Reclamă

Kelly Osbourne a slăbit 40 de kilograme și a ajuns de nerecunoscut. Cum arată în cele mai recente imagini

Kelly Osbourne a slăbit 40 de kilograme și a ajuns de nerecunoscut în cele mai recente imagini. Vedeta a apelat la o intervenție chirurgicală abdominală. Ea a recunoscut că a apelat la inel gastric pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Publicat: 24 mai 2021, 14:02

Kelly Osbourne este complet transformată când și-a prezentat sâmbătă transformarea incredibilă. Aceasta a publicat pe Instagram o imagine în care își arată noua siluetă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kelly Osbourne a slăbit 40 de kilograme

După ce ani la rând s-a luptat cu kilogramele în plus, acum Kelly pare că se simte bine în pielea sa. Aceasta apare mult mai încrezătoare în cele mai recente imagini. Cu părul vopsit mov, două codițe în vârful capului, un machiaj discret și ruj care îi scoate nuanța ochilorîîn evidență, fiica legendarului Ozzy Osbourne a atras toate privirile.

Kelly are peste 2 milioane de admiratori pe contul personal de Instagram, scrie DailyMail. Aceasta îi ține mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa. Ea este cea care a mărturisit anul trecut că a apelat la ajutorul medicilor chirurgi pentru a slăbi. Nu îi pasă de ce cred cei din jur. Kelly a spus că este mândră de alegerea pe care a făcut-o. Fără menajamente a recunoscut că și-a implantat un inel gastric ca să ajungă la forma fizică mult dorită.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Nu voi minți niciodată în legătură cu acest lucru. Este cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată.

– Kelly Osbourne

Kelly a declarat cu sinceritate și despre faptul că a apelat la un medic estetician ca să-și modifice forma maxilarului și să pară mai slabă. În anul 2017, vedeta a scris pe rețelele de socializare despre luptele sale cu kilogramele în plus. Tot atunci a vorbit și despre problemele pe care le-a avut cu consumul de alcool. Atunci ea a mărturisit că a fost nevoită să meargă la sală și să facă cât mai multe antrenamente.

O altă vedetă care a slăbit mult în ultimul timp este Rebel Wilson. Aceasta a apelat la o dietă echilibrată care a dat rezultatele mult așteptate.

Reclamă

Deciziile importante din viața lui Kelly Osbourne

Înainte de a decide să se opereze, Kelly a spus că trebuia să-și seteze mintea și să fie convinsă înainte să ia decizii importante.

Primul lucru pe care trebuia să-l fac era să mă bucur. A trebuit să-mi fixez gândirea înainte să-mi pot repara corpul. Nu puteți intra niciodată pe această direcție dacă nu aveți o mentalitate bună. Am încetat să beau, ceea ce este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată. Mi-am dorit foarte mult să repar lucrurile care au fost greșite. Nu sunt perfectă. Încă fac multe greșeli.

– Kelly Osbourne

Despre ea, Kelly a spus pentru Dax Shepard că prima dată când și-a dat seama că are o problemă cu alcoolul a fost atunci când s-a trezit lângă piscina unui prieten, după ce a băut foarte multă șampanie. Faptul că nu își mai amintea nimic a făcut-o să-i dea de gândit. Vedeta a mai spus că este genul de persoană care atunci când lucrurile merg bine, ea face ceva și le înrăutățește.

Sunt dependentă și am crezut că am suficient timp să pot ține acest lucru sub control. Credeam că pot să beau ca o persoană normală. Se pare că nu pot și nu voi fi niciodată normală.

– Kelly Osbourne

Lupta cu dependența de alcool a lui Kelly Osbourne a fost o altă etapă din viața vedetei. Cu toate că are multe de rezolvat, se pare că acum este pe drumul cel bun. Fiica lui Ozzy Osbourne abia acum, la 36 de ani a reușit să se simtă bine în pielea sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×