Reclamă

Channing Tatum are o nouă iubită. Cum a fost fotografiat actorul alături de Zoë Kravitz

Actorul Channing Tatum are o nouă iubită și pare mai fericit ca niciodată. Fotografii au fost cu ochii tot timpul pe noul cuplu de îndrăgostiți. Imaginile cu cei doi au făcut rapid înconjurul internetului. Se pare că cei doi au decis să nu se mai ascundă și să iasă împreună în public.

Publicat: 24 august 2021, 7:32

Channing Tatum și Zoë Kravitz au fost zăriți împreună tot mai des în ultima vreme. Zvonurile privind o posibilă relație amoroasă nu au putut să nu apară. Mai ales că cei doi păreau extrem de apropiați unul de celălalt. După ce Zoë a fost surprinsă plimbându-se pe bicicleta lui Tatum, în cea mai recentă apariție aceasta a ieșit la o cafea cu actorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Channing Tatum are o nouă iubită

Zvonurile privind relația dintre Tatum și Kravitz au circulat de-a lungul timpului prin presă. Fanii au presupus că există o relație între ei încă din luna ianuarie a anului acesta, atunci când Kravitz a anunțat că divorțează de soțul său, Karl Glusman.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Channing Tatum într-un tricou negru și o pereche de blugi, care are o nouă iubită, în timp ce merge pe bicicletă și o ține în spate pe Zoe Kravitz
Actorul Channing Tatum are o nouă iubită și pare mai fericit ca niciodată / Profimedia Images

Cu toate acestea, la acel moment, o sursă anonimă a negat zvonurile într-un interviu acordat pentru publicația People. La începutul anului, sursele au speculat faptul că cei doi lucrează împreună la un proiect care urmează să apară.

Reclamă

Noile imagini surprinse de fotografi demonstrează faptul că Channing Tatum are o nouă iubită. Alături de Zoë Kravitz, Channing a fost tot timpul zâmbitor și s-a bucurat de momentele petrecute cu frumoasa brunetă. Actorul chiar a plimbat-o pe iubita lui pe bicicleta sa.

Cei doi s-au distrat și au profitat la maxim de timpul liber. De altfel, actorul a declarat în trecut că i-a fost foarte ușor să devină prieten cu Kravitz. Cei doi s-au întâlnit în trecut pentru a discuta o producție la care urmează să lucreze. Oamenii din mediul online par convinși de legătura amoroasă dintre cei doi.

Imaginile apărute recent sunt grăitoare pentru publicul larg. Deși cei doi nu au confirmat în mod oficial relația pe care o au, o sursă anonimă a declarat pentru E! News faptul că relația lor de prietenie a trecut la următorul nivel.

Reclamă

Cum a evoluat relația dintre Channing Tatum și noua sa iubită

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că Channing Tatum are o nouă iubită. Actorul pare complet îndrăgostit de frumoasa Zoë Kravitz.

Cei doi par să împărtășească gânduri și valori comune, lucru care i-a apropiat și mai mult. Tatum în vârstă de 41 de ani și Kravitz în vârstă de 32 de ani par să fi găsit iubirea pe care au așteptat-o dintotdeauna. De altfel, actorul este un tată devotat, lucru care nu poate decât să o bucure pe tânăra actriță.

Deși cei doi nu și-au confirmat relația, sursele au menționat că prietenia lor a trecut la următorul nivel. În trecut, cei doi au fost surprinși împreună discutând despre proiectele pe care le desfășoară. La începutul lunii iunie, Kravitz și-a arătat admirația față de actor atunci când a discutat despre filmul de debut pe care îl pregătește. Actrița urmează să-și facă debutul ca director de film și pare mai fericită ca niciodată.

Chan a fost prima mea alegere. Singura persoană la care m-am gândit atunci când am scris acest personaj. Am știut din aparițiile sale anterioare că este persoana potrivită. Știu că este un susținător al feminismului și îmi doresc să colaborez cu o persoană care este cu adevărat implicată în acest subiect.

– Zoë Kravitz

Nu doar Zoë Kravitz și-a arătat admirația față de Tatum. Actorul pare să aibă o părere la fel de bună despre noua sa iubită. Cu fotografii mereu pe urmele lor, fanii se așteaptă să vadă imagini cu cei doi fiind dot mai apropiați în perioada următoare. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×