Reclamă

Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra

Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar. Aceasta e o schimbare față de implicarea sa de până acum într-un domeniu diferit, culturismul. El vrea să devină un agent talentat și cunoscut.

Publicat: 7 mai 2021, 7:45 / Actualizat: 7 mai 2021, 12:52

Joseph Baena este unul dintre cei patru copii ai lui Arnold Schwarzenegger, dintr-o relație extraconjugală. Celebrul actor și Maria Shriver, fosta lui soție, au divorțat în anul 2011. Atunci actorul de la Hollywood a recunoscut public că are un fiu ilegitim, pe Joseph Baena. Cuplul nu a reușit să depășească această dificultate din relația lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnalista are patru copii împreună cu fostul culturist, pe Katherine, pe Christina, pe Patrick și pe Christopher Schwarzenegger. Despre mama lui Joseph Baena nu se știu prea multe. Mildred Patricia Baena, este fosta menajeră a familiei Schwarzenegger. A lucrat pentru ei timp de aproape 20 de ani, înainte de a se retrage în 2011. Ea a declarat atunci că a primit niște despăgubiri financiare și că s-a despărțit de toți în condiții bune.

Joseph Baena s-a angajat în domeniul imobiliar

Fiul lui Arnold Schwarzenegger a făcut anunțul pe contul lui de Instagram. De altfel, tânărul este foarte deschis cu tot ceea ce face și își ține fanii la curent cu toate schimbările din viața lui. Proaspătul agent imobiliar s-a arătat super încântat să înceapă o nouă carieră în domeniul imobiliar rezidențial.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

El abia așteaptă să crească și să învețe de la colegii săi. Fiul actorului de la Hollywood va activa în sediul principal al companiei. Acesta și-a îndemnat urmăritorii să-l contacteze dacă cumpără, vând sau au nevoie de ajutor. Deoarece Joseph Baena s-a angajat de puțin timp, el cere ajutorul comunității sale online să ducă vestea mai departe.

Joseph Baena este copia fidelă a celebrului său tată

Fiul fostului culturist îi calcă pe urme tatălui său. Acesta petrece ore în șir la sală, face mult sport. Partea lui preferată este culturismul. Probabil datorită acestei pasiuni comune cu fiul său, Arnold Schwarzenegger nici nu ar fi avut nevoie de un test de paternitate.

Reclamă
Fiul fostului culturist îi calcă pe urme tatălui său / Profimedia Images

Ba mai mult, cei doi seamănă și fizic foarte mult. Acest lucru l-a ajutat pe actor să-și pună întrebări încă de când Joseph Baena avea opt ani, menționează Dailymail.co.uk. Când erau împreună, Arnold și Maria Schwarzenegger făceau terapie de cuplu și așa ei au putut discuta acest subiect sincer, fără ocolișuri. Actorul a trebuit pur și simplu să recunoască. Asemănarea era prea evidentă pentru toată lumea.

Pentru o foarte lungă perioadă de timp actorul a reușit să țină această poveste departe de urechile curioșilor. Totuși, până la urmă vestea s-a dus și fostul culturist a trebuit să găsească o soluție optimă pentru toată lumea. Acesta a ieșit public și și-a cerut scuze în fața fostei sale soții și a copiilor pentru acea situație regretabilă.

Acum Joseph Baena are o legătură foarte strânsă cu tatăl său. Cei doi petrec mult timp împreună, au o mulțime de activități comune, se susțin în orice fac. Probabil este felul lor de a recupera toți anii în care a trebuit să fie discreți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×