de adolescență și după am petrecut o mare parte din viața mea de adult ascultând cum oamenii spuneau că sunt gras și scârbos și neatractiv. Doar în ultimii patru ani, când am scris și regizat filmul meu, Mid90s, am început să înțeleg cât de mult m-a durut și m-a afectat acest lucru.

– Jonah Hill 

În ultimii ani, Jonah Hill s-a transformat complet și a scăpat de greutatea în plus. El și-a vopsit părul blond deschis, și-a lăsat barba să crească și a strâns mai multe tatuaje.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Jonah Hill la mare, în timp ce face surfing. Placa lui e roșie și costumul lui e negru, cu un val pe fundal
La începutul anului 2021, Jonah Hill a fost surprins cu un look complet diferit, în timp ce făcea surfing. El a scăpat de kilograme în plus și și-a vopsit părul blond / Profimedia Images

Printre acestea se numără și unul recent dedicat transformării sale și acceptarea propriei înfățișări. 

Tatuajul galben cu negru, ce se află pe spatele umărului său drept, include și sloganul Body Love. Hill l-a dezvăluit pe propriul cont de Instagram și a strâns peste 400.000 de aprecieri în doar câteva zile.

Pe plan personal, Jonah Hill s-a despărțit de fosta sa logodnică, Gianna Santos, la finalul anului 2020, potrivit People. Cei doi au fost văzuți împreună în public pentru prima dată în 2018 și s-au logodit în 2019. 

Ce avere are Jonah Hill

Potrivit Celebrity Net Worth, actorul are o avere de 50 de milioane de dolari. În vârstă de 37 de ani, Jonah Hill s-a transformat complet de-a lungul carierei și a ajuns să fie și producător și scriitor.

Actorul și-a făcut un renume la Hollywood cu ajutorul comediilor în care a apărut alături de alți actori faimoși precum Seth Rogen, Michael Cera și James Franco.

Jonah Hill (nume real Jonah Hill Feldstein) provine dintr-o familie ce are legături cu Hollywood. Mama sa, Sharon Lyn, e designer de costume. Tatăl său, Richard Feldstein, e un contabil specializat pe industria de showbiz, cu clienți faimoși precum trupa Guns N’ Roses.

El a crescut într-un cartier bogat din California și i-a cunoscut în adolescență pe doi dintre copiii lui Dustin Hoffman. Aceștia l-au prezentat pe Hill tatălui lor, ce i-a oferit și primul rol, în filmul I Heart Huckabees, scrie Celebrity Net Worth. 

Jonah Hill s-a transformat complet după ce a slăbit zeci de kilograme și i-a uimit pe fanii săi, ce i-au scris numeroase comentarii la imaginile publicate pe rețelele de socializare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×