Dieta cu care Chrissy Metz a slăbit aproape 50 kilograme

Fanii lui Chrissy Metz au apreciat-o întotdeauna pe actriță, nu numai pentru talentul său, ci și pentru că aceasta a devenit un simbol al pozitivității corpului. Încă de când a jucat în serialul NBB, This Is Us, actrița a lăsat de înțeles tuturor că este „excepțional de frumoasă în felul său”. După o vizită la spital, doctorii însă i-au recomandat vedetei să adopte un stil de viață mai sănătos. Și tu ești curioasă să afli care este dieta cu care Chrissy Metz a slăbit aproape 50 kilograme?  

10 aprilie 2021 la 8:30

Să vorbim puțin despre pozitivitatea corpului. Aceasta este o mișcare care pledează pentru acceptarea socială a diferitelor tipuri de corpuri. Acest lucru nu înseamnă că vedeta Chrissy Metz fost dintotdeauna fericită în corpul ei. În urmă cu aproape deceniu, Chrissy Metz a găsit motivația de a fi mai sănătoasă.

Dieta cu care Chrissy Metz a slăbit peste 50 kilograme

Starul nu a apelat la o dietă yo-yo. Secretul ei a constat în moderație și activitate fizică. „Tot ceea ce am făcut a fost să mănânc 2.000 de calorii pe zi și să merg câte 20 de minute”, a declarat Chrissy Metz. De asemenea, actrița a citit foarte mult și făcut eforturi pentru a-ți păstra motivația.

Mi-am dat seama că suntem aceste ființe perfecte. Și nimeni nu ne învăță asta

– Chrissy Metz

Chrissy Metz arată minunat în 2021. Deși actrița nu și-a făcut publică greutatea sa actuală, aceasta speră că fanii vor susține călătoria pierderii sale în greutate, indiferent încotro aceasta o va purta.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Cum arată actrița, într-o fotografie, postată pe Instagram, la începutul lunii decembrie, 2020

Ce a motivat-o pe Chrissy Metz

Greutatea lui Chrissy Metz scădea și creștea enorm, pe durate foarte scurte de timp. Un atac de panică pe care l-a avut în 2010 a speriat-o însă suficient de tare, încât să-și schimbe dieta. Aceasta trebuia să participe la petrecerea sa de aniversare a 30 de ani, organizată de fostul său soț.

Chrissy Metz ajuns în schimb la spital, din cauza palpitațiilor pe care le-a experimentat în timpul atacului de panică.

În acel moment doctorii i-au atras atenția în privința influenței negative pe care greutatea unei persoane o are asupra stării de sănătate a fiecăruia dintre noi. Acesta a fost factorul declanșator. În urma incidentului înfricoșător, Metz a slăbit 46 kg, în mai puțin de cinci luni.

O altă influență pozitivă în viața sa, a avut-o serialul This is Us, în care Kate joacă chiar rolul unei persoane care se luptă cu greutatea. Aceasta chiar și-a schimbat viața în urma rolului din serial.

Lupta cu kilogramele

Chrissy Metz a fost întotdeauna sinceră în privința luptei cu kilogramele, pe care a purtat-o pe tot parcursul vieții.

Am fost dolofană toată viața mea”, a spus ea pentru The Hollywood Reporter în 2017, citează GossipCop.

Metz a afirmat că o parte a problemei sale cu greutatea este faptul că aceasta asociază mâncarea cu amintirile plăcute. Mintea ei a creat o conexiune între mâncare și sentimentul de bine. Greutatea ei însă a transformat-o într-o țintă a abuzurilor verbale. Nu neapărat din partea colegilor din școlă, ci din partea propriul tată vitreg, mărturisește aceasta în biografia sa This is Me.

Chrissy Metz povestește cum tatăl său o amenința mereu că va pune o încuietoare la frigider. El o tachina și o umilea în mod constant din cauza greutății sale.

Cei doi au reușit însă să depășească relația lor dificilă. Chiar dacă mai târziu în viață, acesta și-a cerut scuze și a conștientizat unde a greșit. Chrissy Metz pe cealaltă parte l-a iertat și apreciază implicarea avută de tatăl ei vitreg în creșterea sa.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×