Reclamă

Christopher Schwarzenegger a slăbit considerabil. Ce mai face și cum arată acum fiul lui Arnold

Arnold Schwarzenegger a stat mai mult timp departe de ochii presei. Atât el cât și familia sa au stat departe de lumina reflectoarelor. Dovada este faptul că de când nu a mai fost văzut în public, unul dintre fii actorului este complet transformat. Christopher Schwarzenegger a slăbit considerabil de anul trecut și până acum.

Publicat: 10 iulie 2021, 7:39

Fotografii l-au pozat recent pe Christopher Schwarzenegger, ieșind în oraș, la prânz, la un restaurant renumit. Tânărul de numai 23 de ani a purtat un tricou alb pe care l-a asortat cu o pereche de pantaloni scurți. Vestimentația i-a pus în valoare noua siluetă în timpul ieșirii sale în Beverly Hills, scrie FoxNews.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christopher Schwarzenegger a slăbit considerabil

Christopher Schwarzenegger a slăbit considerabil, iar acest lucru a fost observat de fotografi încă din anul 2020. Transformarea lui a fost sesizată prima dată în luna iulie a anului trecut. Christopher pare de asemenea că și-a schimbat tunsoarea și și-a lăsat barba să crească. Acesta este unul dintre fii lui Arnold și în mare parte a vieții sale a păstrat discreția. Nu a stat în lumina reflectoarelor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Christopher Schwarzenegger, suprins de fotografi la prânz, în Beverly Hills, în 2021, în haine casual
Transformarea lui Christopher Schwarzenegger a fost sesizată prima dată în luna iulie a anului trecut / Profimedia Images

Sora lui, Christina, a dus de asemenea o viață discretă. În tot acest timp, frații lor, Katherine Schwarzenegger și Patrick Schwarzenegger au dus o viață publică. Nu s-au sfiit să fie văzuți în public și să se mândrească cu numele pe care îl poartă.

Reclamă

Între timp, Joseph Baena a ales și el să își țină fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa prin intermediul rețelelor de socializare. Joseph Baena este unul dintre cei patru copii ai lui Arnold Schwarzenegger. Acesta este rezultatul unei relații extraconjugale a actorului. Aarnold și Maria Shriver, fosta lui soție, au divorțat în anul 2011. Atunci celebrul actor a recunoscut că are un fiu ilegitim, pe Joseph Baena. Acesta este pasionat de fitness și a trecut și el printr-o transformare corporală. Recent, el și-a anunțat admiratorii că a trecut de la o carieră în culturism la domeniul imobiliarelor.

Fiul lui Arnold Schwarzenegger este îmbrăcat sport, cu un tricou bleumarin, pantaloni scurți negru, pantofi sport, pe cap poartă o șapcă.
Joseph Baena este o fire activă, exact ca tatăl său, un fost culturist puternic / Profimedia Images

Câți copii are Arnold Schwarzenegger și ce relație are cu ei

Reclamă

Maria Shiver e de meserie jurnalist și are patru copii împreună cu fostul culturist, pe Katherine, pe Christina, pe Patrick și pe Christopher Schwarzenegger. Despre mama lui Joseph Baena nu se știu prea multe detalii. Se numește Mildred Patricia Baena și e fosta menajeră a familiei Schwarzenegger. A lucrat pentru ei timp de aproape 20 de ani. Ea a declarat de-a lungul timpului că a primit niște despăgubiri financiare și că s-au despărțit în condiții amicale.

Actorul a vorbit de-a lungul timpului despre relația pe care o are cu copiii săi. Acesta a dezvăluit că toți copiii săi au fost în dezacord cu dorința sa de a renunța la actorie și a trece la politică.

„În primul rând, cred că este foarte important să le spui tuturor câte de mult ai urât cariera mea”, i-a spus fostului guvernator al Californiei fiicei sale Katherine în cadrul emisiunii sale de pe Instagram din 19 iunie.

„A fost destul de ciudat. Am crezut că copiii mei vor fi mândri de faptul că acum sunt Guvernator. Cred că erau pur și simplu foarte obișnuiți cu ceea ce făceam atunci când eram pe platourile de filmare”, a mai adăugat Arnold.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×