Reclamă

Rebel Wilson se întoarce pe platourile de filmare. Cum arată actrița după ce a reușit să slăbească

Rebel Wilson se întoarce pe platourile de filmare și este mai strălucitoare ca niciodată. Frumoasa actriță continuă lupta împotriva kilogramelor în plus și este mândră de rezultatele sale. Fotografii au surprins-o într-un mod inedit atunci când se întorcea pe platourile de filmare din Atlanta pentru a pune în scenă cea mai recentă peliculă în care apare, Senior Year.

Publicat: 15 iunie 2021, 7:00

Rebel Wilsons este gata să cucerească inimile fanilor și s-a întors la muncă. Actrița în vârstă de 41 de ani a fost suprinsă de fotografi în timp ce pășea cu încredere către platourile de filmare. Actrița a optat pentru o ținută lejeră care să-i pună în evidență corpul care a trecut printr-o transformare radicală. Noua sa siluetă fură privirile tuturor și pare să-i aducă mai multă încredere în forțele proprii. Nu doar ținuta sa a atras privirile celor din jur, ci și coafura sa remarcabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson se întoarce pe platourile de filmare

Actrița a optat pentru o ținută extrem de lejeră. Rebel Wilson se întoarce pe platourile de filmare și atrage privirile tuturor celor din jur. Aceasta a fost fotografiată purtând un hanorc de culoare roz și o pereche de pantaloni scurți din denim.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rebel Wilson în timp ce se întoarce pe platourile de filmare din Atlanta și poartă un hanorac roz și o pereche de pantaloni scurți din denim
Rebel Wilson se întoarce pe platourile de filmare și surprinde publicul cu o siluetă de invidiat / Profimedia Images

Conform publicației Hollywood Life, Rebel Wilson a slăbit mai bine de 60 de kilograme în urma călătoriei sale către un stil de viață sănătos. Fotografii au surprins-o în timp ce se întorcea pe platourile de filmare din Atlanta.

Reclamă

Actrița a fost fotografiată în timp ce zâmbea și purta discuții antrenante cu restul echipei de filmare. De altfel, Rebel pare să fie extrem de încântată de pelicula în care joacă. Recent, actrița a distribuit pe contul personal de Instagram o fotografie direct de pe platourile de filmare.

Rebel Wilson se întoarce pe platourile de filmare pentru a interpreta rolul unei majorete. Actrița va interpreta o majoretă care s-a aflat în comă pentru 20 de ani. După ce se trezește, aceasta este gata să se întoarcă la liceu cu speranța că va reuși să obțină titlul de regină a balului de absolvire.

Nu doar ținuta actriței a atras toate privirile la întoarcerea pe platourile de filmare, ci și coafura acesteia. Rebel a optat pentru un look minimalist. Părul blond, lung până peste umeri, a fost îndreptat și așezat într-o coafură lejeră. Ținuta actriței a fost una casual, deloc sofisticată, însă atitudinea sa este cea care a făcut-o să strălucească. Rebel Wilson pare mai fericită ca niciodată, iar acest lucru se vede cu fiecare nouă apariție.  

Reclamă

Cum arată actrița după ce a reușit să slăbească

Rebel Wilson se întoarce pe platourile de filmare și afișează o atitudine de neoprit. Actrița este motivată să înceapă munca pentru cea mai recentă peliculă în care va apărea, Senior Year. Îmbrăcată într-o ținută lenjeră, Rebel și-a uimit fanii cu o siluetă de invidiat.

După ce ani de zile s-a confruntat cu lupta împotriva kilogramelor în plus, pare că a găsit echilibrul perfect. Într-un hanorac roz și o pereche de pantaloni scurți din denim, Rebel a zâmbit tot timpul alături de colegii din echipa de filmare.

Actrița a reușit să slăbească un număr impresionant de kilograme în urma unei diete noi și a exercițiilor fizice. După ce a încercat mai multe diete, Rebel Wilson a găsit una care să funcționeze pentru corpul și metabolismul său. Într-un podcast la care a luat parte la începutul acestui an, actrița a dat mai multe detalii cu privire la călătoria sa.

Am încercat, la fel ca multe alte femei, diete care nu îmi aduceau niciun rezultat. Am vrut ca de această dată să am parte de o schimbare adevărată.

– Rebel Wilson

Munca și determinarea sa au adus-o pe Rebel în cea mai bună formă fizică de până acum. Actrița se bucură de un nou stil de viață pe care îl echilibrează cu mese sănătoase și exerciții fizice din plin. Rebel Wilson a numit anul 2020, „anul sănătății” și nu s-a oprit o clipă din a aduce la realitate visul său. În plus, a avut grijă să-și țină tot timpul fanii la curent cu treansformarile sale prin intermediul contului personal de Instagram.

Rebel Wilson se confruntă cu probleme de fertilitate

Deși Rebel Wilson se întoarce pe platourile de filmare și surprinde publicul cu o siluetă de invidiat, actrița pare să se confrunte cu câteva probleme de sănătate. După ce a reușit să slăbească un număr semnificativ de kilograme, actrița s-a văzut în fața unei noi provocări.

Actrița a ales să dezăluie public fanilor săi, problemele prin care trece. Într-o postare făcută pe contul pesronal de Instagram, Rebel Wilson a anunțat faptul că se confruntă cu probleme de fertilitate.

Am primit câteva vești proaste astăzi și nu am avut cu cine altcineva să le împărtășesc, însă trebuie să spun cuiva. Acum le înțeleg pe toate femeile care se confruntă cu problemele de fertiltate. Universul funcționează într-un fel misterios și uneori lucrurile par complet fără sens, dar sper că lumina va trece prin acești nori întunecați.

– Rebel Wilson

Rebel Wilson a reușit să-și îmbunătățească starea de sănătate și condiția fizică după ce a slăbit radical. Deși a rezolvat câteva probleme de sănătate mai vechi, actrița pare că se confruntă cu noi probleme. În ciuda veștilor triste, Rebel a continuat să-și țină la curent fanii cu parcursul său din această perioadă.

De altfel, Rebel Wilson se întoarce pe platourile de filmare și este pregătită să se afirme în industria cinematografică. Actrița pare să nu acorde atenție aspectelor negative din viața sa și se concentrează pentru a ajunge la cea mai bună versiune a sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×